"Maradjunk annyiban, hogy annyi melóm lett, hogy már nem tudtam két helyen megfelelni."
Ez nem magyarázat a rendszergazdi & hegesztő váltásra.
Hegsztőből lehet kazánkovács vagy rendszergazdiból programozó. Ezek így rokonszakmák, fejlődések. De egy nőgyógyászból nem lesz szobafestő, ahogyan rendszer gazdiból sem hegesztő:-)
Hegesztőből akkor lesz rendszergazdi ha büdös a meló és elmegy egy tanfolyásra. Majd mikor belekóstól rájön, hogy egy mukkot sem ért és visszamegy a garázsba.....:-)
Egyébként csak kedveskedni akartam, lehetőséget adni..... Annyira tudok hegeszteni amennyire szükségem van. Lugassal kezdtem, autóbeállóval, terasszal, 240 fm kerítéssel, stéggel és már összevartam egy 5 méteres csónakot Lindab lemezből (igaz itt csak a vázat heggesztettem, mert a lemezt szegecseltem) sok egyébb barkácsolás mellett. Lehet, hogy tudnál újat mondani, de aligha sokat:-))))
Visszatérve a lehetőséghez.... szóval ezt jól benyelted! Keresőként csúnyán leszerepeltél ezzel a merev elutasítással. Mondtam én, hogy semmi közöd a valláshoz csak tetszik, hogy itt körberajonganak. Nyilván szükséged is van rá, hiszen éppen elég ha a vevőköröd előtt csicskáztatod magad. Legalább itt legyen sikerélményed a sok hajlongás és talpnyalás után:-)
Értem én ezt a szeretetéhségedet, hogy barátnőd mellett még idegen pasikkal is képes vagy randizni. Csak tudod, ha őszintébben tennéd, akkor saját lelkedet is betölthetnéd. Így viszont csak az álarc és hazudozás marad és ugyanolyan szeretetéhség.......
Körülbelül ez az, amire R.Katolikus képes. A kipécézett ellenfélből igyekszik olyan információmorzsákat kihúzni, ami táptalajul használhat nevetséges ráfogásainak kitenyésztéséhez. Fantáziája szinte korlátlan sokaságban tudja variálni, felfújni és kiforgatni a legegyszerűbb olvasott állítást is. Ha elfogy a puskapora, az ellenfelet ugráltatja, leckézteti. Érdekes eset őkelme.
Ha jól tudom a múltkor Te fűztél, hogy tanítsalak meg ívvel hegeszteni, s majd mikor nem azt a választ kaptad, akkor kezdtél fogást keresni rajtam. Ennyit a sokat emlegetett alázatodról.
Ha mást nem katam, azt igen, hogy a jellemed össze tudtam hasonlítani veled. Te egy pökhendi alak vagy, akitől inkább elfordulnak, mintsem követnének. Tehát légy szerény, s ülj a szádra. :o)
Soraidban sok az olyan kérdés, ami inkább tudakozó, mint bosszantó. Szeretnél infót gyűjteni a másikról, de nem fogsz tudni. Elégedj meg azzal, amit ezidáig a nyilvánosságra hoztam.
Maradjunk annyiban, hogy annyi melóm lett, hogy már nem tudtam két helyen megfelelni. Ilyenkor a sajátja a fontosabb az embernek. Tehát turázd magad tovább :o)
Ha dicsérsz egy céget és már nem dolgozol ott, akkor vagy kirúgtak vagy hülye vagy amiért otthagytad. Ez roppant egyszerű képlet.
Ha kevés volt a lové vagy nem tudtál előre haladni stb. tök mindegy, csakis egy lúzer májer dícsér ilyen céget, savanyú a szőlő alapon, mert páros lábbal repítettek. Nyílván lejárt a védett korszakod és az azt követő percben már nyomtatták is a felmondóleveled.
Vagy már előre kivolt nyomtatva?:-)
Azt se próbálgasd bemesélni, hogy a rendszergazda meg a hegesztő rokonszakma:-)
Az ember akkor vált ekkorát ha nem tud megélni az egyikben. Ha meg nem tud megélni Pesten, (vidéken még csak-csak) akkor csakis mulya lehet benne.
Jelen esetben a mulya alkalmatlant jelent, ahová csak benyomták állami szinten, mert büdös volt a munka.
Légy kicsit őszintébb vagy ha nem akarsz, akkor inkább ne menj bele ilyen részletekbe. Az Istenkereső sztorid is úgyanilyen labilis lábakon ingadozik.....
Dehogy kezdtem úgy. A szoftvereim jogszerűségére való tekintettel hoztam fel a tanfolyamot, habár kend már nem is emlékszik erre, csak fröcskölődik lendületből.
Arról meg hogy ki mit "bukna be", kendnek inkább hallgatnia kellene, mert eddig minden személyeskedő, valós adataimon fantáziálva csámcsogó rágalmával felsült ellenem.
Jézus a tanitványaihoz fordult,akik egyháza fönökei lettek halála után : BESZÉDETET LEGYEN IGEN ÉS NEM,a többi a sátántol van. Megértette-e ezt az a pap aki hosszan dumál 'szent" beszédében. A jó papi beszéd ugyanis RÖVID,mag-jellegü.Talán ezért hivta Jézus Istenét atyjának )) Röviden,tömören.Slussz. Világos egyértelmü utasitás a messiástól. MÉGIS FECSEGNEK ! Ha egy mise háromnegyed óránál tovább tart az baj. A Hit Gyülekezete rendezvényei többórások egy szakállas ipsze jézusra hivatkozva csak beszél,csak,beszél.....csak beszél.
Egyszer diszkrét ráugattam egy papra :nem a misén szeretnék megöregedni ! Aszonta: Szánjál időt fiam isten szavára ))) Fiatalabb volt mint én ! Mondtam neki : Isten szavára szánnék időt DE A TE FECSEGÉSEDRE NEM B+ Sokáig nem köszönt !