Lehet, hogy hülyeség, de ha úgy gondolom, hogy lehet, hogy az irányitó a nagy durranás, ő lehet, hogy Vladimir Anzulovic, szerintem... Vagy ő nem lehet?
Kedvenc fizikatanárom mondta több alkalommal is: Maradjunk a realitások talaján! Főleg a mai világban, amikor Simi egy havi lóvéjából három embert fizetnek (Nincs köztük sem Filip, sem pedig Tömös). Elmúlt már a jóvilág, jobb, ha tudomásul vesszük, még, ha szar is. Inkább nyomnánk csak magyarral meg a Greennel, talán nem esnénk ki, előbb utóbb úgy is félház lesz a zacskók miatt, akkor meg nem mind1?
Nos... ha mind az 5 pontot reálisan figyelembe vesszük, akkor egyetlen név marad a kalapban... Gintaras Einikis... gondolom őt senkinek nem kell bemutatni... na, lehet reménykedni ;)
Amúgy meg:
1.: elég tág fogalom :)
2.: elég tág fogalom :)
3.: a környék az ugye lehet a környező városok, a környező megyék, vagy esetleg a környező országok is, tehát elég tág fogalom :)
4.: na ez Magyarországon jelenthet elég sok mindent, azaz tág fogalom :)
5.: Niksa Tarle, Zoran Helbich, Mladen Gambiroza, Dejan Becin, Balca Radunovic, Priest Lauderdale... meg néhányat még lehetne írni, attól függően, hogy melyik pontokat kell igazán figyelembe venni...
1, eu-s 2, center 3, játszott már a "környéken" 4, "nagy durranás" :-) 5, ciprusi vonal (ez kicsit kérdőjeles, a delfinek.hu-ról származik, ha igaz, akkor M.G. lehet a befutó, figyelembe véve az ügynökét. Igaz nekem ő nem 4-es kategória. :-) )
Hát ha tudnám, hogy ki az, akkor nem találgatnánk itt. Én pont azt írtam, hogy ha összeadjuk az összes infót, akkor egyszerűen nem tudok kire gondolni. Ergo valamelyik info helytelen. :-) És ez valszeg. a "nagy durranás".
Ha jól tudom ez a Kaposvári KK topicja és erről a csapatról volt szó az utóbbi hozzászólásokban is. Most akkor milyen nagy durranást akarsz??? Ne viccelődjünk már... és ki az, aki akkor nagy durranás, hogy szerinted durran és a környéken játszott???
Ááááhhh... Báder max. a vágyálmainkban szerepelhet, nem tudnánk már megfizetni. A ciprusi vonal Tarle-ra és Gambiroza-ra illik. Utóbbi ragyogó volt tavaly a ciprusi bajnokságban: 3.5 pont, 2.0 lepattanó...
Lee aláírt Izraelben nem? Mondjuk én őt se látnám szívesen... LeGrange, Wooten nekem nem nagy durranás, de az általad említett centerek sem. Ki az a Kojenets?