mondjuk Hunter Biden-t az iraki haboru tette drogos nyomorekka ugy hivjak hogy post traumatic valami gondoid el arab gyerekeket es noket ezrevel lemeszarolni mert Bush elnok ugy gondolta hogy meg kell bosszulni a 3 ezer new yorki halottat 9/11/2001 mondjuk az en konnyem is kicsordult amikor novemberben 2001-ben a lerombolt tornyokat neztem meg egesz kozelrol en is megbosszultam volna talan meg az atomot is bevetem mert ha elkap az ideg barmire kepes vagyok
trump nehany evvel fiatalabb DE DE tele van energiaval bides biden meg kis tulzassal olyan mintha haldokolna az latszik rajta hogy a hunter fia EGY TRAGEDIA SZAMARA hunter egy DRUG JUNKY volt evekig NEM IS TUDOTT dolgozni mert BETEG VOLT azert kellett korrumpalnia magat az edesapjanak az ukranoknal moszkvaban es PEKINGBEN Is hogy legyen mondjuk 100 millio dollarja a BETEG fianak ha a bides BIDEN - t valasztja meg a sok BOLOND amerikai akkor peking kinyir minket anyagilag a kinaiak RABSZOLGAI LESZUNK nagyon BILLEG A MERLEG en mar oktober elejen leszavazok trumpra LEVLBEN mert nem akarok egy kinai es orosz GYARMATON ELNI
en eloszor fekve neztem tehat kb 3-4 meterrol ugyhogy nem volt eles a bides arca utana vagy 15 - szor ismeteltek es egyszer 20 centirol lattam az arcokat 75 eves a szemem ugyhogy wkkor lattam minden vonalat elesen a bides arca olyan mintha egy - tukzassal - ezereves egyiptomi mumia arcat nezned rettenetesen betegesen oreg venember arca van a masik fontos dolog a fia hunter volt hivatasos katona es irakban is volt kibasztak kirugtak a hadseregbol erted kirugtak valami miatt az edesapja a bides biden se tagadja hogy evekig nem dolgozott mert ki kellett gyogyulnia a drogokbol egy drogozo beteg emberi roncs volt evekig nem volt allasa erted mert drogos junky volt nem dolgozott aztan apuci elvitte ukrajnaba kinaba moszkvaba ahol putyinek milliokat adtak a drogos beteg hulyegyereknek micsoda meghato az apai szeretet nyilvan te es en is ezt tennenk szerenyebb modon ez a ketto dolog a lenyeg dehat amerika ugyanolyan hulye mint mi magyarok mindenrol ugatunk fossuk a szot csak a lenyegrol nem tragedia lesz ha a bides gyoz komolyan aggodom
Bident keményen megfingatta Trump tegnap este, az agyalágyult Joe elkezdte a New York Times
kitalációs adócsalásos képzelgéseivel traktálni Trumpot, erre Trump visszavágott és Bident szembetmadta a fia ukrajnai üzletelésével, ez betalált, mert Sleepy Joe Biden agya elborult és ordítozni kezdett hogy Trump kussuljon el. :-D
A legtöbb libsi TV döntetlennek volt kénytelen kihozni a vitát, annyira kínos volt, de sok normálisabb
elemző szerint Biden keményen elhasalt a tegnapi vitán a Kussoljál el, ember beszólásával!
Nem akart válaszolni a nyilvánvaló igazságokra, miközben hazugságokkal próbálkozott, majd
mikor belebukott, akkor kuss legyen, ember! Igazi liberónáci tempó! :-DDDDD
Akkor ereggyel Libiaba meg Del-Afrikaba megnezni hogy hogy fogsz a jovoben elni....mi meg csakcsak tudunk tartani teruleteket ahova libbantaknak nem lesz bejarasa.
Friss rendkívüli! Kossuljál el ember! (Will you shut up man?) Magából kivetkőzve ordított a választási TV vitán tegnap este Joe Biden, aki a fia korrupciójára nem akart válaszolni Donald Trump támadó kérdéseire!
Öcsisajt, a hétvégén a német fösodratú libnáci fake news médiák még a senile Joe minimum 10%-os elönyéröl beszéltek. Ma ugyanazok az autórádióban már kiegyenlített vitáról beszéltek (semmi 10%-os elöny a közvéleménykutatások szerint). A legközelebbi TV vitára fenn fogok maradni, hogy saját véleményt tudjak kialakítani. Ha a dem-ek jutnának hatalomra, az kurva nagy ziccer lenne a ruszkiknak meg a kínaiaknak, mert a dem-ek a klíma- és CO2-hisztéri'val totálisan berogyasztanák az usák ipari potenciált. Ráadásul ez egy fityingjébe sem kerülne a kínaiaknak és a ruszkiknak. Szerintem a ruszkik és a kínaiak a sleepy Joe befutására tesznek, mert nekik egy öregkori elhülyülésben szenvedö elnök a a legelönyösebb. Mondjuk a ruszkiknak ezügyben már van gyakorlati tapsztalatuk (Leonyid Iljics, Csernyenko, stb.), úgyhogy pontosan tudják, hogy miröl vagyon szó.
Amikor vitazunk akkor az ellenfelet jol iranyzott kis kerdesekkel visszuk arra az osvenyre ami egy nagy szakadekba vezet , es a vegen egyetlen mondattal belelokjuk.
Nem kell minden szoval vitazni es az ellenfelet levezenyelni a szakadekba vezeto utrol.