Sziasztok! Úgy néz ki,megoldódik az adagoló problémám,egy bontott adagoló formájában kopp-kopp...) :) Azért érdekelne,hogy ezt a fajta adagolót ki lehet e váltani egy más fajta adagolóval,mert úgy vélem,ez csak ideig óráig lesz megoldás. Esetleg van e megfelelője denso adagolóban,vagy valami más megoldás létezik e. Nissan terrano II. 3.0 VP-44 es bosch 0470504034. Köszönöm a segítséget. További szép estét mindenkinek.
Köszönöm a válaszod! Most kint van az auto szerelőnél, mert csattog/durrog és a gyújtást be kell állítani és ő is azt mondta, hogy szerinte nem megy bele de gondoltam megkérdezek egy szakértő hátha.... :)
Valaki esetleg innen a forumról aki Budapest/Budaörs környékén lakik es szokott járni terepre, lehetne hozzá csatlakozni néha napján?
Nek 1cerr dobta fel ezt a Check engine dolgot, gondolkozom rajta h el vigyem kiolvasásra bár ha jól értelmezem a leírássokat ezt otthon is ki lehet szedni
Szép az a hajó, el tudnám képzelni. Merre használod? Nekem nincs olajhűtő. Sajna nem gyári beépítés, de működik. Korábban szívó volt beépítve, de halott motor volt, így került be a turbós.
A motorbeépítésről nem tudnál privátban küldeni képeket? Megnézném, hátha tudnék néhány dolgon javítani.
zen meg a szedszedheto hazas, cserelheto betetes, gigatikusan nagy olajszuro van. Kezdhetek aggodni h a "marine" valtozathoz keves lesz a 20L kanna amit rendeltem?
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne van e valakinek tapasztalata csomagtérbe kerülő vízzel kapcsolatban? Az alsó kárpit esős időben tocsog a víztől. A kárpitokat leszedtem semmi sem látható,ablakok kiszilózva és mégis... Tipp?
Hali próbálj meg ezen a számon érdeklődni ennél a srácnál láttam egy hasonlót: 06/70 272 66 07 aztán írj ha sikerült. Sok sikert (Zalaegerszegieket hívtad)?
Üdvözletem mindenkinek! Tulajdonosa lettem egy 2004-es Terrano 3.0di-nek. A baj ott kezdődött,hogy megadta magát az adagoló. a felújításra 300000huf-ot mondtak nekem,vagy szerezzek rá bontottat. Rengeteg helyen körül néztem,sajnos nem találtam bontottan hozzá,ezért gondoltam itt is megpróbálom. Hozzá értők segítségét szeretném kérni,hátha tudnak valamiben segíteni. 2004-es Nissan Terrano ii 3.0 DI Luxury (113kw) az adagoló Bosch vp-44 (0470504034) Bárki tudna segíteni,azt szívesen fogadom,és előre is nagyon köszönöm. További szép napot mindenkinek.