Szabolcs vonatkozásában is egyetértünk: csak a műsor végéig tartja meg a lányt, mert nem is lenne férfi, ha nem izgatná a látvány. Persze ő úgy adja elő, hogy a lány "lelke" érdekli, közben kiesik a szeme, úgy figyeli, mikor bújik elő a "lélek" a dekoltázsból! :D
Én sajnos azt látom, hogy megint minden gazda rosszul választ(ott). Már aki választott ugye. Petinél a 3 csaj egyre gázabb, ahogy marják egymást, brrrr. Rolandnál még Nikit el tudom mellé képzelni, de a kis fiatal csajszi, hát vagy nagyon gyerek még, vagy ilyen lesz minidg, de akkor elég gáz. Szabolcs perszehogy az aranyásó csajszit választja, pedig Fanni továbbra is tetszik nekem (oké, amúgy meg nagyon fiatal hozzá). Nem is értettem, mibaja volt azzal, hogy a csajszi kicsit siránkozott a szétfolyt sminkje miatt, amikor amúgy tökre élvezte vele a száguldást (azért nem Szabolcs lenne, ha ne jegyezte volna meg, hogy nélküle sokkal gyorsabban ment volna...), és a sminkkel is nyilván neki akart tetszeni. Betti eddig egész pozitív, a fiúkat mondjuk alig mutatták.
Egyetértek. Jó következtetések. Aztán majd meglátjuk, hogy az élet /és legfőképp a szerkesztők/ merre
terelgetik a történéseket.
Talán almásgazdánál motoszkál bennem eltérő gondolat. Igen, a fiatalkát mindenképp ejti, még két mondatot sem tudnak beszélgetni egymással, azon kivül, hogy látja, hogy ez a lány nem lenne a jobbkeze a gazdaság irányitásában.
A popsikirálynő legyezgeti a hiuságát, de annyira előitéletes, hogy nem vállalná fel a multjával együtt.
Még egy darabig megtartja a műsor érdekében, de a végén elbucsuznak egymástól. Talán nem is a
Szerintem a gazdák közül egyedül Betti gondolja komolyan ezt az egészet! Neki vannak komoly meglátásai, ő értékeli a férfiak viselkedését, elmondja a benyomásait, meglátásait (igaz, a negyedik férfival még nem is volt kettesben). Én Csanádot, Csabit és az "ismeretlent" elengedném, a "pisis" illene hozzá.
Roland imádja, hogy körberajongják a nők, neki nagy buli ez az egész, a szlovák anyuka helyesen döntött, hogy önként hazament, neki nem rejt "aranyat" ez az egész! Azt láttam, hogy Roland a szemüveges lánnyal kapcsolatban is döntést hozott magában és marad a táncoslábú és a fiatalka (nem akarom a neveket keverni), lehet, hogy előbbi marad.
Petinek imponál, hogy három nő lesi minden szavát, mozdulatát, de látom rajta: Virágot csak azért tartja bent, mert azt mondták neki, a műsor ezt kívánja, de minden porcikájával Lauráért van oda.
Szabolcs valószínű, hogy a popsikirálynőt tartja meg, mégis csak hatottak rá azok a combok és a dekoltázs! Az egyetemistán kiakadt, amikor a sminkjét féltette. (Én összepisiltem volna magam a félelemtől mögötte. :D).
Amit Pisti művelt műveletlenkedett, mélységesen felháborított, én éreztem magam megalázott helyzetben a nők helyében! Örömmel és várakozással telve ment mindenki az első találkozásra, volt aki még a "nászútra való cuccát" is vitte, erre néhány keresetlen mondat kíséretében mindenkit lapátra tett!
Lenyugodva másképpen láttam a dolgot: szerintem ez is megrendezett volt, mert a stáb kilenc helyett eleve hatot küldött (Rolandhoz pedig küldtek hatnál több lányt) és gondolom még kamerán kívül elmondta Pisti: neki egyik sem jön be. Mivel a stáb eleve csak NÉGY gazdával tervezett, úgy gondolták, ez a nézők "etetéséhez" kiváló sztori lesz, így maradt benne az egész!
...azért Pisti gazda Anikót rendesen megölelgette, azt hittem, soha nem akarja elengedni!
Most majd fogdoshatja tovább a "tehenek farát"! :DD
Tehát Pisti gazda kilenc lányt várt Heves megyébe. De csak hat lány érkeztek hozzá.
Anno, a bemutatkozásakor "régimódinak, figyelmesnek, türelmetlennek" tartotta magát. Külsőre nem volt kívánsága!
A legfontosabb számára a jelentkező mosolya! És valóban régimódinak tűnt. Türelmetlen valóban. Abszolút nem volt türelme a hozzá érkező nőkhöz! Olyan "mi a fenének jöttetek hozzám" hozzáállással, kelletlenül fogadta őket. Méghogy figyelmes?! Ezt felejtsük el!
Azt nem értettem, ha külsőre nem volt kívánsága, akkor mi nem tetszett a lányokon?! A belső?! Hiszen nem is beszélgetett velük! Legfontosabb a mosoly volt számára. És valóban mind a hat nő mosolygott! Ha nem is a gazdára, hanem már-már kínjukban. De Pisti gazdának Mona Lisa mosolya sem tetszett volna hangulatban volt.
A kis hercegből vett idézettel (nem is saját szavaival!) adta tudtára a gazdasszony jelöltekhez döntését: "jól csak a szívével lát az ember" ismeritek ugye?! Hát igen, más szavai mögé bújva könnyebb és szebbnek is tűnik a "búcsú". És a lányok bólogattak mind. Mit is tehettek volna. " Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan", ezt már csak én tettem hozzá pluszban. :D
De ugyanebből a darabból folytatnám Pisti gazdának válaszul: " Csodálni annyit jelent, mint elismerni az illetőről, hogy széles e bolygón ő a legszebb, a legjobban öltözött, a leggazdagabb és a legokosabb.." De ez láthatatlan kedves Pisti, csak akkor lehetséges, ha meg akarod ismerni a másikat. De Pisti gazda nem akarta és hazamentek a gazdasszony jelöltek
Így már nem csak a jászsági emberek, hanem a lányok is megharagudtak Pisti gazdára.
És én ismét csatlakozom ezekhez az emberekhez!! :DDD
Szilvi pedig egész helyes, nem kövér egyáltalán, a gazda tette túl magasra a mércét, nem is gondolja komolyan az egészet!
Miért nem hagyták a Pisti-gazdát, hogy fejtse ki, hogy konkrétan mivel elégedetlen?
Általánosságokban húzogatta a pofáját, hogy "hááát, nem pont erre gondolt, bla-bla-bla" - vagy netán a nézőket akarják megkímélni pár értelmes és gondolatébresztő mondattól?
Vagy miért nem hagyják (úgy általában) a csávókat, meg a gazda-csajt - hogy bővebben de főleg konkrétabban (!) fejtsék ki a benyomásaikat.
Miért kell semmitmondó általános közhelyeket adni a szájukba - amit random csereberével bármelyik másik gazda is ugyanúgy elmondhatna. Azt a nagy semmit.
Amikor megszólalnak mégis, akkor jön a közhely-cunami - amiből az égvilágon semmi nem derül ki arról, hogy valójában hogy hat rájuk ez az egész, akár csaj/pasi szintre lebontva.
Hisz ők legalább annyira fontos szereplők (ha nem fontosabbak) mint a teljes versenyző-had - hisz ők a fix pont a sztoriban, nem a jöttmentek.
Az első Margit sem volt annyira veszélyes, legalábbis Pistihez illett volna, rajta csak éppen hogy volt valami plusz nem volt olyan duci, mint Dorisz meg Melinda. Nem volt a legszebb arcú, de vidéken az már egy Sharon Stone.. :D Az Erika meg kifejezetten csinos volt a fogai ellenére is, bár az kevésbé passzolt volna Pistihez. Laura volt a legdekoratívabb, de ő meg kemény dió, nem való szerintem gazda mellé, szerintem saját maga sem tudja mit is akar voltaképp... Szilvi volt talán az arany középút.
Peti láthatóan nagyon kellemetlenül érezte magát Virág nyomulásától. Azt nem értettem, hogy Anettnek és Laurának miért nem jutott eszébe ahhoz ragaszkodni a kocsmában, hogy ők is mennek Petihez az autóval, ami Virágot viszi. Csanád nekem nagyon sunyinak tűnik, egyáltalán nem fogom bánni, ha a mai adásban hazamegy. Edina ruhája szerintem alaposan fel lett fújva, egy kicsit erősebben dekoltált, de ennél többet látsz egy strandon például. Nyilván nem egy üzleti vacsorára való, de itt nem is erről volt szó. Mondom ezt úgy, hogy kifejezetten unszimpatikus számomra, egyik mondatával ellentmond egy korábbinak. Pisti jelöltjei egytől egyik siralmasak voltak, megértem, hogy egyikük sem nyerte el a tetszését. Ennyi túlsúlyos, bőrhibás, fogproblémás lány sokkoló lehetett egyszerre. Ha a külsejüktől eltekintünk, a beszégetés során sem remekeltek. Arra tippelek, hogy a 3 lány, aki nem ment el, mégis megérkezik a mai adásban és velük folytatja az ismerkedést, a tegnapi 6 lányt hazaküldi mind.
Szerintem az a nagyon kevés, aki összejött, sincs már együtt. Egyre emlékszem, ahol azt lehetett gondolni, hogy működhet, az anyuci pici fia és a lány, aki elfogadta ezt. Később olvastam bulvárban, hogy az a kapcsolat is szétment (állítólag a lány cigizni kezdett meg bulizni akart :D )
Nem szoktam, de ha ezzel örömet szerzek, megteszem. :) Tőlem kaptad a negyediket, de látom, már két mínusz is becsúszott. Minimum két embernek nincs humorérzéke a fórumon. :DD
Sajnos, nem jó a műsor, 1x nem értem, mit szeretnének a lányok? (falusi élet?) 2X mit akarnak a gazdák? Sajnos , ha környékbelivel nem jött össze, akkor csak ennyi, mindenki csak próba szerencse. Ezért lennék kíváncsi több év után, mi lett a szereplőkkel? nem 1 év, 2-3? még mindig 1-dül vannak ?
"a hétfőn induló idei Házasodna a gazda három hétig lesz képernyőn. Így a reality 3. évadánál nem csak az lett nagy változás, hogy heti helyett napi műsor lett, hanem a tavalyi 9 epizód helyett számításaink szerint 14 részes lesz. Nádai Anikó műsora után azonnal, november 9-én érkezik A Konyhafőnök VIP 5. szezonja. "
"Az RTL Magyarország a múlt héten jelentette be, hogy november 9-én indul A Konyhafőnök VIP új évada. A műsor részleteivel hamarosan külön cikkben foglalkozunk, de a gasztro reality érkezése miatt megváltozik az RTL Klub esti műsorrendje, mely leginkább a csatorna napi falus sorozatát érinti. A Drága örökösök két hét múlva a 4. évad 35. epizódjától 30 perccel korábbra kerül, 20:00 helyett 19:30-tól lesz látható."
A Sorozatwiki ezt írja. A változás a napi "falus sorozatot" érinti, de azt nem részletezik, hogyan: leveszik műsorról, vagy befejezik, esetleg heti műsorrá alakul mint az előző évadban?
Remélem, nem abban gondolkodnak, hogy a Farm VIP "ellen" vetik be vasárnaponként.
Nagyon spórolós ez a Szabolcs gazda! Elviszi a lányt ebédelni, erre rendel egy-egy FÉL pizzát (és ha ő mást szeret?)! Jó, vigyáz a lány vonalaira, de akkor is! Rendelnie kellett volna valami salátát is, hogy a lány választani tudjon és persze egy-egy pizzát. Még az is másképp nézett volna ki, ha a maradékot elcsomagoltatja (ez manapság szokás) és legalább nem maradt volna éhen az egyetemista (aki lehet, hogy valamilyen vizsgára készül és a könyveit bújja, azért nem láttuk pár napja).
a másik kettő meg mint valami vadászkutya üldözi őt, miközben az egészet valami stáb követi hisz a kamera forog végig ugye,
Igen, ez mindig legyen a szemünk előtt még a "legspontánabb" és "legintimebb" jelenetek közben is - hogy bizony ott a szereplőkön kívül több kamera és még több ember is jelen van.
Igen, a buszmegállói örömlányos jelenetben is - legalább 2 kamera+stáb vette a jelenetet 8még az úttestről is videóztak - így az almásgazda "meglepődése" nemigen lehetett annyira "spontán", miközben már 500 méterről látta a teljes TV-stábot.
Sokkal hitelesebb lenne ha nem "mozifilmként" tálalnák nekünk az egészet - hanem valódi, élő felvételként, amikor az egyik kamera néha veszi a másikat, hogy elhihessük a "hogyan készült"-et is.
Én azzal a pszcihomuki tanonccal tudtam volna valamit kezdeni.. :) A többi nekem sem az esetem, (de talán még azok között is lett volna, akivel lehet valami...) de eleve ő választotta őket, szóval egy szava nem lehet a felhozatalra.
Igen, kicsit már fárasztó, hogy a csaj előéletével jön azok után, hogy lezártnak tekinti, meg hogy őt ez nem zavarja... aztán meg papol az őszinteségről, de akkor kérdem én, hogy hol van itt az őszinteség, mert ezek szerint mégis zavarja... mindegy, a randin már illett volna rendesen randiznia és kedveskedni Edinának, ha érdekli komolyan a lány, vagy hagyja a fenébe. Érdekes már pár napja nincs szó a 22 évesről azzal mi van?!...
Az még mindig zavar, hogy hosszú időkre magukra vannak hagyva a lányok és unalomból egymást kezdik ki, ez legfőképp Petinél látszik. Nem tudom, de nem lehetett volna olyan időszakot kiválasztani, amikor kevesebb a teendő, vagy mi a céljuk ezzel?! Értem én, hogy műsor szerkezetileg ez lehet optimális, de egyébként méltatlan állapot, én ha csaj lennék és ezt tudom, tuti nem megyek bele ilyen körülményekbe. Az meg, hogy Virág elindul a sráchoz piknikezni a másik kettő meg mint valami vadászkutya üldözi őt, miközben az egészet valami stáb követi hisz a kamera forog végig ugye, már vicc komolyan, nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek és ezért a szánalomért csajokat tegyem felelőssé vagy a produkciót.
Tudom, igen, a kémia után meg jött az, hogy ő egyik lányt sem akarja megismerni. Szerintem Anikó rábeszéli 2-re, de minek? Ha a lányok most megnézik a műsort.... nem irigylem őket. Ha ez a csávó így választ párt, nem csodálom hogy egyedül van.
Anett-Laura akció az tuti szerkesztői utasítás volt (bár valszeg Virág akciója is), de ezt sem értem, egyikben sincs annyi kurázsi, hogy azt mondják, nem, vagy tényleg mindenki szerint oké ez, hogy leselkednek a harmadik után?
Szabolcsnak amúgy egész tetszik az értékrendje, de túlzásba viszi ezt az egrecíroztatást, hogy Edina leszámolt-e már a múltjával (őszintén szólva szerintem semmi köze hozzá, vagy ezzel együtt kell valaki, vagy nem). Amúgy eléggé kilóg a lóláb, hogy Edina mit is keres egy férfiban, szépen elmondta, hogy mindig gazdag pasijai voltak, de hát nem akart ő tőlük semmi anyagi hozzájárulást, és most sem ezért van ám itt, ááá, nem.
Vajon Peti gazda milyen következtetést von le Virág magánakciójából?
1./ Meghatódik, hogy ennek a lánynak van fantáziája, merész, és mindent elkövet, hogy őt megszerezze. Ezért őt fogja választani.
2./ Látja, hogy ez a lány semmitől sem riad vissza, magasról tesz a szabályokra, kijátssza a többieket, az ilyenektől mentsen meg az Isten. Ezért kiadja az útját.
Gondolom, a lányok csak mellképet küldtek neki! :D
Érdekes, hogy öt kiválasztott olyan "asszonyosan telt" volt, a szerb lány viszont más miatt nem jött be Pistinek.
Szerintem le fog morzsolódni és marad az eredetileg tervezett 4 gazda. Bár nem sok jót jósolok Szabolcs esetében sem, mert a popsikirálynőt elküldi és marad neki az egyetemista.
Nem is értem, miért választotta ki Edinát, hogy maradjon, hiszen addigra már komoly formában nyomozott a múltja után. Ez az ember nem párt keres, hanem "oknyomozó riporterként" vájkál a lány múltjában.
Edina azt mondta a vacsinál, hogy őt nem érdeklik a drága táskák meg miegyéb, csak arra vágyik, hogy valaki szeresse... Ez eddig még oké is lenne, de ő sem a Blaha aluljáróban keres párt magának, hanem pont egy száz millákon csücsülő, igen jómódú Szabolcs gazdára fáj a foga... :P Akkor meg, mennyire hiteles is?!