Azé' szopacs mert mustangnál sokszor meg szokott szorulni...Akkor aztán szar kiszedni...Rigáéknál jobb volt, ott teljes kerék volt, nem csak szar ív...(ugyanilyen szutyok a Simsonnál is...)
Kár :( Pedig gyűjtöm a tönkrezúzott motoralkatrészeket...is. :) Egész komoly lezúzott dugattyú gyűjteményem van már. Emellett egy olyan Mustang berugóracsnim, aminek a negyede letört, a háromnegyede a helyén van, és még jó is lenne... :)
Húúú,ne is mondd... szutykos sáros...tiszta lehangoló... ülök a szobában,közben springervillát tervezek a cruiser bicajomra... full hausfabrik. vhogy el kell baxni az időt:)
Hű, valaki a Simson.hu-n töltött fel képet, Kovács Gergely néven, és Kistarcsai, és van rajta egy szép Jawa Mustang! Nem ismeri közületek valaki a srácot, vagy nem a tietek véletlen a Jawa? :P
Ma délután széthúztuk apámmal a piros mustang blokkját. Nem nagy cucc ez a szerkezet, apám megcsinálja nekem. A Berúgó fogasív jó, az első és az utolsó fog kicsit kopott/törött. Szerintem bőven elmegy. Valszeg valamilyen barbár faszkalap natúr benzinnel/mosóbenzinnel hajtotta, mert az 1ik főtengelycsapágyból 4(!!!!) golyó hiányzik. Még lenne egy kérdésem: Ha a mustangomat a gyújtás felöli oldalra rakom, folyik az olaj. De nem csak 1-2 csepp, hanem 5 óra alatt akkora tócsa volt hogy csak na. A deknin folyik ki egy lyukon asszem a gyújtás alol. Most akkor mi van?
Még nem is mondtam: Kb 1,5 hónapja nálunk van egy Aprilia SportCity One 50 2T Édesanyám kapta a főnökétől születésnapjára. Tesztmotor volt, 1 éves 800km-el. Több nyom is utal arra, hogy buktak vele. Még benne van a folytás, 50 a vége. Én utálom, soha nem kellene robogó.