Az amerikai szenátus 52-42 arányban megszavazta Colleen Bradley Bell televíziós producer budapesti nagykövetté történő kinevezését.
Mindenközben csúnyát mondtak Orbán Viktorra, ami miatt külpolitikai botrány van folyamatban.
A nagykövetnek nincsen beiktatási ceremóniája. A közt. elnök fogadja, átadja Colleen neki a megbízólevelet és annyi. kKésőbb majd tart egy ismerkedési estet, ahova a Budapestre delegált többi nagykövet és családtagjai lesznek hivatalosak a rezidenciában.
Nagy gondban lehet most a State Department, hogy találjon egy eldobott országot ahová kihelyezhetnének, szépen csenben André Meanfriendet. Egyetlen, magára valamit is adü ország, sem hajlandó őt ezek után fogadni.
Egyébként anno én is McCain-nek drukkoltam Obama ellen. Éreztem előre azt az álszent katasztrófapolitikát, amit a Barackkal, mint poszterfiúval elkövettek 2009 óta.
Tudásnak nem elég, hogy Felséges Vezérünk a kakasülőn csápolt a választási kampányán és nyíltan kifejezte azon reményét, hogy ő lesz a következő USA elnök?
Jelzem: anno az EVTK pályán, amikor a Puskásnak beszóltak, akkor ő is letolta a gatyáját és a meztelen seggét mutatta a beszólónak, pedig az miatta ment ki az edzőmeccsre.
Mit tegyünk, ilyen a foci, a drukkereket is érheti csalódás.