"Nem perlik be Ausztráliát emiatt a rendes embereket megtévesztö forgalmi render?"
Erről sosem hallottam, de az tény, sok autópályás lehajtósávján ott áll - a szembeni oldalon -, a behajtani tilos tábla - mert, még így is vannak kalandorok, akik megpróbálják! - ami csak itt szokás! :-D
"Mert ök nagyon szeretnek perelni :-)"
Van olyan ügyvéd, akinek az órabére, nekem a havi fizetésem, és amíg lóxar van, addig veréb is akad! :-D
"A sok tudatlan meg azt hiszi, hogy azért drága mert jó és különleges, bele sem gondolnak, hogy talán azért mert messziröl jön."
Talán igazad is, de hány olyan gyümölcs van, amit végigutaztatva a sárgolyón, mégis olcsóbban tudnak árulni, mint pl. a helyben termesztettett! Pár éve volt itt is lázadás, mert a spanyol narancsot megérte idehozatni valakinek! :-D
"ellentétben szöcske géneket is tartalmaznak."
Baxus, erre nem is gondoltam, és a zsebeket is beleszámoltad? :-D
"Ráaadásul kíváncsi jószágok, ha megpattannak, napokig vadásszák öket."
Ezt sem tudtam, mert az itt élők távolmaradnak az embertől! Az lehet, curvára rühellik a hideget, és azért eszelnek! :-D
Erre viszont azt mondják, hogy finom. Rendes magyar férfiként minden állatról az jut eszembe, hogyan lehetne megenni. A nök biztosan a táskát látják benn :-)
Ó tényleg. Öket el is felejtettem. Nem perlik be Ausztráliát emiatt a rendes embereket megtévesztö forgalmi rendért? Mert ök nagyon szeretnek perelni :-)
Felénk van pár étterem ahol kínálnak kenguruhus ételeket. A sok tudatlan meg azt hiszi, hogy azért drága mert jó és különleges, bele sem gondolnak, hogy talán azért mert messziröl jön.
Meg újabban sokan tenyésztik is. Van is belöle bonyodalom, mert ezek a tehenekkel ellentétben szöcske géneket is tartalmaznak. Ráaadásul kíváncsi jószágok, ha megpattannak, napokig vadásszák öket.