Az Astana a Mediterrán körversenyre (február 8-12.)
61 Maxim Iglinskij
62 * Simone Ponzi
63 * Jacopo Guarnieri
64 Borut Bozic
65 Assan Bazajev
66 Dimitriy Fofonov
67 Francesco Gavazzi
68 Francesco Masciarelli
Tartalékok:
69 Valentin Iglinskij
70 * Jegor Szilin
A direktor Alexander Sefer
Figyelembe véve, hogy a verseny a Toulon melletti Mont Faronon fog eldőlni és a többi szakasz is elég EKG-görbés, nem érzem indokoltnak ezt a full sprintersort.
De talán majd Fofonov és Masciarelli produkálnak valamit.
Úgy látom tényleg komolyan gondolja Martinelli, hogy pontokat kell gyűjteni, viszont ez azt is jelenti, hogy a nem „sztárversenyzőket” úgy meghajtják majd, mint Zinger a varrógépet.
Lényegében ez a job-juk, hogy szenvedjenek a csapatért:-)
Ez számításaim szerint 295 versenynap a pihenőnapokat nem beleszámítva.
Úgy látom tényleg komolyan gondolja Martinelli, hogy pontokat kell gyűjteni, viszont ez azt is jelenti, hogy a nem „sztárversenyzőket” úgy meghajtják majd, mint Zinger a varrógépet.
Kreuziger azt ígéri, hogy a szezon kezdetétől küzdenei fog a csapat a győzelemért.
(no ebből Lenn Délen túl sokat nem láttunk, de majd most…)
Holnap még Calpe-ban a csapat, aztán mindenki a dolgára. Roman spec otthon tölti a hétvégét, aztán Tenerifén a Teide vulkánon fog tréningezni, ahová elkíséri Gasparotto, Brajkovic és Kessi is.
Kash a Valenciai kerékpárpályán csiszolgatja az időfutam képességeit egy híres spanyol edző segítségével. A pályán kicsit nagy a forgalom, mert a spanyol parakerékpár-válogatott is ott készül a VB-re, de azért elférnek. :-)
Szerintem mihelyt lesz annyi pénz a bankszámláján, hogy nyisson egy szemészeti praxist élete párjának Monacoban, Assan végképp úgy eldobja a sisakot, hogy csak úgy zörög. :-(
Amit a képek és a szöveg alapján lehet tudni, hogy ma lesz (/volt/van) a csapatprezentáció.
Elég hideg lehetett, mert többen is alaposan beöltöztek.
A jelek szerint megrendült a francia autóiparba vetett bizalom, mert zsírúj Volkswagen Passatok kísérik a csapatokat és szerintem az Iveco kamion is friss szerzemény.
A lelkesen kamerázó hölgy állítólag az Eurosporttól van, szóval lehet hogy folytatódik a rövidfilmek sorozata. Eddig annyit sikerült elérnie, hogy kireflektorozta a szerelők szemét, amiért nyilván nagyon hálásak voltak neki. :-)
Amúgy a mechanikusaink megszállták szálló egyik konferenciatermét és komplett műhelyt rendeztek be a sarokban. Ha a takarató néni meglátja emberhalál lesz, az tutizicher. :-)
Viszont Chris Van Roosbroeck-ot nem látom, remélem nem csarélték el.
Assan sajnos még mindig nem hord sisakot edzéshez. És az se túl jó jel, hogy szerintem Ausztráliai óta nemhogy fogyott volna, de mintha még kerekebb lenne...
Az a fiú tényleg di Gregorio. Mit is mondott Boyer a Cofidis bemutatóján? Hogy hajlandó lenne egyesülni egy másik csapattal a world tour statusz érdekében? ;-)
Sok információtartalmuk nincs, de látható az új festésű kerékpár, Ponzi megy a Mediterrán körvesenyre és az olasz újság címlapja a "kazaholaszokkal" megér egy misét. :-)
Csak Nazarbajev elvtárs ne, minden mást meg tudok bocsátani. :-)
A Kazah Szövetség elnökét - Kajrat Kelimbetov a neve - kinevezték miniszterelnök-helyettesnek a választások után, így valószínű meg fog üresedni a poszt.
Miniszter csak akkor lehet szerintem, ha kell a nemzetiségek reprezentálásához.
A sportdirektornak örülnék a legjobban.
Ahhoz haza se kellene költöznie, márpedig a gyerekek jövője szempontjából jobb ha az EU-ban fejezik be az iskoláikat.