Akkor láttad a három általam az MNK-ban általam említett esetet(Góbi fellöki Trepit, 1.negyed vége: dobás közben fault ellenünk, nincs büntető, 2.negyed eleje: mezőnyben szabálytalankodunk és kettőt dob az Alba). Mi róluk a véleményed? Lehetett őket látni a TV-ben? És hogy kommentálta mindezeket Rostás?
Igaz, ha őszinte akarok lenni, elsősorban nem maga a közvetítés miatt nem néztem végig, hanem a mutatott "játék" miatt...
Tegnap Farekkal beszélgettem, és azt mondta, hogy ha Marciulionisról nem mondják neki előre, hogy kosaras, soha nem gondolná róla senki... és teljesen érthetetlen, hogy miért, mert hát mégiscsak többszörös litván válogatottról van szó.
Fogalmam sincs, folyamatosan kapcsolgattam, úgy kb. a 12-13. percig néztem rendesen, utána elkapcsoltam. Amikor visszakapcsoltam csak hallgattam és néha néztem a TV-re. Az is bőven elég volt. Az utolsó negyed elején pedig kikapcsoltam a tv-t, és Erős István társaságában elvonultam vacsorázni.
Azt még nem is mondtam, hogy a 2.félidőben egyszer az előttünk lévő hirdetőtáblához kiesett Spivey és amint összeszedte magát, sűrű bocsánatkéréseket intézett felénk! Úhy látszik tanulékony a gyerek!
Ez elég rövid? :-) Bazzeg, az előbb írtam, hogy elkapcsoltam :-)) Szóval nem néztem végig. És nem a jägert nem lehet kapcsolni, de a TV-t... Na aztat igen.
Bár jól kezdte a találkozót, végül sima vereséget szenvedett Székesfehérváron a Kaposvári Kosárlabda Klub együttese. A hazaiak ezzel első győzelmüket szerezték, ám a találkozó azt mutatta: mindkét együttesnek sok munkája lesz még az elkövetkező hetekben. (2005-11-07)
Felforgatta kezdőötösét a két vesztes meccsel debütáló Predrag Kruscsics az Albacompnál: Spivey mellett Soós, Kámán, Flowers és Bencze kezdett. A somogyiaknál a Gráczer, Szőke, Green, Sanders, Trepák ötöst vetette be Farkas László. Jól kezdtek a kaposváriak, néhány perc elteltével a fehérvári szurkolók a soron következő harmadik vereségen gondolkodhattak - látva az elképzelés nélküli csapatot. 7-2-es somogyi előnynél kért időt Kruscsics, 14-nél pedig már egyenlítettek a csereként beálló Nisaviccsal erősödő fehérváriak. A második negyed aztán sajnos kaposvári rövidzárlatot hozott: az addig ponterős Greent megfogták a hazaiak, rajta kívül pedig senki sem bizonyult ponterősnek. Elhúzott az Albacomp, 16 pontot vertek néhány perc alatt Góbiék a közben Marciulionist is bevető kaposváriakra. Spivey, az amerikai hátvéd megállíthatatlan volt: a fehérvári közönség kedvence a szünetig 20 pontot szerzett. A harmadik negyedben tovább tartott a vendégek vesszőfutása: a gyűrűre továbbra sem jelentett igazi veszélyt a kaposvári együttes, sőt, még a játékvezetők által megítélt nagyszámú büntető sem hozott pontot a mieinknek. A túloldalon ellentétes volt a helyzet: Spivey, Kámán és Bódi is triplákkal repítette csapatát a győzelem felé, így volt már 29 pont is a fehérvári vezetés. Ezt 22-re faragták a somogyiak az utolsó negyed előtt. A záró játékrészben pedig már többnyire akkor estek be a kaposvári dobások, mikor a hazaiak biztosak lehettek a győzelemben. A legtöbb pont ekkor esett, a szakaszt 25-24-re nyerte az Alba, a találkozón pedig 93-70 arányban bizonyultak jobbnak a hazaiak. Ők legalább a győzelemnek örülhettek, ám a hazai drukkerek továbbra sem voltak elégedettek a látottakkal: Spivey kivételével egyelőre az Albacomp sem tűnt az előre beharangozott bajnokesélyesnek. A KKK-nak pedig újabb játékost kell beépítenie, a centerkérdés pedig továbbra is megoldásra vár. A harmadik forduló után mindkét csapat egy győzelemmel és két vereséggel áll a tabellán, a mezőny elején a Paks, a Debrecen és a Szolnok továbbra is veretlen, de utóbbi együttes harmadik bajnokiját holnap játssza a Pécs otthonában. A kaposváriak szombaton a Sopron ellen, itthon javíthatnak.