Badboy65 és Badboy34. Látszólag is teljesen eltérő két nickről van szó, amelyek még véletlenül sem hasonlítanak és nem lehet őket összekeverni, igaz?.... Jajj ne már Badboy65, akarom mondani Badboy34...
Pont ma reggel jött fel a tegnapi meccs (miközben beszélgettem vkivel msn-en, ha akarja majd megerősíti) és ott rá is kérdeztem, hogy én a "kis" Badboyyal játszottam-e tegnap, azzal voltam végig, hogy veled játszom.
A fene se gondolta, hogy egy BOT kiesése (érdekes módon mikor tovább "élt" arra is volt egy megjegyzés, de az láthatóan nem maradt meg), illetve arra tett 1 ártalmatlan mondat ilyen hatást vált ki, bár így már érthető a későbbi reakció, különben véletlenül sem hoztad volna fel szóba. :)
Az meg, hogy ki, hogy és mikor botozik a családban engem nem nagyon érdekel.
Kb a vihar a biliben a történet, de mivel off topic és van egy kis időm is ma így bőven elbírja a topik.
Miért is? Eleget húz (viccesen) itthon engem, hogy most ő jutott messzebbre.
Ez kb. olyan, mintha azt mondanám, hogy nem volt egyértelmű számomra, hogy WM vagy Te végeztél a második helyen. De én ilyet nem mondok, mert bízok az emberekben.
Bevallom őszintén én meg voltam győződve róla, hogy nem a "kis BB"-vel játszom, hanem veled (34 meg a 65-ös végződést nem nagyon figyeltem, meg nekem nem volt egyértelmű).
Ezt a "szeret, nem szeret" dolgot nehogy már komolyan vedd, már tegnap sem volt komoly. Az baxta a csőrömet csak, hogy mikor hárman maradtunk etted a vakjaimat, Lujzinál pedig dobtál. De ez benne van a játékban, asztalt megnyerted, nincs miről tovább beszélni. Sajna nekem az első körben ment el a továbbjutás a 2 nullázással, ha ott csak utsó vagyok, akkor ma továbbmegyek.
"...én mindig akkor adtam meg az allint amikor erre rákényszeritettek, magamtól soha nem emeltem, főleg nem rossz lapra. hogy mások flop elött bekényszeritenek játékra, szerintem az nem az én hibám."
:))))))))))))))))))) ez egész egyszerűen zseniális :)))))))))))))))))))))
(Miért érzem azt hogy magyarázod a bizonyítványt? :))
Egyébként meg játszd úgy a pókert ahogy Neked jól esik és Téged szórakoztat (főleg amíg pénz nem múlik rajta), de nem szabad hogy pár ember beszólása elrontsa a szórakozásod.
Én nem emlékszem, hogy valaki is írta volna a topikban, hogy te mákoltál volna, lehet hogy a chatben írták neked, nem voltam ott. Amiket én írtam az nem a ti 6 lejátszott asztalotokra vonatkozott, én általánosságban írtam, amit írtam.
És mégegy, a lemákolásnál még egyáltalán nem biztos, hogy a mákoló játékos hibásan játszott. Pl. Zsaaa sem hibázott az 5. asztalunknál, amikor a HU-ban flopnál a középső párjára all-in ment, s én megadtam (nekem volt több zsetonom) a top párommal. Jött turnre a 2 párja. A mákolás attól még mákolás. Ettől függetlenül gratuláltam neki, mert nem hibás játékkal vert meg. Tehát a mákolás egyáltalán nem sértő minden esetben.
igazad van. én a lemákolással nem értek egyet. én mindig akkor adtam meg az allint amikor erre rákényszeritettek, magamtól soha nem emeltem, főleg nem rossz lapra. hogy mások flop elött bekényszeritenek játékra, szerintem az nem az én hibám.
úgy itélem meg 600 nagy vak felett hogy pontot akar rabolni tőlem, megadom pl A2 vel és viszem (J10) ellen, szerintem akkor nem én vagyok lemákolos, én csak védtem a pontjaimat. hogy ez nem jo pokeresre vall? legyen.
azt én sohasem gondoltam, hogy jo játékos vagyok. nem is lehetek az, hiszen az eredményeim nem ezt mutatják. de a lemákolás sért engem, mert aki ismer én inkább vagyok tutista, mint mákolos. ezzel együtt ez ettől szép, hogy nem a papir forma jön mindig be. milyen unalmas is lenne. a focihoz se értek azzal arra céloztam, hogy ott se mindig a jó csapat nyer.
Bocs Dinnye, én kedvellek, de remélem ezt te sem gondolod komolyan, amit itt leírtál.
Nem láttam a 6 lejátszott asztalotokat, de amit írsz, azzal önmagában nem értek egyet. Egyrészt, aki egy kicsit is tudja, hogy miről szól a póker, és el tudja magát helyezni a képzeletbeli IPB-s rangsorban, az nem hiszem hogy foglalkozik azzal, hogy épp egy adott csoportból kiesett vagy nem. Maximum azt sajnálja, hogy a következő fordulóban nem lehet ott, vagy esetleg elveszt ezen egy fogadást. Sokszor a továbbjutás csak 1-1 lemákoláson múlik, s nem többön (ezt sajnos tudom a saját példámon is). A foci rossz hasonlat volt, mert amely csapat mondjuk rúg 10 kapufát és kikap, az nem "gyakorolt" eleget, hogy 10 cm-rel beljebb menjen a labda. Itt viszont a játékosok között ott van egy szoftver, amely néha érdekes dolgokat tud művelni és persze a pókermatematika, amely akár még riveren is megadja az esélyt a rosszabb lapnak.
Hiába játszik valaki "hibátlanul", az még nem biztosíték a továbbjutásra.
Hát én koránt sem voltam benne biztos, hogy megnyerem, főleg akkor nem, amikor 2 all-int buktam egymás után a river miatt és utolsó lettem a maradék 3 (4?) emberből. Bennem is a második képhez hasonló dolgok kavarogtak tegnap :))))
Én sajnos hibáztam többet is. Leosztások lejátszásában is és másban is. A leosztásokból lehet tanulni a körülményeket meg én alakítom és legközelebb senki sem fog eltéríteni az eredeti elképzelésemtől.
De a két kollega csak hivatalból baszogat :) Tisztában vannak az én játéktudásommal és nagyjából a többiekével is. Sajnos ez így alakult... Úgy gyűjtöttem 13 pontot, hogy saját megítélésem szerint egyszer sem hibáztam. Innentől pedig csak a szerencsét átkozhatom. Érdekes egy hatosfogat volt, annyi szent. Te is joggal lehetsz dühös, de már abban a pillanatban látszott, hogy Papusz nyeri, amikor engem kiejtett és elkezdődött egy mákorgia :)
Nem akarom Andrást védeni (sőt, ha kell még rúgok is rajta egyet:)) és egyáltalán nem akarom Dinnyét bántani (leírta hogy csak a játék szeretetéért játssza a pókert és amíg őt ez szórakoztatja, addig az ő szemszögéből ezt jól is csinálja, ha pedig valaki le akarja győzni akkor alkalmazkodni kell a játékstílusához, nem pedig a játékost támadni), de ehhez mindenképp hozzá kell fűznőm hogy látva a 6 asztal leosztásait ez a pontkülönbség egy harmonikus csendélethez (http://www.kepafalon.hu/festmenyek_Szamoskozi_Antal_Gyumolcs_csendelet_kid_7650.html) képest csak egy torz absztrakt képnek (http://www.kepafalon.hu/festmenyek_Eles_Bulcsu_Absztrakt_csendelet_kid_418.html) tűnik.