Hát értelme nem sok van. Após ment a kertbe és kérdezte a gyereket akar-e vezetni.szegény utódom azt gondolta a megannal mennek, persze hogy vezetni akart. Hát a meganból kerbe járó trabi lett.Ennyi volt a trabis kaland.Előtte állította, hogy nem tudna szervó nélkül vezetni.
Szia Lente!
Biztosan nem olvastad én már írtam róla hogy ezeknek a lukaknak semmi köze a szélvédőről lefolyó vízhez.Az első kocsi mosásnál kipróbáltam.Megnéztem hol folyik ki a víz.Ha látnád neked is más volna a véleményed a "LYUKAKRÓL".Amint találok megfelelő gumidugókat azzonnal BEDUGOM.
ÜDV.
Nekem a szerelő mondta a szervizben, hogy a lyuk a vizet vezeti. Én nem is tömítettem, kiindulva abból, hogy valami szerepe biztosan van.Viszont arra tényleg lusta voltam, hogy megnézzem folyik-e arra viz.
Talán Négyesi tömített, ha jól emlékszem.
Ha minden kocsin van lyuk elöl a küszöbnél, akkor biztosan direkt van! A múltkor már azt mondtad, a szélvédőről lefolyó víz ott van kivezetve. (legalábbis meg kéne nézni, merre folyik le a víz)
Én nem tömném be azt.
Műanygag burkolat az első sárvédőbe? Az nem jobb inkább?
Nem tudom miért tömitett és miért nem tömitett.Ha trehányság lenne akkor nem egységesen hiányozna minden autóból szerintem. Tegnap néztem két munkatársamét, az egyik 5 ajtós a másik lépcsős, ugyan az a helyzet. Azt hiszem a szervizben lövésük sem lenne, ugyan ugy ahogy a lyukakról sem volt.
A gyerek rájött, hogy lehet autózni szervó nélkül is.
Hello!
Szerinted ez igy gyári vagy csak trehányak a ferde szemüek?Nálam még híja van a 2000 nek,de nagyon megvagyok még mindíg elégedve.Csak ne vennék mindent észre.Tetszett a fiadnak a trabi csodálkozom ---- a kalos után.A csíkom még bírja de még mosva nem volt azóta. Üléshuzatot vettél már én most azt szeretnék kb 16000Ft.
üdv Négyesi
Szia Négyesi !
Nálam cserélték az oldalcsíkot. Jelenleg egy felirat nélküli gyári (előttem bontotta ki)Lanos csik van az oldalán.A lökhárítókra felkerültek a csikok, majd felteszem a képet.Beléptem a 6 ezerbe. A gyerek vezetett vagy 200 km-t, meg az apósom 25 éves trabantját. Nem győzött csodálkozni, hogy a trabi milyen jól gyorsul.Az ajtókat megnézem.
Végülis, tök mind1. Az a lényeg, hogy jól szuperál a kicsike. :-)
Ha meg a kintieknek írok, akkor azt írom, hogy van egy Chevy-m, pedig csak 2004-ben forgalmazzák. :-)))
SZIA NEMFE!
Rég beszéltünk.Mi a helyzet a szép uj autóval.Közben én is fel raktam a csíkokat az oldalára.A kerékjáratot kikentem alvázvédővel,és észre vettem hogyha kinyitom a balelső ajtót és benézek az ajtó pánthoz ott valami fekete laticel szerű puha szigetelőanyag van a sárvédő alatt.A jobb oldalon pedig nincs.Légyszi nézd már meg neked megvan-e mindkét oldalon. De ne aggódj még egyben van az autó.Ha szétszedem össze is rakom. Ma egy kicsit késve indúltunk a nejemmel dolgozni meg lett egy kicsit hajtva.Az asszony végig fékezett de sikerült még így is beérni időben.
üdv Négyesi
"És tudjátok mi a mókás? Suzukit akart venni. És elég meggyőzhetetlen volt... míg nem sikerült beültetnem egy Kalosba :) és ime..."
Pedig végülis azt is mondhatjuk, hogy azt vett. Ugyanez a kocsi Amerikában suzuki jevény alatt fut, csak ott az 5 ajtós első lámpái ugyanazok mint a 4-ajtósé...
De az általunk ismert stifthez képest sokkal autóbb. :-)
Köszönöm szépen a család nevében is!
Igazából drága jó apám közlekedik vele és hát trabant után persze hogy van különbség. Nekem a 9 éves Astrám mellett egy dolog volt eszméletlen furcsa. A kuplung olyan mint a vaj :) Összességében kellemes vezetni, egész magas és érezhető a gép. Megy rendesen, bár míg bejáratós addig nem lesz nagyon hajtva. Mondjuk azután sem. Minden kézre esik benni, a füzete is elég részletes és használható. Szóval lekopogom, csupa pozítív.
És tudjátok mi a mókás? Suzukit akart venni. És elég meggyőzhetetlen volt... míg nem sikerült beültetnem egy Kalosba :) és ime...
Voltam ma szervízben azt mondták a "vízhőmérő jó a ventilátor időbe bekapcsol.A lúkak a küszöb elején azért vannak hogy előbb jöjjön a rozsda".
Nyugodtan be lehet öket dugózni.Már kettőbe kaptam is gumidugót.A védő csíkokat nagyon drágán rakják fel.Már az ára is majdnem a duplája.
http://www.riderauto.hu/ezeket rakjá fel ők is.
Holnap veszek Veszprémbe.
üdv.Négyesi
Szia ChristianID !
Szeritem ha a tankon nincs éles vágás a kőtől és ha a hídon lévő nyomás nem jár valami erősebb defomálódással és ha a sógorban megbízol ne csináltasd viszont akkor nem kellett volna a szervíznek szólni.A festést azzonnal valami alvázvédővel kend le.
üdv Négyesi
Szombat este egy szűk utcából kitolatva rámentem egy nagyobb kőre...Másnap megnéztük a sógorommal - autószerelő - nos, a tankról lejött a fekete védőfesték, kicsit meg is nyomódott, ill. a hátsó hídon volt egy kis benyomódás. Őszerinte legfeljebb le kell festetnem a tankot...
Ma reggel elvittem egy Daewoo-szervízbe - megnézték - majd a véleményük:
- Tank csere
- Hátsó híd csere.
Mindez a casco terhére (10% min. 30e).A költség fogalmam sincs mekkora.
HellO!
Voltam a szervízben megnézték a hőmérőt,a szerelő is mondta hogy valami nemjó de az az ürge nincs benn aki ért a computerhez kedden du. viszem vissza.
Négyesi.
Sztrájkolok és nem használom az autópályát, így a 70-esen 2,5 óra lejutni Szárszóra Bp-ről. Kicwsit sok, de ekkor alig volt forgalom. Matrica majd júni 15-től lesz 4 napos 1000 Ft-ért.
Szárszón eddig csak munka volt mindig, egy darabig ez így is lesz. Ha ráérek, inkább Agárdon vitorlázok majd :-))) Már nagyon várom