Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Szia Klin!
Kaptàl màr szedret? Ha még nem,szívesen adok.
Engem érdekelne a bambuszod,volna még cserére?Ha igen beszélhetnénk privàt köszi
Szép hétvégét! Dia
Szia! Hát én is valami hasonlót gondolok, vagy valami más jelentése van,igazán nem gondolkodtam semmi növénybe,most már annyi a virágom nem nagyon akarok,csak különlegesség ami érdekel,meg mediterrán gyümölcsök,de hát pár szem magért ,nem kivánok semmit. tel. 06 70/772-7074
Köszönöm szépen Editke, megkaptam az e-mailedet is és ha lesz még valami különleges magom, akkor majd gondolok rád is! További szép napot kívánok neked:Erika
Úgy látszik az ördög keze van a dologban mert én sem kaptam meg az e-mailedet valami oknál fogva. Szerintem ha másképp nem megy akkor itt a topikon írd meg,hogy mit szeretnél és egy telefon számot és akkor én felhívlak és egyeztetünk címet,ha neked így megfelel. Fogalmam sincs miért nem kapjuk meg egymás levelét így még soha sem jártam.
Óriás ukrán dió ágakat keresek oltás céljából. Összesen 2-3 darabra lenne szükségem. Bp-n személyesen érte megyek, vagy a posta is megfelel. Cserébe tudok adni télálló citrom magoncokat, japán naspolya magoncot vagy amiben meg tudunk egyezni.
Elcserélném piper nigrum (fekete bors) anyanövényemet, amely egylaki kultúrtermő változat. A képen látható növényről van szó, amely kb. 120 cm magas, szép egészséges példány, ősztől- tavaszig szobahőmérsékleten jól tartható a lakásban, nyáron pedig szabadban félárnyékos helyen.
Cserébe keresek: datolyaszilva oltványt (sharon gyümölcsöt), vagy indián banánt (paw-paw-ot)
Én tudnék neked küldeni igaz nem gyümölcstermőket de virágmagokat igen.
Ha esetleg szeretnél belőle írd meg és szívesen küldök amiből több van. Ha esetleg privát levelet szeretnél írni Orsolyának az imént adtam meg az elérhetőségemet.