> Ezek a kisker árak, amiket adtam, viszont azt el is felejtettem, hogy
> szeptember 30-ig végfelhasználóknak 10% kedvezményt adunk a fűtésekre.
Jól értem, most 10% a kedvezmény a hó végéig? (Csaka kályha, vagy a munkadíj is? Mennyi lenne akkor öszesen egy "Nagytávirányítós" (nem sms-es) fűtés a Leonomba?)
Mennyivel előtte kell "bejelentkezni" általában? Pár nap, vagy inkább egy hét?
Mi a különbség a ThermoTop E komplett és a ThermoTop E csak kazán+ThermoCall között? Az utóbbiba nincs a programozható óra, mert ott a ThermoCall és ezért felesleges? Bocs, ha hülyeségeket kérdezek, de teljesen ismeretlen ez a terület!
Én igazából az Antarktisz Bt.-re gondoltam a XVI.kerület Cziráky utcában /volt EMG terület/! Róluk mi a véleményed? Ők nagyon közel vannak hozzám kb. 20perc gyalog oda vissza! Speciel árakat tőlük még nem kérdeztem, de ha nagyon gáz lesz, akkor inkább többet gyalogolok! :)
Igen az akcióról én is olvastam a webasto honlapján!
Viszont ez a ThermoCall különbség még mindig nem világos!
1. utasítások sms-ben, visszajelzések sms-ben?
2.Felhívom és benyögöm az igényeimet a computernek? Én így képzelem el! Tiszta knight rider! :)
Azt hagy kérdezzem meg, hogy ezek az árak webasto termékek esetén egységárak? Vagyis, ha máshol szereltetem be, akkor is ennyi?
Csak azért, mert helyileg Ti nekem messze vagytok, de a lakóhelyem közelében van egy webasto termékekkel foglalkozó szervíz, akik könnyebben elérhetőek, illetve, mivel azt írtad, hogy legalább egynapos munka, nem hiszem, hogy az ügyfélváróban megvárnám! Viszont tőletek mire gyalog hazaérnék, indulhatnék is vissza! Na jó, ez egy kicsit túlzás, de nekem probléma!
Még egy kérdés: Mi a különbség a"Thermo Call" és az "SMS-es vezérlésű Thermo Call" között az áron kívűl? Az egyikkel "beszélgetek?" , a másikkal csak smsezek?
Kérdés+1: Hogy működik nyáron ez a kiszellőztetés?
Érdeklődni szeretnék, hogy Suzuki Liana 1.6 benzines autóba mennyibe kerülne beszereléssel együtt egy webasto állófűtés +a ThermoCall kiegészítő? Ha jól tudom a ThermoTop E kell bele ugye?
Valóban nem tudja bekapcsolni 600méterről,de igazából nincs is erre szükségem. Abban a szerencsés helyzetben vagyok,hogy a parkolásaim 90%-ában itt van a kocsi az orrom előtt,egy ablak választ el tőle gyakorlatilag. Otthon meg úgyis garázsban áll,így reggel,a bekapcsolás előtt muszáj kinyitni a kaput a szellőzés végett,tehát bármilyen távirányító egy nullát ér gyakorlatilag ebben az esetben... :-)
Beépítettünk az autómba egy Waeco távirányítós kp. zár modult. Ami miatt érdekes: be lehet vele kapcsolni a kályhát is! Kis csiszolásokra szorul még a rendszer ( manuálisan csak gyújtásról lehet bekapcsolni és ennek megfelelően az időzítő sem működik megfelelően-még). De azt hiszem jó lesz!
több hozzászóló keresett webastó vagy eberspracher fűtőkályha kapcsolásirajzot, beépítési leírást, hibakód leírást ezen a címen minden megtalálható: http://www.vw-bus-t4.de a technik oszlopban a standheizung cím alatt
Ez a hirdetés címe, keresgélj... Cirka 90 ojró+20 körül van a szállítás. Mondjuk nem gyári, de csütörtökön beszerelik a srácok s akkor referálok a működéséről, ha valakit érdekel.