Fémből készült autó és motormodellek számára nyitott topik, legyen az bármilyen gyártó és méretarány, vagy versenysorozat, és minden más szóba jöhet ami az autó vagy motorversenyzéshez kapcsolódik.
Tudjátok hogy én nem vagyok egyik mai F1-es versenyző rajongója sem, de most megkockáztatom hogy Vettel kivédekezte volna a befutóig Alonso-t. Ez a Monaco-i pálya tényleg olyan, hogy csak 1, talán 2 előzési pont van rajta, de azok is elég neccesek. Lehet hogy Alonso be-be próbálkozott volna, de aztán megelégedett volna a biztos második hellyel, ami még mindig jobb mint egy 0 pontos futam valami ütközés miatt. Vettel-t amúgy sem könnyű megelőzni még normál pályán sem. Az biztos hogy a "szerencse" is a kezére játszott. Én sajnáltam Petrov-ot.
Ami még kúrvára feldühített tegnap, az Hamiltonka "versenyzése", és az utána leadott nyilatkozata volt, amiben azt mondta hogy talán azért büntették meg mert fekete. :-)) Ez tipikus nigger reakció. "Azért mert fekete vagyok"............."azéé mer cigáááán vágyok"..... "azért mert kínai vagyok"...stb..... a szokásos reakciók, sokszor lehet ezt hallani. Hamilton tényleg a csita repperek IQ szintjén van, pont összeillik sercingerrel. Ennyí erővel Karthikeyan is mondhatná hogy "engem mindenki letol a palyáról lekörözéskor, biztos azért mert sötétbőrű vagyok!! Rászizmus!". :-)
Hát ez bizony jó drága szobakerékpár. :-) Ha nem tévedek ez Tom Sykes Brit Superbike Storbart CBR1000-ese. Csak az az Arrow kipurendszer ami alatta van, kiteszi egy új 1000-es CBR árának kb a negyedét. A motor összértéke mondjuk nem éri el egy gyári GP versenygép árának a felét sem, de még így is több tízmillát kóstál. Nem kispályás gép, nem kispályás gyerekkel.
Másra már nem tudok gondolni,csak arra hogy a két Sebastian tonna számra eszi a mákos tésztát.Hiába büntetik meg Loeböt,ő előle esik ki Latvala,Solberg,és a vége elött előle dobja el Ogier a vasat,és csak sikerül néhány másodperccel nyernie.
Arra sem érdemes az a dolog hogy leírjam..... Bár' tegnap eléggé megrökönyödtem rajta, de most már csak röhögök. :-) De nem itteni topikbeli dolgon akadtam ki, félre ne értsetek.
Ati ez komoly. :-))) Mekkorát gyorsul már a kutyus, de rosszabbul is végződhetett volna ez. :-) Még mindig Latvala vezet ahogy látom, Loeb-et meg megbüntették.... Kemény pályák vannak öregem! A "Dakar"-on januárban is voltak ehhez hasonlók. Inkább a Ford-nak fekszik?
Manónak a gyönyörű S12-eséhez egy kis utóélet és jelen.
Solberg a modellt ábrázoló Montén kívűl még további 5 versenyen állt vele rajthoz,majd következő éveben csapattársa Atkinson év elején Monte,Svéd,Norvég rallykon hajtotta.
Ezután került privát tulajdonba.
Nagyon meglepő módon persze hogy Holland kezekbe,és a Holland-Belga bajnokságba:-)))
Van Eldik zsínorban nyert is vele 3 futamot,otthon és a Németeknél.:
Mondasz valamit..... :-) Oké akkor nem moderálom ki Atit tiszteletlen videlkedésért, de csak azért mert te kéred! Nem tiszteli az idősebbet!!!! Meg a hátulhajtósost sem tiszteli ez fiú! Pedig tévúton jár, ami rossz, tehát nem jó!! :-)
Igen, végül is a közutakon is lehet találkozni a Neander-Völgyből ideszakadt "emberekkel", hótra bebombázva ott tekeri a 28-as férfibiciklit a felezővonalon. Én olyankos sosem tudom hogy a fékre vagy a gázra lépjek. :-) De tényleg volt már ilyenben részem nem egyszer. Tudjátok ez Szabolcs. Itt még drótszamáron járnak a gengszterek. :-)
Látsz te Miki elég cuncit,nem teszek be képet neked,nehogy túl adagoljalak. Azért ez a IV-es nagyot üthetett. Na jó, akkor maradjon ez az NRG. Hátha tanul tőlünk jómodort ;)