Tegyük hozzá, hogy vsz a hollandok sem játszottak még ebben a csarnokban, úgyhogy velük szemben ez nem hátrány volt, csak épp nem volt előny sem. Ami persze valóban elég dilettáns dolog.
Mikor mi mentunk be akkor kezdett sz*rakodni a kapu akivel mentem őt beengedte engem mar nem majd 5 perc probalkozas utan engem is beengedett. Olvastam facebookon hogy a karszalagot is mar elkezdtek csak ugy osztogatni aki ott volt a sorban. Mirr gondoltak a szervezok? 8 ablak volt a karszalag atvetelre ahol a szemelyzet egyesevel vitte fel az adatokat gépre. Ami kb egy masfel perc / fő volt...
Full off, de tudom már miért kaptunk ki, es itt még szotyizni sem lehet. Mátékám, erre adtam 150 milliárdot, inkább ment volna felcsútra. A holland haverja meg poccintett egy heinekent...
Öröm az ürömben, hogy legalább a szervezés jó volt.
Jah, nem :D
A legkülső beléptetési szint egy ilyen forgókapus valami volt. Gondolom ott kellett volna csippantani a jegyet. Na ez nemsokkal azelőtt lehalt, hogy odaértünk, s pikk-pakk nagy tömeg torlódott fel.
Ezt úgy sikerült megoldani, hogy mondták, hogy akkor szépen bujjunk át az egykaros forgókapuk alatt. És akkor szépen több százan, ezren(?) nekiálltunk átbujkálni a kapuk alatt :D
Meg is indult gyorsan a sor, de erre meg a következő belépési szintnél, a fémdetektoroknál torlódott fel megjobban a tömeg. Hosszú percekig se előre, se hátra, majd utána lazítottak a dolgokon, s kb simán átengedtek mindenkit a femdetektorokon, ha sípolt az, ha nem, utána egy kis tessék-lássék motozás, és már mehettél is a csarnokba. Ott meg már csak azzal voltak elfoglalva a bejáratnál, hogy milyen maszkod van. Ha nem ffp2es, akkor adtak egyet. Szóval sikerült sokaknak úgy bejutni, hogy a jegyet egyáltalán nem nézték :D
A csarnok egyébként belül nem tűnik olyan nagy hodájnak. A fenti részekről is jól lehet követni a játékot.
Aztán hogy igazán komoly hangulat mikor lesz benne, az jó kérdés. Az a kis szervezett tábor elveszett benne.
Néha azért kicsit megdörrent a csarnok, de annyira fosul játszottunk, hogy rögtön alább hagyott a lendület.
A szünetekben meg inkább játszanak zenét.. Igen-igen erőltetett ez a Petúrék féle bohockodás. Aki egyébként szemrebbenés nélkül bemondta, hogy 20022 néző van. Pedig csak a tv-knek kialakított tér egymaga elfoglalt egy kb 400-500 fős szektort az egyik sarokban, a Lidl kis dobogója is elfoglalt vagy 100-150 helyet, illetve a másodikon jónéhány mobil lelátó ki sem volt húzva.
A látszat ellenére hajrá magyarok, de úgy vártam már ezt az eb-t, erre tessék, még jó, hogy felbasztam az agyam.
Na szóval, van 4 hét felkészülés erre mivel megy el a fele, kondival,alapozassal. Ez pont elég lett volna, h rendesen felkészüljenek az ellenfélből is. A válogatott környékére nem engednem azokat akik nincsenek top fizikai allapotban.
Mi a banatert nem probaltuk meg Patrikot tamadasban es akkor csere nelkul lehetett volna jatszani mert millio egy golt kaptunk gyorskozepkedzesbol erthetetlen.
Ezért voltam mérges az olimpia miatt es vagyok itt is.
A stáb megis mi az anyám picsáját csinált, mi a faszra keszultek?
Tudhattak jól, h ez a holland csapat 2 emberrol szol, az a minimum, h vegignezem a psg osszes meccset es rajovok hogyan lehet senlegesiteni a kis mitugraszt.
Erre, látszólag semmivel nem készültünk, próbáltuk játszani az alapjatekunkat, hatha majd nyerunk es a hazai 20k nezo majd megoldja? Elvileg erre készülünk mar 3 éve, hát ebből semmi nem jött át, hol volt a b, c terv, ez kimerult annyiban h Pedro kijott zavaroba, amugy szerintem o volt az egyik legjobbunk, hiba nélkül játszotta vegig a meccset.
Sztem konkrétan nem lőtt kapura, ha lenne +- mutató mint kosárban akkor erősen minuszos lenne...
És meg egy ordas hiba sztem, hogy a legjobbukkal szemben hagytuk fent vedekezni Ricsit, oké, hogy sült a keze, de a legjobb vedonk aki szinten ballovo meg ott ult a padon...
Az is lehet, hogy a hollandok már nem nyernek több meccset, de innentől már a továbbjutásunk is bravúr. Továbbjuthatunk egyetlen győzelemmel is, a portugálokat nagyon meg kellene verni.
Lehet, nem viszünk pontot, de ez most a legkisebb gondunk.
Igen, de ki merem jelenteni, h ezt csak mi mondjuk a magunk megnyugtatására, az őszi formája alapján nincs a legjobb 6 beálló közt, mondjuk az sem rossz. De aki nézte a szeged meccseit az láthatta, hogy sokat romlott a lövő statja, több a reklamálás és a súlya is több lett. Aláírta élete szerződését és ez megzavarta kicsit.
Ettől még tényleg qvajó, de volt ő ennél sokkal jobb is, h lesz-e, nos az majd kiderül.
Elvileg még úgy is továbbjuthatunk, hogy Izland ver mindenkit, holland, magyar, portugál körbeveri egymást. Mondjuk ebben az esetben 0 ponttal mennénk tovább.
Hollandokat felrakták ma a fijjug a kézi térképére. Esélytelenek vagyunk ilyen kaotikus játékkal. Volt idokeresunk a 2. félidőben? 2016-ban már egyszer közel voltunk a hollandok elleni vereséghez!
Hogy lehet olyan ostobaságokat elkövetni, hogy nem játszunk sem felkészülési meccset az új csarnokban, de még csak nem is edzünk benne egyet sem? És minket tesznek a megnyitó utánra, ahol azért, hogy Vastag Csaba légtornászok között kornyikáljon, a csapat a bemelegítés nagy részét nem a pályán végzi. Hol van az esze azoknak az embereknek, akik ezekről döntöttek? A világ összes országában mindig, minden körülmény a házigazdának kedvez, mi meg halmozottan szopatjuk magunkat...