Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladom Olympus ED 40-150mm f4.0-5.6 R típusu zoom objektívem! Új, egy éves, csak kipróbált, karc, por és penészmentes! Nem postázom, személyesen kipróbálással átvehető Budapesten! takoma69kukacgmailpontcom
Eladó Olympus M. Zuiko Digital 17mm f1.8 MFT m4/3 fekete objektív teljesen új állapotban! Kb. 1-szer volt vázon kipróbálás erejéig. Gyári első-hátsó sapkájával adom.
Pesten megnézhető, kipróbálható.
Csere, beszámítás lehetséges csak szintén új állapotú Panasonic 20mm f1.7 mark I (szürke) objektív formájában!
Eladó Olympus M. Zuiko Digital 17mm f1.8 MFT m4/3 fekete objektív teljesen új állapotban! Kb. 1-szer volt vázon kipróbálás erejéig. Gyári első-hátsó sapkájával adom.
Pesten megnézhető, kipróbálható.
Csere, beszámítás lehetséges csak szintén új állapotú Panasonic 20mm f1.7 mark I (szürke) objektív formájában!
Mindig elfelejtem, hogy Magyarországon vagyunk, ahol minden leírt szóra lesz 8.672.345 ember, aki jobban tudja ”szakértő”, okoskodik, magyaráz, mögé gondol, beleköt...
Főleg úgy, hogy közismert: a csereként beszámítható 20mm-es Lumix, a m4/3-os rendszer talán legélesebb "standard" objektíve. :) Ha a 17mm-es Olyt túl élesnek találta, akkor mit fog szólni a 20mm-es Lumixhoz??? ;)
Megértem az álláspontodat...de célszerűbb csak eladni az objektívet minden körítés nélkül. Ha nekiállsz magyarázni az eladás okát akkor vevőt veszítessz.
Eladó Olympus M. Zuiko Digital 17mm f1.8 MFT m4/3 fekete objektív teljesen új állapotban! Kb. 1-szer volt vázon kipróbálás erejéig. Fantasztikus objektív, gyönyörű, éles képpel.
Eladás oka is egyben ez, hogy nekem már "túl" éles, "túl" profi minőségű.
A másik, hogy a 35mm-es látószög nekem egyszerűen nem áll kézre. Gyári első-hátsó sapkájával adom. Csere, beszámítás lehetséges csak szintén új állapotú Panasonic 20mm f1.7 mark I (szürke) objektív formájában!
Vagy egy fehér E-P1-em, ha jól emlékszem a VF-1 is megvan hozzá. Én vettem újonnan, nagyon keveset volt használva, szép állapotban van. Email publikus.
Eladó egy még friss, ropogós TTartisan 40mm F2,8 makró optika! Márciusi vásárlás! CPL szűrő, és objektív sapkával! Nem gyári tartozék, csak szólok! Gyárilag egy fém tekerős kupak volt rajta, ami semmire se jó, mert tekerős. Tehát, így egyben eladó (feljebb váltás miatt)! Azaz az obi garanciális még, 1 év gari márciustól.
Eladó Olympus M. Zuiko Digital 17mm f1.8 MFT m4/3 fekete objektív teljesen új állapotban! Kb. 1-szer volt vázon kipróbálás erejéig. Fantasztikus objektív, gyönyörű, éles képpel.
Eladás oka is egyben ez, hogy nekem már "túl" éles, "túl" profi minőségű.
A másik, hogy a 35mm-es látószög nekem egyszerűen nem áll kézre. Gyári első-hátsó sapkájával adom. Csere, beszámítás lehetséges csak szintén új állapotú Panasonic 20mm f1.7 mark II objektív formájában!
Olympus OM-D E-M5 váz tökéletes állapotban, 22 ezer expozícióval. Egy gyári és egy utángyártott akksival, mindkettő jól működik. Ajándékba adok hozzá egy gyári Olympus nyakpántot és egy kézzel készített "kötél" jellegű nyakpántot. Gyári dobozával, tartozékaival (Töltő, vaku). Ára 70.000 Ft
Panasonic Lumix 25mm f/1.7 ASPH objektív, karc-, gomba- és mindenmentes, tökéletes állapotban. Ajándékba adok hozzá egy fix ND szűrőt. Gyári dobozában, tartozékaival. Ára 25.000 Ft
Panasonic LUMIX G VARIO 14-45mm f/3.5-5.6 Asph MEGA O. I. S., karc-, gomba, mindenmentes állapotban, a fókusztáv gyűrűje kicsit lazán jár, de ez nem befolyásolja a működést. Ajándékba adok hozzá egy fix ND szűrőt és egy UV szűrőt. Gyári doboza nincs meg, gyári napellenző az ajánlat része. Ára 25.000 Ft