Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.06.18 0 0 329
Hát értelme nem sok van. Após ment a kertbe és kérdezte a gyereket akar-e vezetni.szegény utódom azt gondolta a megannal mennek, persze hogy vezetni akart. Hát a meganból kerbe járó trabi lett.Ennyi volt a trabis kaland.Előtte állította, hogy nem tudna szervó nélkül vezetni.
Előzmény: Négyesi (326)
Négyesi Creative Commons License 2003.06.18 0 0 328
Szia Lente!
Biztosan nem olvastad én már írtam róla hogy ezeknek a lukaknak semmi köze a szélvédőről lefolyó vízhez.Az első kocsi mosásnál kipróbáltam.Megnéztem hol folyik ki a víz.Ha látnád neked is más volna a véleményed a "LYUKAKRÓL".Amint találok megfelelő gumidugókat azzonnal BEDUGOM.
ÜDV.
Előzmény: Lente (325)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.18 0 0 327
Nekem a szerelő mondta a szervizben, hogy a lyuk a vizet vezeti. Én nem is tömítettem, kiindulva abból, hogy valami szerepe biztosan van.Viszont arra tényleg lusta voltam, hogy megnézzem folyik-e arra viz.
Talán Négyesi tömített, ha jól emlékszem.
Előzmény: Lente (325)
Négyesi Creative Commons License 2003.06.18 0 0 326
Szia.
Értelmetlen voltam? "A gyerek rájött, hogy lehet autózni szervó nélkül is."
Erre gondoltam.
Előzmény: Törölt nick (324)
Lente Creative Commons License 2003.06.18 0 0 325
Nemfe!

Ha minden kocsin van lyuk elöl a küszöbnél, akkor biztosan direkt van! A múltkor már azt mondtad, a szélvédőről lefolyó víz ott van kivezetve. (legalábbis meg kéne nézni, merre folyik le a víz)
Én nem tömném be azt.
Műanygag burkolat az első sárvédőbe? Az nem jobb inkább?

üdv: L.

Előzmény: Törölt nick (320)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.18 0 0 324
Bocs de nem értem a kérdést (:
Előzmény: Négyesi (322)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.18 0 0 323
Bocs de nem értem a kérdést :(
Előzmény: Négyesi (322)
Négyesi Creative Commons License 2003.06.18 0 0 322
Hát ha ez ilyen akkor jó.Ezt akartuk.

Hello Nemfe.Olvasom azért a fiad is keres újakat akárcsak én.Bár nemtudom hogyan csinálta és mi az értelme,okítsatok ki engem is.
üdv Négyesi.

Előzmény: Törölt nick (321)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.18 0 0 321
Azért tömitetlen idézem "mert ez ilyen" volt a szerviz válasza.
Előzmény: Törölt nick (320)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.18 0 0 320
Nem tudom miért tömitett és miért nem tömitett.Ha trehányság lenne akkor nem egységesen hiányozna minden autóból szerintem. Tegnap néztem két munkatársamét, az egyik 5 ajtós a másik lépcsős, ugyan az a helyzet. Azt hiszem a szervizben lövésük sem lenne, ugyan ugy ahogy a lyukakról sem volt.
A gyerek rájött, hogy lehet autózni szervó nélkül is.
Előzmény: Négyesi (319)
Négyesi Creative Commons License 2003.06.17 0 0 319
Hello!
Szerinted ez igy gyári vagy csak trehányak a ferde szemüek?Nálam még híja van a 2000 nek,de nagyon megvagyok még mindíg elégedve.Csak ne vennék mindent észre.Tetszett a fiadnak a trabi csodálkozom ---- a kalos után.A csíkom még bírja de még mosva nem volt azóta. Üléshuzatot vettél már én most azt szeretnék kb 16000Ft.
üdv Négyesi
Előzmény: Törölt nick (317)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.17 0 0 318
Négyesi
Balról van, jobb oldalt nincs.
Előzmény: Négyesi (314)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.17 0 0 317
Szia Négyesi !
Nálam cserélték az oldalcsíkot. Jelenleg egy felirat nélküli gyári (előttem bontotta ki)Lanos csik van az oldalán.A lökhárítókra felkerültek a csikok, majd felteszem a képet.Beléptem a 6 ezerbe. A gyerek vezetett vagy 200 km-t, meg az apósom 25 éves trabantját. Nem győzött csodálkozni, hogy a trabi milyen jól gyorsul.Az ajtókat megnézem.
Előzmény: Négyesi (314)
Peter38 Creative Commons License 2003.06.17 0 0 316
Végülis, tök mind1. Az a lényeg, hogy jól szuperál a kicsike. :-)
Ha meg a kintieknek írok, akkor azt írom, hogy van egy Chevy-m, pedig csak 2004-ben forgalmazzák. :-)))
Előzmény: Lente (315)
Lente Creative Commons License 2003.06.17 0 0 315
Peter38!

A Totalcar egyik hírében láttam ezt a suzuki emblémás Kalost, amit amerikának szántak. Biztos van chevrolet is.

Előzmény: Peter38 (313)
Négyesi Creative Commons License 2003.06.16 0 0 314
SZIA NEMFE!
Rég beszéltünk.Mi a helyzet a szép uj autóval.Közben én is fel raktam a csíkokat az oldalára.A kerékjáratot kikentem alvázvédővel,és észre vettem hogyha kinyitom a balelső ajtót és benézek az ajtó pánthoz ott valami fekete laticel szerű puha szigetelőanyag van a sárvédő alatt.A jobb oldalon pedig nincs.Légyszi nézd már meg neked megvan-e mindkét oldalon. De ne aggódj még egyben van az autó.Ha szétszedem össze is rakom. Ma egy kicsit késve indúltunk a nejemmel dolgozni meg lett egy kicsit hajtva.Az asszony végig fékezett de sikerült még így is beérni időben.
üdv Négyesi
Előzmény: Törölt nick (308)
Peter38 Creative Commons License 2003.06.16 0 0 313

Lente, szerintem az a Suzuki inkabb Chevrolet.

http://www.chevrolet.com/fullthrottle/

>> AVEO

Előzmény: Lente (312)
Lente Creative Commons License 2003.06.15 0 0 312
Mephisto!

Szép kis autót vettetek! Pirosban nagyon tecc.

"És tudjátok mi a mókás? Suzukit akart venni. És elég meggyőzhetetlen volt... míg nem sikerült beültetnem egy Kalosba :) és ime..."

Pedig végülis azt is mondhatjuk, hogy azt vett. Ugyanez a kocsi Amerikában suzuki jevény alatt fut, csak ott az 5 ajtós első lámpái ugyanazok mint a 4-ajtósé...
De az általunk ismert stifthez képest sokkal autóbb. :-)

L.

Előzmény: mephysto (311)
mephysto Creative Commons License 2003.06.15 0 0 311
Köszönöm szépen a család nevében is!
Igazából drága jó apám közlekedik vele és hát trabant után persze hogy van különbség. Nekem a 9 éves Astrám mellett egy dolog volt eszméletlen furcsa. A kuplung olyan mint a vaj :) Összességében kellemes vezetni, egész magas és érezhető a gép. Megy rendesen, bár míg bejáratós addig nem lesz nagyon hajtva. Mondjuk azután sem. Minden kézre esik benni, a füzete is elég részletes és használható. Szóval lekopogom, csupa pozítív.
És tudjátok mi a mókás? Suzukit akart venni. És elég meggyőzhetetlen volt... míg nem sikerült beültetnem egy Kalosba :) és ime...

minden jót!

Előzmény: Négyesi (310)
Négyesi Creative Commons License 2003.06.14 0 0 310
Sok-sok örömet kívánok hozzá.Írd le mik az első benyomásaid.
üdv Négyesi
Előzmény: mephysto (309)
mephysto Creative Commons License 2003.06.13 0 0 309
Üdv!
Megvan a szülők autója, ma elhoztuk...

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

Klikk a képre a teljes mérethez...

Törölt nick Creative Commons License 2003.06.11 0 0 308
Nagyon értenek a külünböző szervizek szerelői a kaloshoz.Emlékszel mit mondtak nekem a lyukakról ?
Előzmény: Négyesi (307)
Négyesi Creative Commons License 2003.06.10 0 0 307
Voltam ma szervízben azt mondták a "vízhőmérő jó a ventilátor időbe bekapcsol.A lúkak a küszöb elején azért vannak hogy előbb jöjjön a rozsda".
Nyugodtan be lehet öket dugózni.Már kettőbe kaptam is gumidugót.A védő csíkokat nagyon drágán rakják fel.Már az ára is majdnem a duplája.
http://www.riderauto.hu/ezeket rakjá fel ők is.
Holnap veszek Veszprémbe.
üdv.Négyesi
Négyesi Creative Commons License 2003.06.10 0 0 306
"A festést azzonnal valami alvázvédővel kend le."
Illetve a tankonlévő és másik sérülést javítsd ki.
Előzmény: Négyesi (305)
Négyesi Creative Commons License 2003.06.10 0 0 305
Szia ChristianID !
Szeritem ha a tankon nincs éles vágás a kőtől és ha a hídon lévő nyomás nem jár valami erősebb defomálódással és ha a sógorban megbízol ne csináltasd viszont akkor nem kellett volna a szervíznek szólni.A festést azzonnal valami alvázvédővel kend le.
üdv Négyesi
Előzmény: ChristianID (304)
ChristianID Creative Commons License 2003.06.10 0 0 304
Sziasztok!

Kíváncsi vagyok a véleményetekre a következőkben:

Szombat este egy szűk utcából kitolatva rámentem egy nagyobb kőre...Másnap megnéztük a sógorommal - autószerelő - nos, a tankról lejött a fekete védőfesték, kicsit meg is nyomódott, ill. a hátsó hídon volt egy kis benyomódás. Őszerinte legfeljebb le kell festetnem a tankot...
Ma reggel elvittem egy Daewoo-szervízbe - megnézték - majd a véleményük:
- Tank csere
- Hátsó híd csere.

Mindez a casco terhére (10% min. 30e).A költség fogalmam sincs mekkora.

Most nem tudom, mit csináljak.

Chris

Négyesi Creative Commons License 2003.06.06 0 0 303
HellO!
Voltam a szervízben megnézték a hőmérőt,a szerelő is mondta hogy valami nemjó de az az ürge nincs benn aki ért a computerhez kedden du. viszem vissza.
Négyesi.
Lente Creative Commons License 2003.06.06 0 0 302
Hello Négyesi!

Sztrájkolok és nem használom az autópályát, így a 70-esen 2,5 óra lejutni Szárszóra Bp-ről. Kicwsit sok, de ekkor alig volt forgalom. Matrica majd júni 15-től lesz 4 napos 1000 Ft-ért.
Szárszón eddig csak munka volt mindig, egy darabig ez így is lesz. Ha ráérek, inkább Agárdon vitorlázok majd :-))) Már nagyon várom

L

Előzmény: Négyesi (299)
Négyesi Creative Commons License 2003.06.05 0 0 301
Hello!
Írtam levelet a LOmbard lizingnek majd közzé teszem ha válaszolnak.
Üdv. Négyesi
Előzmény: Törölt nick (300)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.05 0 0 300
A forint alapu engem is érdekelne.
Előzmény: Négyesi (299)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!