Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2010.05.14 0 0 6647
Ja igen,volt még 1 blokkom...nemrég cseréltem Delta müanyag idomokra.
Gondoltam jobb ha többől tudsz választani...a legjobbat.
Ami nem jó azt is küldd majd vissza léci.
Váltót nézted?Mié lehet...550-555?
Előzmény: TyerCorp01 (6645)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.14 0 0 6646
Faszentos...az a szar aminek a teteje hézagos?
Láttam h barbárkodtak vele,de bentebb ha szétszeded a tömítőfelület nem sérült...csak kívülről látszik annak...de nézd majd meg...
A HVZ váltó kiváló állapotú,nem látok rajta sérülést...mondjuk ez a tank nem is tud nagyon megsérülni:))
Másom sajna nincs hozzá.
Érdekel?
Jaja,az jó lesz,ha mesélsz majd...kíváncsi vok,mit basztam el:))
Előzmény: TyerCorp01 (6645)
TyerCorp01 Creative Commons License 2010.05.14 0 0 6645
Csáó!
Kibontottam a ládát... szépen becsomagoltad. :) Előszöris: a 17***** blokköntvényed kuka, valami állat hidegvágóval szedte szét, üdvözlöm az anyját, a másik jónak tűnik, bár még nem bontottam szét. Volt egy harmadik üres közeped is? Ahogy néztem, mind párban van, kivéve ami össze van rakva. Holnap estére úgy hiszem kész lesz, majd mesélek. A ruszki bicajváltó mennyire kopott? Másod is van fecskéhez?
Előzmény: Törölt nick (6644)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.14 0 0 6644
http://kepfeltoltes.hu/100514/K_p_0074_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/100514/K_p_0073_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Riga 4 1969.2.havi még a korai fém hátsólámpás...blokk nincs beállva,tank belül fémtiszta,foncsora kiváló,gumi hátul jó,belső is.

http://kepfeltoltes.hu/100503/K_p_0093_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ez szovjet bicajváltó

http://kepfeltoltes.hu/100503/K_p_0092_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Simson óra nem eladó!

http://kepfeltoltes.hu/100503/K_p_0065_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ülés kivételével... az nem eladó!

http://kepfeltoltes.hu/100514/K_p_0100_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Jó váltószett!

http://kepfeltoltes.hu/100514/K_p_0101_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Menetmetszők...

http://kepfeltoltes.hu/100503/841012254K_p007_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Paneszcucc

http://kepfeltoltes.hu/100503/K_p_0091_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Panesz bilux-egész fasza krómmal

http://kepfeltoltes.hu/100503/K_p_0086_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ez meg Komar-Romet aprólék...a búra sajna ki lett dobva...ráléptem multkor:(

Ár: megbeszélés kérdése...

thotpeti@gmail.com

vagy

thotpeti@citromail.hu
Előzmény: lyeeee (6642)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.14 0 0 6643
Miskolc city
Postázok ha messze vagy...
Léci szabadítsátok ki Vilit:)
Előzmény: lyeeee (6642)
lyeeee Creative Commons License 2010.05.14 0 0 6642
Hello. Merre laksz? Ha kozel akk en minden pannonia cuccot elhozok. Meg babettat is meg mindent :D KOMOLY!
Előzmény: Törölt nick (6641)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.14 0 0 6641
Köszi a dícséretet...szeretek ilyen stílusban írni...
olyan fanyarédes...
Hírdetem én a Rigásoknál is, veterán aprón meg a zsibvásáron is...de van ami már 2 éve pakolódik és már rosszul vagyok tőle...
Pl a panesz váltócucc...ha eltűnik végre és vki jön h neki Pannónia cucc kéne...nem tudok véletlenül?
Én MEGÖLÖM!!!
Nem kel a szarnak se...
Csak tudnám miért...mikor egy jó panesz 150-300 péz körül mozog...nem hiszem el h sokat mondanék 500 ft/fogaskerékre...de leszarom az egészért ha ad vki 1500 ft-ot vigye...
Előzmény: kelsza (6639)
lyeeee Creative Commons License 2010.05.14 0 0 6640
Nekem is sajnos en szeged mellett lakom :) Es szobadisznek gondoltam...
Előzmény: TyerCorp01 (6635)
kelsza Creative Commons License 2010.05.14 0 0 6639
Látom ugyanolyan szerencsétlen vagy mindenben mint én. :) Szép kis szórakoztató regény született. De viszont semmilyen alkatrészt NE DOBJ KI! Inkább hirdesd meg az illetékes fórumba, főleg ha valami ritka motorról van szó! Ne hagyd veszni.
Előzmény: Törölt nick (6631)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.14 0 0 6638
16-évesen én se untam...kis perverzként mentem a vasszagra:)
Ahol már csak a híre is megszellőzött 1 kormánykiflinek,már virítottam is a kapuban:)
Előzmény: Taxxi (6637)
Taxxi Creative Commons License 2010.05.14 0 0 6637
Teljesen igaza van a szívással kapcsolatban! De én mégsem unom... :D
Nekem is van százezer élményem, pedig még csak 16 éves vagyok, Hajdúböszörmény, tele van motorosokkal! :D És a híres cukorrépa rakodó! :D

Persze forint nuku, nem baj! Így van élmény rendesen! :D
Előzmény: TyerCorp01 (6633)
Taxxi Creative Commons License 2010.05.14 0 0 6636
=)
Előzmény: 53zsiga (6630)
TyerCorp01 Creative Commons License 2010.05.13 0 0 6635
Köszönöm szépen, de nekem az nagyon messze van. :(
Előzmény: lyeeee (6634)
lyeeee Creative Commons License 2010.05.13 0 0 6634
Hello. Nezz fel a verhovinas forumra. Van egy Padlaslelet a balaton kornyeken ingyen + sok alkatresz (ingyen)
Előzmény: TyerCorp01 (6633)
TyerCorp01 Creative Commons License 2010.05.13 0 0 6633
Szép fiatalkorod lehetett... :)

Nekem ilyen élményeim nemigazán vannak, pedig millió motorom volt már, 50 biztos. Én is meguntam ezt már, de azért ha akadna egy verhovina, vagy egy suhl, vagy egy ősi 05-ös, azért abba még belefognék. (legalábbis összeraknám, aztán ha lenne pénz, egyszer valaha felújítanám, ahogy jelenleg a csepellel is vagyok)
Előzmény: Törölt nick (6631)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.13 0 0 6632
Természetesen keleti kisgépekre írtam...
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.13 0 0 6631
Nem tom...nekem vhogy elegem lett úgy cuzammen...
Se időm,se türelmem már ezekhez...pénzem meg pláne...
A Riga 16 is óriási bukta volt nekem,hülye voltam h megvettem.
több mint 60.000-rem bánta ...pénz pá-pá.
Inkább feccoltam volna pl egy Dt-be v vmi N-duróba:)
Tisztelem a veteránosokat, akik gyűjtik,mentik ami menthető...szívnak a gépekkel,ha van rá keretük.
Viszont sajnálom azokat(főleg a családot) akik pénz nélkül teszik ugyanezt...
Mert ez olyan mint a sielés...lehet Szarotka(kinek jutott ezen márkanév eszébe...nem tudom...) márkájú lengyel furnérléccel is,kínai neylonoverálban,de szenvedés,és végül nem hozza a kívánt örömöt.
Tehát majd 30 évesen és kb52 motorka után jött a csömör,amit végülis nagyon nem bánok...bár sokkal hamarabb jött volna.
Kipucoltam a garázst,(még ott a fém hátsólámpás R4) pár dolgot kiárulgatok, ami meg nem megy el repül a méhbe (pl az a sok nyavajás Pannónia váltócucc amit több mint 2 éve pakolok egyik sarokból a másikba)Nos azt hiszem, elég volt...
Bőven van annyi emlékem(ennyi géppel büszke is lehetek) amivel jókat mesélhetek majd az utódoknak:)
A Mustangom még összerakom, van hozzá pótba sokminden,neki még van 1 dobása,mivel ezzel a tipussal kezdtem,tanultam, stílusosan ezzel is zárom szoci kismotoros pályámat.
Elköszönök a szép(s kevésbé szép) dolgoktól,meghagyom az utánam jövőknek az élményt.
Én úgy érzem, amit ezek a kismotorok adni tudtak(mentálisan,élményként)azt megkaptam teljeskörűen...
Ma is mosolygok,amikor eszembe jut egy 6-os verho,búzakékre mázolva, ülés helyett rongykupaccal pókozva,természetesen fék,világítás,légszűró ohne,természetesen váltóbowden ohne,helyett direkt 1,megfelelő alakra fúrészelt CINDARAB-merthogy az volt és könnyű volt megmunkálni:))ez betámasztva a váltófülhöz.
Természetesen ha volt is bowdenem, rugásra nem indult, természetesen télen, a legjegesebb csúszós úton kellett motoroznom, mikor csak tolásra indult a Verho és ezt jól tudtam...ezért utcahosszokat szenvedtem a nem forgó csak jégen csúszó hátsóval...mert akartam...!Kellett...élveztem:))
Mikor már az elkeseredés könnyeket csalt a szemembe, az erölködéstől kiizzadva,vörösen játszottam a tüdőgyuszi gondolatával...
Istenem de jó lesz ezekre visszagondolni mikor egy japó v vmilyen megbízható géppel túrázgatok...
Óriási köszönet ezeknek a kis csodáknak h megtanítottak szenvedni,szerelni,türelemre neveltek(már amikor nem rúgtam le dühömben a tankot:)
Későn értem meg az tény,de még jó h kigyógyultam...:)
Kellemes emlékként őrzöm majd meg az elmúlt 15 évnyi küszködést...mikor Romet kadetet toltam haza a város másik végéből,gyújtáshibásan,mert vennem kellett,mert olyan még nincs...mintha a Romet vmi iszonyat konfettiszórós,pezgőbontós különbséget jelentett volna a többihez képest:)
Akkor igen...
Aztán emlékszem a Kadet olajxseréjére...csak ismerkedni akartam a kuplungjával,mert még akkor láttam először...aztán olajcsere lett a vége.
Tél vége volt, még éppen volt időm félreugrani a neszre jó reflexxel reagálva...a fáskamra tetejéről lezúduló hótömeg előr...Szegény Romet nem tudott:)
Ő ugyan nem dőlt el,ellentétben velem,aki hatalmasat vetődtem a kutyaszarba:) de a blokk telement friss olvadékos retyós hóval...egy élmény volt...
Mikor haverral tablettán(aranymetál,1 seb) utaztunk,én hátul,ölemben egy kartondoboz,benne 2.5 rigablokk,kezemmel kapaszkodni nem tudtam,mert fogni kellett a kincset:)
lábam oldalra előre,mert Tablettán ohne lábtartó...aztán egy hupli,haver küzd az elemekkel,a kormánnyal,én behimbálok,ő majd eles,de mégse,én mégis:)
lában fosós h bekapja a küllő,közben már repülök,odanyomódtam a kipuffdobhoz.Süt...jé:)
csomag elszáll,millió apróság úton szétszór...qrvaanyázás.Én szarul járás,blokkokna kutya baja...hülye disznóperzselészag,haver megáll,iszonyatosan röhög.aztán kínomban én is:)
Fél óra volt mire mindent összeszedtünk.

1 szál alsógatyában motorozás este az utcánkban:)
este...volt fél 11 is.Ki a p*csa látna meg,úgyis...
Aztán rihtig h kószáló rétinéger hülyegyerekek sürü csoportjába botlok. "fúbazmeg,"meg "jáá" csatakiáltás a látványra...többeknek halálfélelem mikor arra kapva a kormányt (a túlzott spórolás és ragaszkodás a megunhatatlanságig,emiatt végletesen kinyúlt) fecske tipusú, nagyfatermintás gatyából, oldalt kikandikáló,lobogó zacskóval:)
Csesznye 1 helyzet volt annyi szent:)

Mikor toltam a helyére(akkor még fáskamrába,kutyakennelen keresztül,kiskertkapun át az épp aktuál vasat, természetesen egyszerre akarván bemenni a géppel,beszurulás a kritikus keresztmetszeten,pont ott a kipuff,friss és meleg...én meg ropogós:(
Persze a szomszédban kisgyerek, este no hangoskodás,mert akkor szomszéd picsa ordít...ezt észbentatás(tapasztalat és berögződés), motor ledob,kamrába berohanás, géprongyba ordítás.
Este grafitos zsírt ultradermmel arcról levakarás-másnap suli,népszerű levés...:(

Jawa Mustang 1 motor...egyike az első utaknak,pár napos ismerkedés a géppel...előzményként...hú már kezdem érezni...jeee
Fel terepre a szőlőhegyre,kutyák kergetnek, kipuff dob elhagy,majd visszakecmergés a krosszhang és az anyázó telektulajdonosok hatására.Fenn a dobtetőn drót keresése szemétben, persze siker,rendszer működőkész.
Döngetés, lejtő,f*sz haver befékez.én is...a rutinos...elsőfék...na itt aztán éreztem a gépet...elég ütős volt.
Én felnyaltam a kavicsot(sós) gép elfekszik pihenni,benzin dől,(fullon tank)gáz felakad .
Én sza*ok a sebekre,felszakadt könyökre, sós szájra,köpködve futás a gépet és a szaftot menteni.
Kissrácként céltalanul kószálva , kidobott/elhagyott? kőtömb árok szélén heverész, mindenkinek szemetszúr,de én milyen májer vok h felfedeztem,(fekete kicsi tömör qrvanehéz műmárvány v mi a franc hasáb)hú ez tök állat, milyen jó lesz ez anyunak a cserepeket rátenni,szép színe van,még vmi váza is van ráfestve... ilyenek...(hű de hülye voltam).
Persze felemelni is szopás, csúszik mint szappan 1 vödör t*konyban, kezem is vizes...marha mákkal felszenvedm a tablettára.Gép 1 keró.Mentés próbálás, esélytelen-akkori zabpehelysúllyal-,egész bedől az árokba.
Én zölden a békalencsétől és némi pirossal tarkítva a dühtől,meg a szegény motoromról leugró festéktől, kimászok, kb 3/4 óra alatt ki is húzom a cuccot,de fel nem ad,azt már nem!Lóf*szt!Dac,,ilyenek...
Eszméletlen büszkén h fenn a cucc a gépen, kötél izzad, én is de mámor h mit viszek ma véghez...peckes ülés a gépen emiatt(meg szúrta a hátam az a sz*r).
Otthon bemutatás, gépen ülve,nehogy eldőljön a súly miatt.
Lehervadás mert ősök vmilyen rejtélyes okból(bal lábbal kelés, politikai helyzet,elfogyott az akciós paprika)-tuti emiatt gondolom-nem osztoztak örömömben...Óriási leb*szás, h sírkövet hozok haza...én végképp nem értés...
(elszállítással akadnak némi logisztikai gondok(éjjel kisunnyogás,síri csend, egy pissz sehol... cipel,közben majd'beszarás olyan nehéz.kuka,belesuhint,ez még bírja,mert pléh volt)Koncert, összes ki*aszott kutya a környéken üvölt, én meg pucolok befele...
Másnap szomszéd k*csög huligánokra panaszkodás...együttérző bólogatás,majd másra terelése a témának...
Hétfőn ürítéskor sárgaruhás szörfösök "fogm,eg Józsi, qrvanehéz"...én bentről néz, kaján vigyor...
53zsiga Creative Commons License 2010.05.13 0 0 6630
Az MZ a régi szerelmem, ETS 250-es. 5 évig nyúztuk egymást.
Taxxi Creative Commons License 2010.05.13 0 0 6629
Nekem az MZ Trophy De Luxe :D

Nem vágyok polírgépre. :D

Előzmény: 53zsiga (6628)
53zsiga Creative Commons License 2010.05.13 0 0 6628
Nekem Ő a lieblingem, csak piroskába!
Előzmény: TyerCorp01 (6627)
TyerCorp01 Creative Commons License 2010.05.13 0 0 6627
Mindenbizonnyal szép lehet...

Olyan mondjuk nekem nem kéne, csak az ára. De ez? Ez egy japán mérnöki műtárgy. 1972-ben 750 köbcenti, 2 ütem, 3 henger 100 ló, és pillanatok alatt fent van 220-on. Más kérdés, hogy horpasztja a tankot egy komolyabb gázfröccsnél. :)
Előzmény: kelsza (6626)
kelsza Creative Commons License 2010.05.13 0 0 6626
Az én motoros oktatómnak Kawa Z 750-ese van. Én mentem utána, néha úgy belefeledkeztem a hangjába, hogy elfelejtettem váltani:))) Ráadásul azon babrált kipufogó volt, felemás index, ízléstelenül ecsettel lekenve, hogy azért látszódjon hogy tanulómotor.
Előzmény: TyerCorp01 (6625)
TyerCorp01 Creative Commons License 2010.05.13 0 0 6625
Ja és a vicc az, hogy 1972-ben, amikor az én csepptankosom legurult a Prága melletti futószalagról, már ezt Tokioban bőven gyártották...
Előzmény: TyerCorp01 (6624)
TyerCorp01 Creative Commons License 2010.05.13 0 0 6624
Laza a tag! :)

Szeretném bemutatni Nektek új szerelmem:

Kawasaki H2

Lehet, már ismeritek, de valamiért az a kényszer támadt bennem most, hogy be kell mutatnom Nektek is. :)
Ennek elképzeltem a keleti verzióját is: 634 vázban wartburg blokk, hengerenként hangolt rezóval, mz karbival (csak hogy ez is egyen egy 15 lityót), mz, vagy jawa váltóval, elöl duplatárcsával, valami hasonló Kawa tankkal, caferacer stílusú nyereggel... hajh de szép is lenne... :) Esetleg gyűjtenék egy 5 millát erre. :(
Előzmény: Törölt nick (6623)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.13 0 0 6623
Ez nagyon nagy!!!

http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/poen/nincs-cime-d-40644
kelsza Creative Commons License 2010.05.13 0 0 6622
Én a Praktikerben vettem, a Lurdy mellett. Egy eldugott sarokban van a konyhapultoknál méretre vágva. Én a géphez vettem plexi oldalnak és kimaradt egy két kisebb darab.
Előzmény: TyerCorp01 (6621)
TyerCorp01 Creative Commons License 2010.05.12 0 0 6621
Passz, nem tudom, én is kaptam ezt táblában egy havertól, aki anno tengerimalacnak csinált terráriumot belőle. :) (Picit karcos is, de annyi baj legyen)
Előzmény: kelsza (6619)
flathead Creative Commons License 2010.05.12 0 0 6620
Akkor az nem is plexi, hanem akril szerintem. Azt tényleg oldja a benzin. Csodálkoztam is, amikor mondtad, hogy forró lombfűrésszel vágtad, mert a plexi nem igazán olvad úgy, mint a legtöbb műanyag.
Előzmény: kelsza (6619)
kelsza Creative Commons License 2010.05.12 0 0 6619
Márkáját meg tudnád mondani? Nekem oldja. Mondjuk ez elvileg nem is plexi, hanem hobbyüveg.
Előzmény: TyerCorp01 (6618)
TyerCorp01 Creative Commons License 2010.05.12 0 0 6618
Szerintem benzinálló...igen, az. Legalábbis nem oldja.
Előzmény: kelsza (6617)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!