Keresés

Részletes keresés

R.Katolikus Creative Commons License 2010.12.27 0 0 1674

"Maradjunk annyiban, hogy annyi melóm lett, hogy már nem tudtam két helyen megfelelni."

Ez nem magyarázat a rendszergazdi & hegesztő váltásra.

Hegsztőből lehet kazánkovács vagy rendszergazdiból programozó. Ezek így rokonszakmák, fejlődések. De egy nőgyógyászból nem lesz szobafestő, ahogyan rendszer gazdiból sem hegesztő:-)

Hegesztőből akkor lesz rendszergazdi ha büdös a meló és elmegy egy tanfolyásra. Majd mikor belekóstól rájön, hogy egy mukkot sem ért és visszamegy a garázsba.....:-)

Egyébként csak kedveskedni akartam, lehetőséget adni..... Annyira tudok hegeszteni amennyire szükségem van. Lugassal kezdtem, autóbeállóval, terasszal, 240 fm kerítéssel, stéggel és már összevartam egy 5 méteres csónakot Lindab lemezből (igaz itt csak a vázat heggesztettem, mert a lemezt szegecseltem) sok egyébb barkácsolás mellett. Lehet, hogy tudnál újat mondani, de aligha sokat:-))))

Visszatérve a lehetőséghez.... szóval ezt jól benyelted! Keresőként csúnyán leszerepeltél ezzel a merev elutasítással. Mondtam én, hogy semmi közöd a valláshoz csak tetszik, hogy itt körberajonganak. Nyilván szükséged is van rá, hiszen éppen elég ha a vevőköröd előtt csicskáztatod magad. Legalább itt legyen sikerélményed a sok hajlongás és talpnyalás után:-)

Értem én ezt a szeretetéhségedet, hogy barátnőd mellett még idegen pasikkal is képes vagy randizni. Csak tudod, ha őszintébben tennéd, akkor saját lelkedet is betölthetnéd. Így viszont csak az álarc és hazudozás marad és ugyanolyan szeretetéhség.......

Előzmény: harmonikás (1664)
ösztöke Creative Commons License 2010.12.27 0 0 1673

Igen, ezt egyszer velem is eljátszotta a Máriás topicban és alaposan felsült.

Előzmény: Nemo (1669)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.27 0 0 1672

>Mit jelent az Isten felé irányuló alázat?<

Engedelmesség Istennek!  Meghajlok Isten akarata előtt. Meghajlok az előtt, amit az életemben véghez akar vinni.

Mikor azt mondom Istennek: OKÉ! legyen meg a Te akaratod! Ezzel meghajtom a fejem az Ő akarata előtt. (De ezt szívből kell mondanom)

Engedelmeskedem neki.

Előzmény: harmonikás (1670)
harmonikás Creative Commons License 2010.12.27 0 0 1671

Találtam mást is, ahol ez volt.  Ez már katolikusnak szól :o) Ha ezt látná benne az ember, akkor talán követné is.

"Semmit nem cselekedvén versengésből, sem hiábavaló dicsőségből, hanem alázatosan egymást különbeknek tartván ti magatoknál."

Előzmény: harmonikás (1670)
harmonikás Creative Commons License 2010.12.27 0 0 1670

Ha már itt tartunk, akkor egy kérdés ami nem katolikusunknak szól. Mit jelent az Isten felé irányuló alázat?

Katolikusnak pedig van egy jó hírem.

"Én vagyok a jó pásztor; és ismerem az enyéimet, és engem is ismernek az enyéim"

Téged nem ismerlek, honnan veszed, hogy a Te tanításodra vágyom?

Nemo Creative Commons License 2010.12.27 0 0 1669

Körülbelül ez az, amire R.Katolikus képes. A kipécézett ellenfélből igyekszik olyan információmorzsákat kihúzni, ami táptalajul használhat nevetséges ráfogásainak kitenyésztéséhez. Fantáziája szinte korlátlan sokaságban tudja variálni, felfújni és kiforgatni a legegyszerűbb olvasott állítást is. Ha elfogy a puskapora, az ellenfelet ugráltatja, leckézteti. Érdekes eset őkelme.

Előzmény: harmonikás (1665)
harmonikás Creative Commons License 2010.12.27 0 0 1668

Ha jól tudom a múltkor Te fűztél, hogy tanítsalak meg ívvel hegeszteni, s majd mikor nem azt a választ kaptad, akkor kezdtél fogást keresni rajtam. Ennyit a sokat emlegetett alázatodról.

Előzmény: R.Katolikus (1651)
harmonikás Creative Commons License 2010.12.27 0 0 1667

Ha mást nem katam, azt igen, hogy a jellemed össze tudtam hasonlítani veled. Te egy pökhendi alak vagy, akitől inkább elfordulnak, mintsem követnének. Tehát légy szerény, s ülj a szádra. :o)

Előzmény: R.Katolikus (1663)
harmonikás Creative Commons License 2010.12.27 0 0 1666

Többször jeleztem már, hogy hüle vagy. :o)

Előzmény: R.Katolikus (1651)
harmonikás Creative Commons License 2010.12.27 0 0 1665

Soraidban sok az olyan kérdés, ami inkább tudakozó, mint bosszantó. Szeretnél infót gyűjteni a másikról, de nem fogsz tudni. Elégedj meg azzal, amit ezidáig a nyilvánosságra hoztam.

Előzmény: R.Katolikus (1653)
harmonikás Creative Commons License 2010.12.27 0 0 1664

Maradjunk annyiban, hogy annyi melóm lett, hogy már nem tudtam két helyen megfelelni. Ilyenkor a sajátja a fontosabb az embernek. Tehát turázd magad tovább :o)

R.Katolikus Creative Commons License 2010.12.27 0 0 1663

Na ezt megbeszéltük:-)

Harmónikás akkor téged kérdezlek, Nemo testvérünk írt már neked valami hasznos tanácsot? Megfogadtad? Bevált?  Épültél belőle?

Ha igen akkor mit?

Előzmény: Nemo (1662)
Nemo Creative Commons License 2010.12.27 0 0 1662

Hát akkor én sem erőltetem a dolgot.

Előzmény: R.Katolikus (1661)
R.Katolikus Creative Commons License 2010.12.27 0 0 1661

Nem keresem, annyira nem érdekel, adatlapod meg végképp nem. 

Ha linkeled a tanácsaidat akkor megnézem, de úgy látszik te sem vagy rájuk büszke - ha egyáltalán léteznek:-)

Előzmény: Nemo (1660)
Nemo Creative Commons License 2010.12.27 0 0 1660

Nem, a gépem most rendben van. Akkor mi lehet a késlekedés oka? (Help: technikai jellegű, és rájöhet kend az adatlapomról.)

Harmonikáshoz írott tanácsomat keresse meg kend, ne engem ugráltasson.

Előzmény: R.Katolikus (1659)
R.Katolikus Creative Commons License 2010.12.27 0 0 1659

Még nincs kint?

Csak nem gödhösködik még mindig a géped?

Előzmény: Nemo (1656)
R.Katolikus Creative Commons License 2010.12.27 0 0 1658

kb. hol, melyik hozzászólásban? 

Kíváncsi vagyok, mert ebben a topicban hasznosat még nem olvastam tőled.

Előzmény: Nemo (1657)
Nemo Creative Commons License 2010.12.27 0 0 1657

Már írtam.

Előzmény: R.Katolikus (1655)
Nemo Creative Commons License 2010.12.27 0 0 1656

Rosszul emlékszik kend, de sebaj, a Pellengéren kint lesz az egész.

Előzmény: R.Katolikus (1654)
R.Katolikus Creative Commons License 2010.12.27 0 0 1655

Nemo kedves, legalább harmónikáshoz írj néhány kedves tanácsot.

R.Katolikus Creative Commons License 2010.12.27 0 0 1654

Én jól emlékszem barátom:-)

Arra is, hogy nem felsültem, hanem faképnél hagytalak, miután minden szinten (szakmai, magán, vallás) csődöt mondtál.

Ha tovább játszod a fundit, most is ezt teszem......:-)DDD

Előzmény: Nemo (1652)
R.Katolikus Creative Commons License 2010.12.27 0 0 1653

"Hol olvastad azt, hogy kirúgtak?"

Ne túráztasd magad!

Ha dicsérsz egy céget és már nem dolgozol ott, akkor vagy kirúgtak vagy hülye vagy amiért otthagytad. Ez roppant egyszerű képlet.

Ha kevés volt  a lové vagy nem tudtál előre haladni stb. tök mindegy, csakis egy lúzer májer dícsér ilyen céget, savanyú a szőlő alapon, mert páros lábbal repítettek. Nyílván lejárt a védett korszakod és az azt követő percben már nyomtatták is a felmondóleveled.

Vagy már előre kivolt nyomtatva?:-)

Azt se próbálgasd bemesélni, hogy a rendszergazda meg a hegesztő rokonszakma:-)

Az ember akkor vált ekkorát ha nem tud megélni az egyikben. Ha meg nem tud megélni Pesten, (vidéken még csak-csak) akkor csakis mulya lehet benne.

Jelen esetben a mulya alkalmatlant jelent, ahová csak benyomták állami szinten, mert büdös volt a munka.

Légy kicsit őszintébb vagy ha nem akarsz, akkor inkább ne menj bele ilyen részletekbe. Az Istenkereső sztorid is úgyanilyen labilis lábakon ingadozik.....

Meg különben is miért szólsz hozzám?:-)

Előzmény: harmonikás (1636)
Nemo Creative Commons License 2010.12.27 0 0 1652

Dehogy kezdtem úgy. A szoftvereim jogszerűségére való tekintettel hoztam fel a tanfolyamot, habár kend már nem is emlékszik erre, csak fröcskölődik lendületből.

Arról meg hogy ki mit "bukna be", kendnek inkább hallgatnia kellene, mert eddig minden személyeskedő, valós adataimon fantáziálva csámcsogó rágalmával felsült ellenem.

Előzmény: R.Katolikus (1649)
R.Katolikus Creative Commons License 2010.12.27 0 0 1651

"érdemi hozzászólásokkal gyarapítsad az étert,"

Szerintem világosan megmondtam már, hogy nem tanítok, amég orosz zenész bajtársad nem alázkodik meg Isten előtt.

Ezért aztán vigyázok is az itteni hozzászólásaimra:-)

Ezzel persze nem nekem bizonyítana, hanem nektek, akik körülrajongjátok. Addig ugyanis csak bohóc, de nem kereső......

Előzmény: balamszamara (1641)
R.Katolikus Creative Commons License 2010.12.27 0 0 1650

Hiányod van? :-)))DD

Előzmény: harmonikás (1645)
R.Katolikus Creative Commons License 2010.12.27 0 0 1649

""Nemo is ugy kezdte, hogy rendszergazdi." - Kend hazudik, soha nem """"kezdtem""""" """"úgy."""""

A számtech. tudásodat itt úgy kezdted.

Aztán kiderült, hogy csak tanfolyás volt, amire nem is jártál el......

Valszeg úgyanígy bebuknál pár matek példát is, még a végén bevallánod, hogy nem matek, hanem erő /szak/os hallgató voltál:-)DDD

Előzmény: Nemo (1639)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.26 0 0 1648

Törölt nick Creative Commons License 2010.12.26 0 0 1647

Az Úr adja meg neked, hogy a Te szívedben is, a béke és a szeretet lakozzék.

Előzmény: harmonikás (1645)
babaji Creative Commons License 2010.12.26 0 0 1646

Jézus a tanitványaihoz fordult,akik egyháza fönökei lettek halála után :
BESZÉDETET LEGYEN IGEN ÉS NEM,a többi a sátántol van.
Megértette-e ezt az a pap aki hosszan dumál 'szent" beszédében. A jó papi beszéd ugyanis RÖVID,mag-jellegü.Talán ezért hivta Jézus Istenét atyjának ))
Röviden,tömören.Slussz.
Világos egyértelmü utasitás a messiástól.
MÉGIS FECSEGNEK ! Ha egy mise háromnegyed óránál tovább tart az baj. A Hit Gyülekezete rendezvényei többórások egy szakállas ipsze jézusra hivatkozva csak beszél,csak,beszél.....csak beszél.

Egyszer diszkrét ráugattam egy papra :nem a misén szeretnék megöregedni !
Aszonta: Szánjál időt fiam isten szavára )))
Fiatalabb volt mint én !
Mondtam  neki : Isten szavára szánnék időt DE A TE FECSEGÉSEDRE NEM B+
Sokáig nem köszönt !

harmonikás Creative Commons License 2010.12.26 0 0 1645

Szép csendes karácsony van itt a fórumon. :o)

Előzmény: Törölt nick (1644)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!