Keresés

Részletes keresés

Traubi Creative Commons License 2022.01.14 0 0 530

Ilyen szempontból eleve jobb lett volna Szegeden meccselni.

Előzmény: Traubi (529)
Traubi Creative Commons License 2022.01.14 -1 1 529

Tegyük hozzá, hogy vsz a hollandok sem játszottak még ebben a csarnokban, úgyhogy velük szemben ez nem hátrány volt, csak épp nem volt előny sem. Ami persze valóban elég dilettáns dolog.

Előzmény: Eddie Caplan (526)
codi1993 Creative Commons License 2022.01.14 0 1 528

Mikor mi mentunk be akkor kezdett sz*rakodni a kapu akivel mentem őt beengedte engem mar nem majd 5 perc probalkozas utan engem is beengedett. Olvastam facebookon hogy a karszalagot is mar elkezdtek csak ugy osztogatni aki ott volt a sorban. Mirr gondoltak a szervezok? 8 ablak volt a karszalag atvetelre ahol a szemelyzet egyesevel vitte fel az adatokat gépre. Ami kb egy masfel perc / fő volt... 

Előzmény: Stevender (525)
birka_zoli Creative Commons License 2022.01.14 -2 1 527

Full off, de tudom már miért kaptunk ki, es itt még szotyizni sem lehet. Mátékám, erre adtam 150 milliárdot, inkább ment volna felcsútra. A holland haverja meg poccintett egy heinekent...

https://m.nemzetisport.hu/kezilabda/ferfi-kezi-eb-orban-viktor-is-eloben-nezi-a-magyar-holland-meccset-a-mvm-dome-ban-2870477

Eddie Caplan Creative Commons License 2022.01.14 0 1 526

Felfoghatatlan miért nem edzhettek, edzettek az új stadionban. A világon nincs ilyen.

Nyilván nem ezen múlt de akkor is.

Előzmény: Sarq_ (503)
Stevender Creative Commons License 2022.01.14 -1 5 525

Öröm az ürömben, hogy legalább a szervezés jó volt.

Jah, nem :D

A legkülső beléptetési szint egy ilyen forgókapus valami volt. Gondolom ott kellett volna csippantani a jegyet. Na ez nemsokkal azelőtt lehalt, hogy odaértünk, s pikk-pakk nagy tömeg torlódott fel.

Ezt úgy sikerült megoldani, hogy mondták, hogy akkor szépen bujjunk át az egykaros forgókapuk alatt. És akkor szépen több százan, ezren(?) nekiálltunk átbujkálni a kapuk alatt :D

Meg is indult gyorsan a sor, de erre meg a következő belépési szintnél, a fémdetektoroknál torlódott fel megjobban a tömeg. Hosszú percekig se előre, se hátra, majd utána lazítottak a dolgokon, s kb simán átengedtek mindenkit a femdetektorokon, ha sípolt az, ha nem, utána egy kis tessék-lássék motozás, és már mehettél is a csarnokba.
Ott meg már csak azzal voltak elfoglalva a bejáratnál, hogy milyen maszkod van. Ha nem ffp2es, akkor adtak egyet.
Szóval sikerült sokaknak úgy bejutni, hogy a jegyet egyáltalán nem nézték :D

A csarnok egyébként belül nem tűnik olyan nagy hodájnak. A fenti részekről is jól lehet követni a játékot.

Aztán hogy igazán komoly hangulat mikor lesz benne, az jó kérdés. Az a kis szervezett tábor elveszett benne.

Néha azért kicsit megdörrent a csarnok, de annyira fosul játszottunk, hogy rögtön alább hagyott a lendület.

A szünetekben meg inkább játszanak zenét.. Igen-igen erőltetett ez a Petúrék féle bohockodás. Aki egyébként szemrebbenés nélkül bemondta, hogy 20022 néző van. Pedig csak a tv-knek kialakított tér egymaga elfoglalt egy kb 400-500 fős szektort az egyik sarokban, a Lidl kis dobogója is elfoglalt vagy 100-150 helyet, illetve a másodikon jónéhány mobil lelátó ki sem volt húzva.

birka_zoli Creative Commons License 2022.01.14 0 0 524

Az itt lesz még 20 év múlva is, addig majd csak ideernek a nekasok, bemde? Remélem lesz még itt eb, vb. 

Előzmény: Fatboy Slim (519)
Rebounding Delp Creative Commons License 2022.01.14 0 1 523

Atesz,

ne légy negativ! Legalább várd ki a másik két meccset! :)

Előzmény: Fatboy Slim (519)
birka_zoli Creative Commons License 2022.01.14 0 0 522

Harommal lentebb en... 

Előzmény: codi1993 (520)
birka_zoli Creative Commons License 2022.01.14 0 0 521

Na meg kettő aztán befejeztem. 

A látszat ellenére hajrá magyarok, de úgy vártam már ezt az eb-t, erre tessék, még jó, hogy felbasztam az agyam. 

Na szóval, van 4 hét felkészülés erre mivel megy el a fele, kondival,alapozassal. Ez pont elég lett volna, h rendesen felkészüljenek az ellenfélből is. A válogatott környékére nem engednem azokat akik nincsenek top fizikai allapotban. 

codi1993 Creative Commons License 2022.01.14 0 1 520

Nem tudom volt e már ha volt elnezest.

Mi a banatert nem probaltuk meg Patrikot tamadasban es akkor csere nelkul lehetett volna jatszani mert millio egy golt kaptunk gyorskozepkedzesbol erthetetlen. 

Fatboy Slim Creative Commons License 2022.01.14 0 1 519

Bosszantó lesz kiesni csoportkörből. Itt ez a milliárdos komplexum és mi így jártunk...

birka_zoli Creative Commons License 2022.01.13 0 1 518

Ezért voltam mérges az olimpia miatt es vagyok itt is. 

A stáb megis mi az anyám picsáját csinált, mi a faszra keszultek?

Tudhattak jól, h ez a holland csapat 2 emberrol szol, az a minimum, h vegignezem a psg osszes meccset es rajovok hogyan lehet senlegesiteni a kis mitugraszt. 

Erre,  látszólag semmivel nem készültünk, próbáltuk játszani az alapjatekunkat, hatha majd nyerunk es a hazai 20k nezo majd megoldja? Elvileg erre készülünk mar 3 éve, hát ebből semmi nem jött át, hol volt a b, c terv,  ez kimerult annyiban h Pedro kijott zavaroba, amugy szerintem o volt az egyik legjobbunk, hiba nélkül játszotta vegig a meccset. 

Több alázat es munka.

birka_zoli Creative Commons License 2022.01.13 0 1 517

Sztem konkrétan nem lőtt kapura, ha lenne +- mutató mint kosárban akkor erősen minuszos lenne... 

És meg egy ordas hiba sztem, hogy a legjobbukkal szemben hagytuk fent vedekezni Ricsit, oké, hogy sült a keze, de a legjobb vedonk aki szinten ballovo meg ott ult a padon...

Előzmény: birka_zoli (514)
Bamberg58 Creative Commons License 2022.01.13 0 0 516

Amióta Szita ujja eltört, azóta gyenge. 

Előzmény: birka_zoli (514)
Bamberg58 Creative Commons License 2022.01.13 0 0 515

Az is lehet, hogy a hollandok már nem nyernek több meccset, de innentől már a továbbjutásunk is bravúr. Továbbjuthatunk egyetlen győzelemmel is, a portugálokat nagyon meg kellene verni.

Lehet, nem viszünk pontot, de ez most a legkisebb gondunk.

birka_zoli Creative Commons License 2022.01.13 0 0 514

Hát, ha rajtam múlna, akkor keretben sem lenne,de már a bahreini meccsen is gyenge volt, ennyire xar lenne Győri és NB? 

Vagy ezr is benézték?

Előzmény: Süni2 (509)
birka_zoli Creative Commons License 2022.01.13 -2 1 513

Igen, de ki merem jelenteni, h ezt csak mi mondjuk a magunk megnyugtatására, az őszi formája alapján nincs a legjobb 6 beálló közt, mondjuk az sem rossz. De aki nézte a szeged meccseit az láthatta, hogy sokat romlott a lövő statja, több a reklamálás és a súlya is több lett. Aláírta élete szerződését és ez megzavarta kicsit. 

Ettől még tényleg qvajó, de volt ő ennél sokkal jobb is, h lesz-e, nos az majd kiderül. 

Előzmény: PotterHarry (506)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2022.01.13 0 0 512

Elvileg még úgy is továbbjuthatunk, hogy Izland ver mindenkit, holland, magyar, portugál körbeveri egymást. Mondjuk ebben az esetben 0 ponttal mennénk tovább.

Bamberg58 Creative Commons License 2022.01.13 0 0 511

Nézd meg az izlandi keretet, most jobbak mint korábban:

10-en a Budesligából, 4-n a dán ligából, 3-an a francia ligából, ketten a Kielcéből és egy-egy játékos Elverum és a hazai Valur...

Előzmény: Rebounding Delp (499)
van_Persil Creative Commons License 2022.01.13 -16 0 510

Ahhoz, hogy ebből jól jöjjünk ki, a bálnagyilkolókat legalább 4 góllal kéne megverni, de hol az az egy gólos győzelem?

Előzmény: Tonio 2.0 (508)
Süni2 Creative Commons License 2022.01.13 0 0 509

Én meg határozottan asszem, hogy volt. 

Asszem, azon az EB-n Szita k. jól játszott, jó lenne, ha formába jönne.

Előzmény: birka_zoli (502)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2022.01.13 -1 0 508

Remélem, az utolsó másodpercben kapott gólon nem fog múlni semmi.

Én most érzek a levegőben egy holland, magyar, izlandi körbeverést. Portugálok elég tartalékosak, nem?

Mondjuk ritka sűrű csoport ez...

Süni2 Creative Commons License 2022.01.13 0 0 507

Mikler is az, de egy lépcsőfokkal lejjebb, és ma sajnos nem ment neki.

Előzmény: PotterHarry (506)
PotterHarry Creative Commons License 2022.01.13 0 0 506

Banhidi az egyetlen igazi klasszisunk jelenleg. 

Süni2 Creative Commons License 2022.01.13 0 0 505

"Bencének sem megy már úgy." - Minden sz*r ugye?

Sérült bokával másnak se menne. A legjobb korban van egyébként.

Szita van látványosan formán kívül, illetve Lékai az, aki beragadt az elején. Velük volt gond az elején, aztán bepánikolt a fél kezdő.

Lékai évről-évre kevesebb lesz, de ez érthető. Már nem suhanc.

/Mondjuk, neki szerintem kb. 2 éve ott kellett volna hagynia Veszrémet a francba./

Előzmény: birka_zoli (498)
Veszpremi Creative Commons License 2022.01.13 0 0 504

Hollandokat felrakták ma a fijjug a kézi térképére. Esélytelenek vagyunk ilyen kaotikus játékkal. Volt idokeresunk a 2. félidőben? 2016-ban már egyszer közel voltunk a hollandok elleni vereséghez!

Sarq_ Creative Commons License 2022.01.13 0 6 503

Hogy lehet olyan ostobaságokat elkövetni, hogy nem játszunk sem felkészülési meccset az új csarnokban, de még csak nem is edzünk benne egyet sem? És minket tesznek a megnyitó utánra, ahol azért, hogy Vastag Csaba légtornászok között kornyikáljon, a csapat a bemelegítés nagy részét nem a pályán végzi. Hol van az esze azoknak az embereknek, akik ezekről döntöttek? A világ összes országában mindig, minden körülmény a házigazdának kedvez, mi meg halmozottan szopatjuk magunkat...

birka_zoli Creative Commons License 2022.01.13 0 0 502

De most lesz Palmarsson, asszem múltkor nem volt. 

Előzmény: Rebounding Delp (499)
Rebounding Delp Creative Commons License 2022.01.13 -1 0 501

Azért az egész holland csapatból 2 az, aki a modern spílt nyomta. Mondjuk ez a Steins a kézilabda Messije, és ez ma elég is volt ellenünk.

Előzmény: birka_zoli (498)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!