Peti: nem találtam meg se a tengelyt, se műanyaglapot, se az alátétet hozzá... :( Ha meglesz, lerajzolom négyzetrácsos lapra, és bescannelem. Ellenben, mivel sikerült szétvernem a berúgókarod rögzítő ékét, abból adtam egy újat.
Fasza lesz! Na én meg ma meghekkeltem a simson féket. Leesztergáltam a vízelvezető peremet, amit tyer mondott, meg esztergáltam bronzból egy közgyűrűt a kerékcsapágy és a simson fékalap közé, úgyhogy ez már fasza. De hogy ne legyen hab a tortán, természetesen a Mustang fékbowden nem passzol a simson fékkarhoz, úgyhogy vehetek azt is :-) Úgylátszik a németek meg a cseszkók mindent másképp oldottak meg :-))) Már csak a tengely hiányzik az első fertály összeszereléséhez, de fater még nem jutott el a megfelelő üzletbe, úgyhogy szerintem saját kézbe veszem a dolgot, mert már jó lenne motorozni :-))) Ja, meg tankörtársam hozott nekem mol gardena olajat, 0,6 liter 250 Ft-ért, faterjáék ezt használják Husqvarna meg Stihl gépekbe 1:50 -be keverve, és teljesen fasza, meg rá is van írva, hogy ezekhez a gépekhez ajánlják, úgyhogy gyanítom, hogy szintetikus cula lehet. 250-ért nem volt rossz üzlet :-)))
Rajzról jut eszembe...egy eredeti hátsó pocsgumiról tudnál rajzot csinálni?(körberajzolni) Nincs a gépemen,viszont találtam vékony szövetes gumit...Komarra már csináltam, sokat dob rajta!
Alátét lemez rajz is elég!Az alapján kiflexelem. Hú a főtengőt nem tudom...volt itt egy srác cucc ügyben,csereberéltünk...viszont fejből így nem tudom miket adtam oda:) Holnap megnézem!
Jó, jó, összeszedem holnap. Fékkonzolt nem garantálom, a többi remélhetőleg meglesz, az alátétből egy biztos van, ha nem találok másikat, akkor kartonon körberajzolom. :)
Kérdés! Meséltél egy főtengelyről, aminek a kúpja rossz volt. Az megvan még? Nagyon jól jönne az is, jót nem szeretnék feláldozni...
Meg esetleg amit régebben beszéltünk...kis lemezke hátsó pocsgumi rögzítéshez,sztender,sztenderrugó és elsőfékkar konzol... Nem tudom mik voltak még...ha volt még vmi?
Bassza+! Ezt elszúrtam akkor:))-gáz. Fordítva egy kereket...de szar:)) Pálcád nem lenne esetleg jó? Meg hernyó megfelelő...cserébe megkapod a XB3-at...nos? Sajna nincs másik pálcám...illetve van egy de az meg rohadt görbe:(.