A Keresztanyu 2021-ben bemutatásra kerülő televíziós vígjátéksorozat, melyet a Drága örökösök alkotói készítenek és 2021 januárjában fogják bemutatni az RTL Klubon.
A háló is kezd egyre bonyolultabbá válni, nem tudom, a készítők hogyan fogják rövidre zárni. Már mindenki valakinek az embere, önálló, saját jogon létező, kívülálló karakter nincs is. Valamiért az egész cuccot nagyon viszik a belterjesség irányába, és nem vagyok biztos benne, hogy ez egy jó ötlet...
Na, csak kiderült, mit akar Kriszta, polgármester lenni.... Nem is olyan hülye, bár a módszerei attól még botrányosak. Ez már Olegnek is tetszeni fog, Szemerekinek kevésbé, bár a váratlan kisunokának biztos örülne...
Szép jelenet volt, ahogy Mariann kiállt az ütődött férje mellett a tenyérbemászó olasz gigolóval szemben..
Szóval a félőrült sültparaszt autóversenyző Sótonyi embere... Itt már mindenki vki embere, legközelebb Zoli cicáról derül ki, hogy vkinek dolgozik... :D
Már nagyon hiányoltam, hogy Gina csatlakozzon Apucihoz, most ez is megvolt..
Én úgy tudom, hogy a hipnotizálhatóság nem személyisegjegyektől, hanem agyi hálózatok befolyásolhatóságától függ, de Márk egyébként is egyszerűen kivonta magát a hipnózisból, ami egyébként is egy bohóckodásnak tűnt. Viszont sokkal értelmesebb dolgot csinált, rögzítette a jelenetet bizonyítékként.
Ami Ludmillát illeti, bizonyította, hogy egy ősproli, bármekkora "naccságának" képzeli magát. Egy valódi úriasszony sokkal rafináltabban intézte volna az ilyesmit, ha már annyira meg kellett alázni Gina anyját.
Azért Gabika alapból nem is lenne olyan hülye, bár én nem emlékszem, mikor találkozott Mikolával, ráadásul mind két formájában, hogy így tudja, mi az igazság.. De azért Imiékbe sikerült belehipnotizálni, hogy Mikola nem Mikola, Márkon mintha nem fogna a spiritualitás... Bár én úgy tudom, hogy pont a gyenge akaratú, buta embereket nehezebb hipnotizálni, és az értelmeseket könnyebb, de itt ez is fordítva működik, annyi baj legyen... Inkább az a bibi, hogy Zsiga és Vikikéék kimaradtak a hipnózisból, pedig a zsoldos pont a határon szolgál...
Ezek szerint Mikola kicserélte a mérgezőt tiszta vízre, de hogy miért, azt már végképp nem értem, tuti nem a Frutkaja Manna becsültét akarta megmenteni...
Szóval a szexi kis Evelin Róza mamának dolgozik... Nekem már az fura volt, mikor Márknak odaadta a vörös márványos dossziét, hogy hogy került hozzá, csak azt nem értem, hogy nem jelentett erről Keresztanyunak, vagy akkor az nem is Márktól értesült a márvány bányáról?
A mai "hipnotizálás" után (ami minden volt, csak nem hipnotizálás) a következő az lesz, hogy majd odamegy Gabika (akiről kiderül, hogy földönkívüli, bár ez több más szereplőről is könnyen kiderülhet) egy, a "Sötét zsarukból" ismert neutralizálóval, és "belevakuzik" a rendőrök szemébe, hogy felejtsenek el mindent Mikolással kapcsolatban?
Na igen, ez beüthet, bár még ekkor is mondhatja, hogy kérem, hát nekem is szivacsfóbiám van, nemcsak annak a bűnözőnek. Ugye nem arról van szó, hogy le kéne leplezni, hogy ez Mikola, mert azt mindenki tudja, hanem olyan bizonyítékot szerezni, ami egyértelműen igazolja a kamu személyazonosságot, és amit ő sem tud kimagyarázni.
Persze hülyeség, hogy a neve olyan, mint Mikola neve magyarosítva,
A facen olvastam, hogy ezt tudta megjegyezni.. :D (amúgy nem hülye, bár eddig még csak egyszer látszott a zsoldos multja, mikor a csillárról szétrugta az egész társaságot..))
Mondtam már korábban, hogy szerintem Bárány Jóska rendelőjében fogják fölragasztani a matricát, csak nem tudtam, hogyan juttatják oda Sótonyit. Hát így... Egyébként vicces, hogy ha pl. Krasznahorkai nyomon követi Sótonyi mozgását, akkor mindent hallanak, amit mond, viszont látni azt látják, ami a háta mögött van. De nyilván a tarkója volt az egyetlen hely, ahol nem veheti észre, ha már kitalálták ezt a nanotechnológiás matricásdit.
Mikolát meg szerintem közelebb lehet vinni a lebukáshoz, ha pl. valaki felhívja ukránul, és önkéntelenül ő is ukránul válaszol (Piryke előtt már majdben lebukott, csak korrigálta .magát). Nyilván van annyira dörzsölt, hogy kimagyarázza, pl. azt mondja; hogy ottani születésű magyar, de legalább gyanússá válhat. Persze hülyeség, hogy a neve olyan, mint Mikola neve magyarosítva, kiköpőtt úgy is néz ki, sőt mindenki tisztában is van vele, hogy kicsoda, de váltig állítja, hogy nem ő az. A tuti megoldás egyébként az lenne, hogy szerezzék meg valahogy az ujjlenyomatát (nem is lenne olyan nehéz), és vessék össze azzal, ami a rendőrségi adatbázisban szerepel. Kíváncsi vagyok, meglépik-e ezt. Mindenesetre előszőr fordul elő, hogy e helyzetben Vikinek és Anatolijnak drukkolok.
Mirella eloszor a bajait akarta szerintem bevetni, volt egy mozdulata Tivadar fele, mintha ki akarna vele kezdeni.De szerintem vette az adast, hogy o inkabb Ginat szereti...Okoss..nagyon okossss..:)
Két kérdés marad, miért itta meg Mikola a vizet, és mért nem lett baja tőle? Lehet, hogy az öreg már kiöntötte a mérgezett vizet, ls csak tesztnek szánta az egészet...
A matrica felragasztás már megint a bohózat ketegóriába tartozott, de elég muris volt, és Márk legalább szerzett egy jó pontot az öreg ezredesnél...
Mirella bármikor, bárkivel és bárki ellen hajlandó szövetkezni, de életre való izgalmas szereplő... :)
A Harangozó lányok közül tényleg Laura a legcsinosabb, ő akár modellnek is elmehetne, és tetszik, hogy vagányabb szereplővé vált (igaz, már Mirella kettős életére is ő jött rá az első évadban). Petra összességében átlagosabb kinézetű (ahogy Ildi is), de neki nagyon szép, kifejező tekintete van, és ő valahogy külsőre és a mozdulataiban is a legjobban emlékeztet Mariannra. Ildi tényleg a legártatlanabb közülük, olyannyira, hogy összekeveri a pap és hívő közti kapcsolatot a szerelemmel. :) Boni nagyon csúnyán viselkedett vele Laura tette miatt, akkor meg is sajnáltam, de most talán változik a helyzet.
Az összes lány közül talán Idi az egyetlen, aki valóban egy ártatlan, jó lélek, a növérei rémes mit művelnek a fiúkkal, de azért mindenki nagyon szórakoztató, és talán Laura a legszebb.. :))
Nekem a noi szereplok kozul Gina nagyon szimpi volt, még be nem kattant,a Harangozo lányok is...Az idpsebbek kozul Krisztina,meg Mariann...es Elzuka,Timike,és Klárika nem...
Nekem Annabella kicsit hiányozni fog (kérdés, végleg kiírták-e vagy csak pihentetik), őt vállaltan szimpatikusabbnak tartom Vikinél, aki képtelen bárkivel kedves lenni, legföljebb színlelésből. Mirella is irritáló valahol, de neki van egy vagány oldala, ami nekem néha rokonszenves és szórakoztató. És noha alapból kemény és gátlástalan, de van egy emberibb oldala is
Amikor Damil talán nem is tudja, hogy van egy gyereke Ginától? És ha megtudja, akkor esetleg jogot formálhat Tatyika felügyeletére, ami öngól Tatarenkóéknak. De Igor elég forrófejű, és nem is a legélesebb kés a fiókban. Számomra inkább az lenne logikus, hogy Ginát vegye elő, miért mondott le anno Tatyikáról, de ezt már talán le is játszották korábban, mielőtt Gina elrabolta a kislányt.
Tudom, már sokszor volt, de nem birom, ahogy Vikicske Pitykével bánik.. A legkisebb kedvességre se képes, ami egy jó kollégát is megilletne, nem azt, akit szerelemmel kábított... Most is: "Ha megint a vonatrablással jössz.." Miért, ő talán tett már vmit Pityke érdekében? Felőle mehetne "kalitkába madárnak"... De idegesíti, ha a pasas síránkozik.. Pedig szépen lebuktathatná, nágyápával együtt.. A pofám leszakad... :P
Kissé érthetetlen, hogy Igor miért Damilt támadja le, amikor az valószínűleg azt sem tudja, hogy lett egy gyereke Ginától. Így az sem az ő hibája, hogy Tatyika nevelőszülőkhöz került, ha nem is tudott az apaságról. Akit Igor hibáztathatna az egészért, az egyedül Gina, hiszen ő adta Tatyikát állami gondozásba.
Nekem ahogy a doki kérte a pénzt, abból az jött le, hogy ha megfizetik, akkor akár Répácskát is kihozza Damil gyerekének. :) De lehet, hogy tényleg értett az apaság megállapításához, és megvolt hozzá a felszerelése is, mindenesetre nem egy akkreditált genetikai labor benyomását keltette a rendelője.