Várjuk azokat a topictársakat, akik ilyen motorral rendelkeznek, valamint olyanokat, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy vásárolnak maguknak egy ilyen remek gépet.
Nem detektorom van, hanem sárkány ellen sárkányfű.
Ez egy lézeres mérő elhárító berendezés. Úgy működik, hogy van a motor elején egy 8x1,8cm front felületű, 4 cm mély fej, amelyben van 2 érzékelő, valamint 8 infra LED. Ha a fakabát mérni kezdi a gépet, akkor a rendszer ezt érzékeli, és visszaküld valami nagyon kacsa jelet, amelyet a fakabát csak úgy érzékel, hogy nincs reflexió, nem lehet mérni. Ezt a motorról úgy éled meg, hogy idegesen ide-oda rángatja a műszert, és hallani véled fogainak csikorgását is. Persze ezt a saját gumid csikorgásától alig hallod. A berendezés ezt a zavaró effektet legfeljebb a mérőt kb. 30-40m-ig megközelítve bírja produkálni, onnan már nem lehet becsapni, mert a mérő valahol már biztosan fog találni értelmes visszavert jelet.
Tudtommal eddig kétszer mentett meg a cucc.
Tavaly előtt volt egy történet. Vártam a srácokra a falu végén. Közben beállt egy rendőrkocsi, beindították a cuccosukat, és elkezdtek méricskélni. Eleinte csak néztem őket, majd elkezdtem "rájuk repülni". Az egyik rendőr már látta, hogy gyorsan jövök, így már kiszállt az autóból, és megállt mellette, hogy ha majd a kolléga bemondja a sebességemet, akkor majd jól megállít. Aztán a kolléga nem tudta bemondani. Persze mire megközelítettem őket, már full legal-ban nyomtam. Aztán jött a következő kör. Az eredmény ugyanaz. A következő körben a fakabát olyan ideges volt, hogy kézzel csapkodta az autó tetejét. Többször már nem mertem elmenni mellettük, mert akkor már biztosan előszedeti velem az elakadás jelző háromszöget, és megb.sz az első rendszám hiánya miatt :-)))))
A műszer: Blinder M40.
Egyébként jól vagyok, jövő héten remélem már élesíthetem a csajmágnest...
Azzal a gumival is haza tudssz jönni, de ha lehetőséged van rá a közelben akkor nyilván a csere az igazi megoldás. A motorodon lévő gumik valóban a motor állapotát tükrözik. Most már egészen biztos vagyok benne, hogy egy kényelmes tata gépét veszed meg. Gyakorlatilag megspórólta Neked a bejáratást, és van egy új motorod.
Szerinted illik? a riaszto beszelös is, de mindjart linkelek masikat is lehet azt kellett volna löni van vagy 8 fele taviranyto hozza valaszthatoan http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=380027674040& nezd meg a bal also kiskepen a taviranyitojat! Kiraly
legujabb beszerzeseim: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=280226205940 http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=260239806488 http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=290228576368 Ja nem is mondtam: visszaneztem es rajöttem hogy a Capohoz amit vettem neten akksit az igazabol az FJR merete, igy pont jo hogy a csere meg Capo-s lett:))
Kettöt mert a mellett a hatso mellett amire rakattant Butter mar van egy zsir elsö is:))) Tudod gyüjtögetö eletmodot folytatok, majd lehet halaszni-vadaszni is fogok:)))
figyu keverö. csak ugy tok gumiügyben segiteni Motyonak ha Te elmegy erte hozzank es lepasszolod neki mert en leghamarabb pentekhez egy hetre leszek csak M.O-n tudod hol vannak es ha aktualis akkor hazaszolok hogy megy erte
már értem mire gondoltál! a 2005 kevert meg téged:) na majd lassabban gondolkodom és írok, hogy ne csak Én értsem:) szóval arra céloztam, hogy 2005-ben váltottak gumit és már nem a Mez4-el jöttek ki, asszem az én évjáratom volt az uccsó. az viszont kizárt, hogy 2003-as gép a gyári gumijain állna ott most!
egyedi is! ezt tartom! Kedves Csúnya Nővér! hogy jött ide az ABS????? miből gondolod, hogy nem figyeltem? leírta, hogy 2003-as és ezt a kompromisszumot kellett hozni...de nem értem mire célzol
Aztat amelyik hogy teged idezzelek mint "klasszikust" nagyon tuti egyedi vas lett. amugy megint nem figyeltel hugi! Motyo 2003as mocit vesz azert mondott le az ABS-röl:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
juteszembe! még egy dolog, ha már megint szóba került:) fehér boxert tartanak, ha kutyások, és a zászló szivárvány színű, azaz minél több színt tartalmazzon....erről most az jutott eszembe, hogy kinél is láttam olyan motort ami több színű?????hmm......:)))))))))))))))
jaja! innen indult:))))))) erre linkeltem be a kollégának a színek csodálatos világából némi szösszenete:))))) pl. minél színtelenebb valami, annál feketébb:) nagyon szűkítve ennyit jelent a fekete:)