:)))) DE jó!!!! Végre egy örömhír a mai nap!!! Hova viszi?
Srácok kibaszottúl rábasztam!! ugye a hátsó keréknék az agyat kicsit ki kell tolni a fogaskerék irányába, hogy a lánc elférjen a gumitól és ne ferdén fusson a kerék. Erre nem gondoltam és most ahova vittem volna centírozni ott nem tudják mennyivel kell kijebb rakni vagy egyeltalán kell-e??!!!
Nem is kerestem, és nem is gondolkodtam benne. Utána már egy dőléstől kinyílna, meg nem is szeretem a gányolást. Megpróbálom "lenyerni" /gyengébbek kedvéért ebay/, de ha nem megy akkor mélyen zsebbenyúlás. Aggasztó számomra, hogy utoljára akkor láttam eladó elemeket, mikor mi együtt beszélgettünk róla. Kb 2 hónapja. :((
Kep nincs, nem akartam a gepet elaztatni. Sajnalom, mert nem esett annyira es megerte volna: Gustafsson es Minimal Pali (DRZ400) megmaszta az a 'kozponti tertol balra eso feljarot' ami eddig csak nezegettunk. Volt egy-ket mokas pillanat :-)). Meg a polus mogott is oromkodtunk egyet a patakban :-)).
A 2/A kicsit messze esik Del-Pesttol, akkor inkabb mar a loter/homokbanya Gyal mellett... Vagy a tarcsai verseny utan mar oda is lehet menni...
Van egy szép nagy homokozó a 2/A mellett a Shell kút után Vác felé menet a bal oldalon. Tőle nem messze van a fóti pálya, csak az út másik oldalán. Nyáron az is homokozóvá válik. Ez a bánya egy próbát megér.
MIC!
Írtam mél hegyeket, de eltűntél, mint szürke szamár a ködben. adj valami életjelt magadról!!!
Viszont ugy nez ki, hogy befellegzett a banyanak (vagyis a banyaban nekunk). Negyen voltunk es mire bemelegedtunk volna megkertek bennunket, hogy tavozzunk, mert zavarjuk a kornyezo hazak (villak) lakoinak csendes hetvegi piheneset. Sajnos nem hatotta meg, hogy mi is eppen pihenunk a kemeny heti melo utan. Teljesen normalis, kultur modon kert az emberke, es mivel az egyetlen ajanlott alternativ megoldas ("menjunk hetkozben, 8-17 kozott"), nem igazan jon be :-)) igy kisvartatva tavoztunk. Szoval beke poraira... Keresni kell ujabb homokozot...
Vegigmentunk a patakparton es a pcenter mellett korozgettunk meg 1 oracskat. Ott legalabb a polus alapzajatol gyakorlatilag nem hallani a motorokat es meg lelkes kozonsegunk is akadt, aki tapsal jutalmazta a szep ugrasokat :-)).