Gambiroza és Tarle is csak találgatások, szóval ez semmit nem jelent. Ha kettőjük közül kellene választani, akkor már inkább az utóbbi. Kisember is jön, de róla ugyanúgy semmit nem tudok ki lesz.
Gambiroza 43 pontja (természetesen) ellenünk volt, 28-at értékesített a Forrai által neki megítélt 35 büntiből. Le is szoptunk Pécsen. Na de. Én már kezdtem beszarni, hogy Forbest vagy Jeromot viszitek, de látom az ő nevük fel sem merült. Szerintem kisember is kéne, nem csak 2 center. Maxey a hírek alapján fasza, de a másik kis posztotok lyukas. Ha Szikó ott a legjobb... no comment.
Tarle jól pattanózik, azt ennyi. Egyébként meg aki nálunk (az országban) megfordult, és jó volt, nem biztos, hogy most is jó lesz. Lásd Edmonson. Király volt Körmenden, elment külföldre, és egy rakás szerencsétlenség jött vissza. Tudom, mert ő is volt tavaly nálunk. 15 pontocskáit össze erőlködte, ha kellet 10000 rádobása is volt, csak az meglegyen. Szóval ezzel is csínnyán bánni.
A delfineken ugyancsak tippelgetés formájában (üdv SÁÉV! :-) Mladen Gambiroza és Niksa Tarle neve merült fel. Utóbbi nekem egyik kedvencem volt, szerintem máig az egyik legjobb lepattanozó, aki megforult a magyar bajnokságban, és szombathelyi korszakának végén már pontszerzésben sem volt rossz (16-18 pontok rendre jöttek tőle). Gambirozat nem láttam annyiszor játszani, azért a PVSK-ban egyik meccsen dobott 43 (ha jól emlékszem 43...) pontja nem gyenge.
W.L. eu-st mondott. Így Csera kilőve. Környéknek én Dvárt, Zeget, Pécset, Fvárt és esetleg Paksot tartom. Délről jövő eu-s, ha születése helye szerint délről jövő és nem KÁP, akkor szlovén vagy görög lehet. Ilyen nagy durranás centerről viszont én nem tudok M.o.-on. Szerinted?
Nem volt kicsit elhamarkodott döntés a két légiós elküldése? Igazából nem szvsz nem kaptak elég bizonyítási lehetőséget a Falco ellen. Vagy az edzéseken sem voltak elég meggyőzőek esetleg behozhatatlan volt a lemaradásuk? Akkor meg kár volt idehozni őket egy hétre, igaz ezt nem lehetett előre tudni.
Egy kicsit csalódott vagyok, mert többet vártam tőlük.
"A dél felől érkezik" a születési helyére vagy a legutóbbi csapatára vonatkozik? A nem amcsi irányító azt jelenti, hogy európai vagy a világ más részéről jön? Kössz
Olyan sok variáció nincs. Pont nekem kell rávilágítanom?
Egy variáció itt van, bár ugyanennek a csapatnak a játékosa egyszer már nem jött be.
http://www.beobasket.co.yu/eng/igrac.jsp?id=203
A delfinek.hu-n is írták, hogy Klepo, Wiatre kirúgva, helyettük 2 center, az egyik nagy durranás lesz, és játszott már a környéken... KURVÁRA KIVÁNCSI VAGYOK! W.L., ha már lehet egyből súgd meg nekünk, kérlek!!!
Ha lesz időm ki megyek majd, de valószínübb, hogy segítenem kell a kertünkben. Szóval talán.
Zászlót kicsit elhanyagoltam (mint te az új indulót! :-) ), nem mindenki írt vissza, meg kicsit lelohasztott engem a Göcsej Kupa történései... De majd meccsen megbeszéljük ezt is!