egyébként az a hely amit a Vb-n elértünk -vitathatatlanul sokkal-sokkal jobb szövetségi kapitánnyal- már megvan...úgyhogy gyakorlatilag az MKSZ meg lesz elégedve Hajduval és a lányokkal... és semmi, de semmi változás nem lesz, csak mellébeszélés...
Minden tiszteletem a kint lévő magyar szurkolóké, akik -11-nél is hangosan szurkolnak. Meg a miénk, hogy ezt a meccset még nézni bírjuk a tv esztétikus kisebb nyílászárón keresztüli eltávolítása helyett.
Olyan , hogy magyar védekezés ezen a mérkőzésen nincs. Akkora lyukak vannak a védőfalunkban, hogy egy usankás orosz katona a t-72-esével vigyorogva tudna megfordulni.
nem tudom, valami azt súgja nekem hogy jobb hogy a románokkal játszunk, mint a kínaiakkal. mindig egy gól ide, egy gól oda, reméljük most ide. :) reméljük ellenünk is kapnak egy 4(!) perces kiállítást az edzőjük piros lapja miatt mint ma.. :P
Nagyon gyengék vagyunk, sajnos sztem nem szándékosan.
Valóban nem kellene bírózni közte 8-nál.
Kína nem ismeretlen számunkra, edzőmeccsen kikaptunk tőlük az olimpia előtt. Talán Románia kellemesebb ellenfél lesz, mint a házigazda Kína a négy közé jutásért.
A mélységben tagolt nyitott védekezés ellen megvan az ellenszer ->szélsőbefutások, egy-egyezések a lövők helyérő, sok keresztmozgás. Más dolog , hogy ezekből vajmi kereset látni a magyar csapattól.
hogy lehet hogy nincs még egy elfogadható jobbátlövőnk? ok, hogy mehlmann szül, de más tényleg nincs? óriási hátrány, hogy szinte lyukas az a poszt, amúgyis bravúr lenne az érem, de így...
miért nem tudunk kezdeni semmit a nyitott ellen? Amióta ez a dolog megjelent mi nem tanuljuk meg alkalmazni sem hozzászokni sem ellenlépéseket nem teszünk. Miért?
Hagyjuk, hogy ha néha néha előjön egy ilyen Korea 1-2-4 évenként legfeljebb jól kikapunk. Aztán majd lesünk a románok ellen.
Játékvezetői szempontból láttam én már ennél sokkal egyoldalúbb meccset is. Rettentően gyengék vagyunk, pedig kb 16 éve tudjuk, hogy mit védekeznek, de ennyi idő alatt sem nagyon sikerült kidolgozni ellene semmit sem. Nem vagyunk labdabiztosak, gyorsak meg pláne, a védelmünk meg iszonyatos
de annak nagyon... ha a brazilok beértek volna pontban, azt elnézve, hogy ma mekkora zakó néz ki nekünk, simán elképzelhető, hogy jobb lett volna a gólkülönbségük, és akkor jöhetnének a norvégok. őket legalább elkerültük. mondjuk ha így játszunk, sajnos a torna későbbi fázisában sem futunk velük össze...
mindenképp az oroszok az elsők, mert a koreaiak kikaptak a braziloktól.
nyilván kínával -bár rendező- azért könnyebb lenne (lett volna) játszani, mint a románokkal. bár ezt a meccset elnézve különösen igaz, hogy számunkra nincs könnyű ellenfél.
Nem elég,hogy Korea megver minket,még a bírók is őket nyomják! Felháborító ami ezen az olimpián folyik.Ahol pontozók vagy bírók vannak nincs tiszta verseny. Sajnos a Románok játékát látva,az sem lesz könnyebb ellenfél.