Fájdalom, de a drogos által talált pénzt rögtön ellopták tőle Sajnos, hamar lába kelt
A kincsnek, mit a kába lelt.
Elintézik a szirénahalkítást a labirintusos nő akarata szerint? El. Teljesül Ariadné óhaja?
Hogy halgasson a riadó néha? Ja.
Bár a helóták nagyra tartják Pallaszt, szerintem inkább fallosz "Istennőnk, Athéné időtlen!"
Mondja bár Athén - ő idétlen.
A volt KFT-s buddhistár nagyon nyugtatólag hat a Jég dupla whiskyvel Laár csitul
Charlietúl.
Sokat elvesz a charmból egy gyomorgörcs Rögtön oda a fele báj
Az embernek ha a bele fáj.
Érdekes megfigyelés Vajon minden részeg tokás?
Szerintem ez rétegszokás.
A matuzsálemi sorozat már nagyon hozzánőtt a Petőfihez Később költözik a Szabó Család át a
Pannonra, mint egy szatócs a ládába.
Kopasz sminkesünk ma nem volt elemében, ezért esélyünk sincs Vereckeinél... Sajnos elszúrta Kojak a sminket,
Ezért hanyagol a kajakos minket :(
Vigyázz, a borász nagyon hiú a termékeire, szerinte időtlenek Aztán meg ne kérdezd borai korát,
Mert még rád sózza egy korai borát...
Invitálnálak, de téged scak az érdekel, honnan származom Csak hívlak, hogy gyere, de te nem!
Csak csámcsogsz az eredetemen...
Az új utcafigyelő rendszer még nem tökéletes, ez volt az autótolvaj mázlija Kis szöget fog be a térfigyelő,
A szűk képbe nem fért így el ő...
Szarik rád a nemes Mondhatsz te akármit,
Nem érdekli a márkit!
Asszonyok, jól hallom, hogy épp meztelenek? Akkor jobb, ha nem megyek be, mert nagyon begurulnának miatta Hölgyeim, öltöznek? Ha magukra
Nyitok, nem múlik haraguk ma...
Tini stílszerű véleménye a tánsról Untat ez a genya hulla fos pogo,
Kell, mint tökömre egy laposfogó...
a leleplezett tolvaj nagyon jól adta az ártatlant Mikor kikérdezték, csak ártatlan pislogott,
Aztán végül kiderült, hogy mégis lopott.
Vidéki újszülött első gondolatai Zord ez a tanya, ej,
Kéne kis anyatej!
Mese az átkosról: a tudós annyi békekölcsönt jegyzett, hogy tüzelőre sem maradt, meg is fagyott Nem áll jól a kék e bölcsön,
Padlózta a békekölcsön...
Még egy mese az átkosról: kitelepített nemeshölgyet borsófejtésre okítják Borsó van egy véka, kéred?
Többé nem lesz kék a véred!
Ma andersen mesében szerepel a színészlegenda? Nem, valami közel-keleti darabban. Major dán?
Ma jordán.
Srácok, hoztatok steakalapanyagot? De még mennyit! Vettetek húsokat?
Hú, sokat!
Tűzparancsot adnak a magyar békefenntartónak Feri,
Fire!
Századeleji jelenet az MTK-pályáról. A fejlődésképtelen kemény mag zöldséggel dobálja meg minden idők legjobb magyar focistáját Nem csitul a maradi csoport,
S már repül is a paradicsom, Orth!
Hentes-svindli Akaszd föl a marhát fára,
S abból lesz a farhát mára!
Csak átverés a mai sztárvendég, hisz a fazon még véletlenül sem a nigér focista! Hogy ma sztárt látunk elevenen, kamu,
Hisz az a tag eleve nem Kanu!
A múltkori csúfondáros offolásom óta megpróbáltam kiművelődni kecskeügyileg. Íme az első zsengék:
Déli megyénkben a nyelvtörőből ismert községben rendezik a bányásznapot: Baranyában a bányákban pihen már a szenes furik
A mai program kirándulás Ibafára, s zene, s murik.
A szelíd német óriás valójában idegenbe szakadt hazánkfia: Cipőtalpát a nyakadon pihentetve így szól az addig méla bajor
Ez hiba volt kicsi magyar, a nevem ugyanis nem k*cs*g, hanem Béla Major.
Hősünk erre kissé besenyőpistabácsis stílusban vág vissza, és a férgek díszpéldányának titulálja az ideges németet: Tapló bajor
Tablópajor!
Igen, a Romhányi - Szilágyi vonalon egészen Kosztolányiig és Karinthyig vagy még tovább találhatók remek rímek. De - bár a kínrímek és más trükkök is elhajóznak az oldalvízen - nem árt, ha a rendes, betűcserés kecskerímeket előnyben részesíted, mielőtt megmorog a topikpásztor.
És ha kedved van kecskézni, hasznos, ha az előzményeket kigyűjtöd egy text fájlba, hogy megnézhesd, hányan találtak már rá egy-egy jólfésült kecskére (bár az újrafelfedezéseknek és a büntetésből írt lopós rímeknek is nagy hagyománya van a topikban).
A norvég válogatott focistával tudatom hintabalesetemet Elengedte a lánc seggem,
Majd megcsípett a csalán, Eggem!
Történelmi nép hobojának 100% természetes deréxíja Csalán-öves
Alán csöves
Azonnal tudtam, hogy ősöm pont a szervezetem számára elviselhetetlen gyógynövényből készült teával kínál Rögtön átláttam apám cselén:
A növény, mit nem bír epém: csalán.
Hugi, figyelj a gazra, veszéleyes, amint azt a mellékelt ábra ismutatja Nagyon csíp a csalán, Jolán,
Látszik Feri csaján, Lolán!
Viharsarki tájkép télen a folyónál Lék és csalán
Békéscsabán.
Chilében még azt se veszik zokon, ha leköpöd őket, de ez a genya növény még őket is kiakasztja Nem döbben le az Andok csulán,
Csak ne lenne ez az undok csalán...