Keresés

Részletes keresés

ball bal Creative Commons License 2022.02.01 -2 2 5723

Azt az energiát és pénzt amit a külföldiek ajnározásába fektetnek a clubok átehetnék az UP gondozásba. Az ott dolgozók felé is legyen elvárás, s tartozzanak felelősséggel a munkájukért. Ne olyan emberek szociális foglalkoztatója legyen, akik egyébként munkából nem tudnak megélni.

De már elvárásokat sem tudnak megfogalmazni. Jó páran edzőként rendes fizetést kapnak azért, ahogy nézik elmegy mellettük a világ...

Nyilatkozni, TV- ben okosakat mondani ahhoz mindenki ért.

Két dolog hiányzik: Olyan Club vezetés, aki képes reális célokat meghatározni és számonkérni, másodsorban olyan edzők akik ezt képesek megoldani.

Előzmény: birka_zoli (5720)
Tomek 87 Creative Commons License 2022.02.01 0 0 5722

Valaki szólt neki szerintem,hogy nemigen kéne még ezt reklámozni mert a hivatalos oldalon ahol megjelent már nem található fent

Tomek 87 Creative Commons License 2022.02.01 0 0 5721

birka_zoli Creative Commons License 2022.02.01 0 1 5720

Igen, igen, egy szint fölött nem süllyedünk egy szint alá az okos mondás szerint. De ez lehet tényleg elkerülhetetlen, ahogy az eb is mutatta, ami jó volt és még működött a 90es években - egyetemistaként fent a régi csarnok kakasülőjén mikor a meccs előtt felrobbant a csarnok a sok konfettivel, az az érzés már nem jön vissza -, hogy szinte tiszta magyar csapattal ott lehetett lenni az élvonalban, az már mára nem működik, az egyetemes kézilabda ennyit fejlődött és ebben a magyar meg lemaradt. Értem én, hogy a szintet csak így, külföldiekkel lehet tartani, és nem is azt szeretném, h vki érdemtelenül legyen itt, csak azért mert magyar - megjegyzem halkan, sztem Ilics is necces, mintha őt nyomná ez a teher, de még fiatal - csak inkább hihetlen, h lassan 10 évet nézve az 1 szem Ligetvárit kivéve nem volt magyar játékos aki megvetette volna itt a lábát, mindenki elbukott, és hogy ebben ki mennyire van benne, maga a játékos, a klub, nem tudom, csak szomorú, hogy 'ennyit' tud, ennyit 'ér' a magyar kézilabda.

Előzmény: FrancisBlade (5719)
FrancisBlade Creative Commons License 2022.02.01 0 0 5719

Értelek amúgy Zoli, én törzsgyökeres veszprémi vagyok, nyilván én nagyon rosszul élem meg a Szita ügyet is, DE azt se akarnám hogy csak azért legyen itt valaki mert hogy magyar kell mindenáron, Borisz szerintem megkapja a lehetőséget, Margucnak Ő a váltótársa, az hogy nincs kettesben is védekezni tudó magyar szélső, nyilván a klub hibája is DE én itt max a 100%felelősségből 5-öt érzek, itt azért az összes akadémiát, utánpótlást fel kell sorolni..., értem amúgy amit szeretnél, de őszintén, Győri Matyi a sérüléseit nem is véve, nézd meg a Bányászban mit alkot hétről hétre, nem megbántva Őt de ha Ő lesz valaha pl veszprémi, akkor vagy Ő fejlődött óriásit vagy a csapat romlik sokat és bár ne így lenne, lett volna.

birka_zoli Creative Commons License 2022.02.01 0 0 5718

Persze értem én, de ettől még a kérdések kérdések maradnak, ezen, ill, bármilyen alapon akkor mindig lesz ok és magyarázat arra, h miért nincs az amié s miért van helyette más.

Persze fordítva ülök a lovon, ez egy profi üzleti vállalkozás, csak éppen már nem az ami volt, Veszprémnek hívják ,és lehet ez kellett ahhoz, hogy még létezzen egyáltalán, de vmi odaveszett az is biztos.

De ez a világ rendje, jönnek mennek a szurkolók, a lemorzsolódottak, örök elégedetlenkedők helyett valószínűleg jönnek majd az újak...

Előzmény: Gaga84! (5716)
birka_zoli Creative Commons License 2022.02.01 0 2 5717

Nem látod rosszul, v csak félig, mert a klub Pepéékkel épp idéntől mondta, hogy most aztán már tényleg, de tényleg komolyan veszi a fiatalok beépítését, háááát. 

Amúgy meg minden csapatba kellenek fiatalok, úgy nem megy, h itt a pénzcsap és minden évben vegyed meg a legjobb játékosokat, ez még a PSG-nek sem jött össze, és itt sem fog, és ezzel a pénz van ész nincs hozzállással sztem sokat vesztett a klub, nagyon sokaknak elege lett ebből, a régi szerethető énjét vesztette el ezzel, nekem is meg kell erőltetnem magam, h még ugyanúgy tudjak lelkesedni egy ilyen jó kis zsoldos csapatért...

Előzmény: FrancisBlade (5714)
Gaga84! Creative Commons License 2022.02.01 0 2 5716

Manaskov kidőlt,Strlek egyedul

maradt +Mahé de o kenyszer megoldás. A tuneziai blben nemmjatszott,lehet nevezni. A szerződése ev végéig szol,simán lehet van komolyabb kiszelmelt.

Előzmény: birka_zoli (5715)
birka_zoli Creative Commons License 2022.02.01 0 1 5715

Én is rákérdeztem erre, mármint, h tényleg ennyit tud ez a magyar kézilabda, hogy 20 év alatt a két Iváncsik + Gulyáson kívül nem volt olyan magyar játékos aki 'megfelelt' volna a veszprémnek (és szegednek)?

Najó, volt még Törő Szabi, Harsányi Geri, Körte, de több nem sokkal.

Ha ez tényleg így van, akkor írtó nagy a baj.

De én azt nem viccből mondtam, h kellene csinálni a magyar fiataloknak egy kiválasztós realitit, NL biztos élvezné. Sztem ma magyarországon van kábé 50 19-25 éves nb1 környékén mozgó balszélső, egyik sem tud jól lőni, nagyot ugrani és 1 kicsit jobban védekezni, el nem hiszem.

Különben, itt van Dörnyei Borisz, most annyi idős kábé mint mikor idejött Marguc, én már nem melékszem, de ég és föld? Nem csak annyi, hogy Gasper addigra már túl volt párszáz meccsen a Celjében, kapott bizalmat és élt vele, de mi ott tartunk, hogy annak örülünk, állva tapsikálunk - emlékszem, h a tvben hogy örvendezett Bartha+Pisti, nekem ez akkor is már túl volt tolva - hogy bl-ben gólt lőtt egy 22 éves srác..., Jön a fehérorosz, akkor Ő most megy a levesbe, ennyi volt, lőtt pár golt a bl-ben? Sztem ezek miatt sem akar jönni ide magyar fiatal, látják ,h senki, de tényleg senki nem tudta megvetni a lábát, lásd Győri Matyi.

Pepe és ILics is kérdéses, lehet ezt tényleg komolyabban gondolják, meg majd jön egyszer a kis Fazekas, de hiszem, ha látom...

Én nem vagyok edző, de ezt sem tudják a magyarok megtanítani, ahogy a védekezést sem, v ezt is rá lehet fogni a rossz alapanyagra?

FrancisBlade Creative Commons License 2022.02.01 0 0 5714

amúgy nézem a kommenteket, most vagy tényleg én látom rosszul, vagy csak az ír aki másként látja mint én, de mindenesetre az jön le hogy velem van a baj, szerintem: a Veszprém nem nevelő klub, itt akik vannak fiatalok is mind menni fognak még kölcsönbe, kevés lesz, vagy senki aki rögtön megtudja vetni a lábát az utánpótlásból, ide már kész, közel kész játékos kell, az akadémiáról szerintem nem lehet berakni egy srácot, valamint mondjatok egy kettesben védekezni tudó szélsőt aki magyar, Manaskovval nem véletlenül nem hosszabbítunk, de még Ő szintű szélső sincs, a Tunéziai év végéig jön ha minden igaz, esetleg opcionális szerződéssel, de lehet van már oda kiszemelt utána, évközben szerintem ha tényleg tud kettest védekezni még jó fogás is lehet, nagyban megnöveli a védekezési - támadási lehetőségeket... de ezek szerint én látom rosszul.

Tomek 87 Creative Commons License 2022.02.01 0 1 5713

szerintem az az elképzelés ,hogy a srác kettesben is védekezik majd szerintem ahogy én látom róla a videókat ,hogy szokott a válogatottba.Kisért a múlt mert ha jól emlékszem a Laci mikor Shiskarevet igazolta aki kb hasonló életkorú volt és akkor azt nyilatkozta ,hogy az nyomott a latba a legtöbbet nála  ,hogy leigazolják  ,hogy kettesbe is jól védekezik .És hát láttuk mi lett belőle ....

PotterHarry Creative Commons License 2022.02.01 0 0 5712

Akár. 

Vagy annyit van mostanában szekálva a Neka. Nem lehetett volna onnan hozni egy fiatalt és felepiteni? 

Előzmény: Tomek 87 (5711)
Tomek 87 Creative Commons License 2022.02.01 -1 0 5711

Bóka :D

Előzmény: PotterHarry (5710)
PotterHarry Creative Commons License 2022.02.01 0 3 5710

Valaki árulja már el, hogy minek igazoltok még szélre is középszer légióst?

Nem lett volna magyar legalább arra a posztra...? 

Gaga84! Creative Commons License 2022.02.01 0 0 5709

Pontosan,évek óta kaprni kellene egy balszelsoert. Ami meg lehet,h jovore jon valaki a Tunez addig

meg tehermentesiti Strleket,remélem…

Előzmény: Tomek 87 (5708)
Tomek 87 Creative Commons License 2022.02.01 0 0 5708

legalább valaki ide akar jönni  XD Laci részéről csak egy kis idő nyerése a srác szerintem nincs semmi alternatívájuk /pill ami elég viccel mert nem egy hiányposzt a balszélső poszt. De nem is értem Manaskov rég formán kívül volt már mielőtt megsérült volna(ami nem most volt ) ennyi idő nem volt nekik ,hogy egy fiatal tehetséget igazoljanak erre a posztra ?! 

Előzmény: Gaga84! (5707)
Gaga84! Creative Commons License 2022.02.01 0 0 5707

Tuneziai balszelso a tunez bajnoksagbol…atyaisten mekkora gáz:)

Wanne után még mókásabb. 

lincoln osiris Creative Commons License 2022.02.01 0 1 5706

Azért az mindent elmond, hogy nem tudtuk Mahé képességeit kihasználni. Ennyit a vonzerőről. Botrány 

rasmus82 Creative Commons License 2022.02.01 -3 1 5705

Ez pontosan így van csak vannak akik képtelenek felismerni a dolgokat.Hazajött és semmi más nem volt fontos mint a saját szponzorok,edzőbuktatás,csapat bomlasztás.

Ne gondold,hogy Mahé nem szándékosan viselkedik így,mikor leígazolták már akkor elmondta NL hogy egy kalapszar

Előzmény: Szucsi0110 (5673)
rasmus82 Creative Commons License 2022.02.01 -2 4 5704

Csakhogy tiszta legyen részegen csapatkapitányként az öltözőben parasztnak lenni,kikezdeni egy olyan játékost aki egymaga meccseket tud eldönteni.....Részegen pályára lépni...Ne nevettess!Pénz?Ennyi pénz ami itt megfordult 2 Bl-t kellett volna nyerni.

Előzmény: videkiman (5674)
Tomek 87 Creative Commons License 2022.02.01 0 0 5703

úgy néz ki tényleg jön a tunéz srác a saját insta oldalának  történetében is kitette már ,hogy ide jön.

Psenior Creative Commons License 2022.02.01 -2 0 5702

Jobban csinálják nem vitatom.

Az edzőbuktatás botránynak nevezhető? :)

Előzmény: Bembi86 (5697)
Psenior Creative Commons License 2022.02.01 0 1 5701

Ezt most pont nem láttam. Lehet, hogy kissé túlzás amit írtam de tény, hogy Győr a legvonzóbb célpont ma a topjátékosok nagy részének.

Előzmény: Gozo (5699)
Szucsi0110 Creative Commons License 2022.02.01 -1 5 5700

Semmi nem tartotta vissza a veszprémi klubot attól,

hogy olyan vonzó legyen a férfi csapról között, mint a Győr, a női csapatok között.

Ez valójában néhány éve dőlt el. Az összehasonlítás pedig azért nem reális, mert egy Bartha, 

Szabő Tamás vs Csík, Nagy, Sevinger még a mosolyt is cinikussá teszi. Ez egyik helyen minőségi szakmai  munka folyik és profizmus van, míg a másik helyen sokszor alpári stílus, és olyan klub kultúra, ahová nem szívesen jönnek sztárok. Amíg ez a vezetés marad, addig középszerű marad a csapat is. 

Előzmény: Gozo (5699)
Gozo Creative Commons License 2022.01.31 0 1 5699

Pont tegnap mondta Bartha  a tv-ben hogy ez nem így van. Vjahirjevát pl nem tudják elhozni az oroszoktól mert annyira drága.

Előzmény: Psenior (5696)
birka_zoli Creative Commons License 2022.01.31 0 1 5698

Ahogy korábban is írtam inkább 5 irányító és egy nem támadó átlövő, szép remények, oké, h Nenadics és Lauge tudnak átlövőt is játszani, de az eb bebizonyította, h Laugénak is mi az eredeti posztja, habár a 3. helyért nem láttam, csak annyit csíptem el, h ő vitte a hátán a csapatot MH helyett, mit játszott, átlövőt? És mit fog csinálni Lékai, Mahé és az új egyiptomi gyerek? Lehet tetszi, nem tetsztik Mahé balszélső lesz.

Előzmény: Bembi86 (5695)
Bembi86 Creative Commons License 2022.01.31 0 6 5697

de azért ők kőkeményen megdolgoztak és megdolgoznak mind a mai napig.

nem hallasz botrányról, évekre előre gondolkodnak (Reistad khm....), az elmúlt 15 évben három edzőjük volt. 

nálunk is így van? 

Előzmény: Psenior (5696)
Psenior Creative Commons License 2022.01.31 0 2 5696
A Győr azért egy kicsit más. Messze a legvonzóbb klub a női mezőnyben, akit kinéz gond nélkül leigazolja és nem is biztos, hogy nagyobb fizut kell adnia a játékosnak, mert a siker részesei akarnak lenni mind.
Előzmény: Sulic (5691)
Bembi86 Creative Commons License 2022.01.31 -2 4 5695

egyértelműen különválasztanám Laci játékos és menedzseri karrierjét.

amíg nálunk volt, mindent megtett a klubért, világklasszis volt, szerintem neki és Momónak az utolsó éveit Vranjes tette gallyra a heti négy edzéssel - utána már nem lehetett "visszahozni" őket a korábbi szintre.

amit azóta csinál, az nem annyira jó. állítólag Csík is lenéz néha edzésre - képzeljük el ugyanezt mondjuk Kielcében Talanttal, vagy Kielben, esetleg Párizsban...

azt is bevallotta, hogy Szita leigazolását elrontotta, még egyszer nem lesz ilyen engedékeny - mondjuk az Eb-n látott Szitával sokkal beljebb nem lennénk...

de azt lenyilatkozni, hogy nem lesz másik jobbátlövő, nincs még meg a másik balszélső, de lesz 4 beállónk, meg 3 irányítónk meg 3 balátlövőnk, az azért nem vet jó fényt a munkájára...

Thor. Creative Commons License 2022.01.31 0 0 5694

Jobbátlövő nem lesz, ezt megmondta Laci decemberben ( az EB-n láthattuk, hogy azért van merítés). De tovább megyek, szintén a decemberi interjújában megemlíti, hogy azért nem kell a Nikolaj Laeso-ől hasra esni, csak jelzem következő szezontól a Porto-ban játszik ( ergo mozdítható volt), mialatt mi El Deraa-val operálunk.  Persze majd a következő szezon eldönti, de egyelőre nem szól semmi amellett, hogy mi döntöttünk jól a nemzetközi szinten rutintalan egyiptomival. Most itt van ez a balszélső kérdés is. Csak remélni merem, hogy annak nyomán merült fel a neve, hogy rájöttek Mahét nem játszatni irányítóban BŰN ( hess, nem leszek naiv, naná, hogy nem jöttek rá, azzal igazolnák az eddigi hibáikat)

De mégjobban vissza lehet menni az időben. Gajicnak nem adjuk meg a 2 éves szerződést, amit szeretett volna, hogy maradjon, fiatalítunk Shiskarevvel. Ennek eredményeként Gasi a második szezonját hozza le tök egyedül. De ugye Gajo már túl öreg lett volna, hogy itt maradjon még 2 szezont. Hát igen a francia bajnokságban látjuk, hogy mennyire túl öreg... :) 

Előzmény: tusek80 (5690)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!