Sziasztok.Új vagyok itt,most vettem egy Sprint ST-t.Egy kérdésem lenne.Levettem a tankot,és a tankon,a benzincsövek mellett találtam egy fém házat,rajta egy vékony kimenettel.Elvileg erre vákumcsövet kellene rakni. Viszont se a csövet,se azt,hogy a másik végét hova dugjam,nem találom.Légyszi segítsetek.Köszi.
Sziasztok.Nekem egy fekete 955i Speed-em van. Van vele egy kis problemam es tanacstalan vagyok, remelem van itt valaki aki tud segiteni.A problema a kovetkezo, csorog, kopog valami a motor blokk hatso reszeben (generator, onindito, vizpumpa kornyeke). Probalok rajonni mi lehet a gond es eszre vettem, hogy a vizpumpa kottyan. Kihuzva finoman forog, nem akad, a helyen kb 10-15 fokot kottyan. Ez normalis, vagy ez a zorges oka?Kosz a segitseget, valaszokat ha lehet maganban kernek, mert nem igazan forumozok, de a leveleket mindig megnezem.chackal85kukacgmailpontcom
Nekem is tetszik a hangja, de pont a kellemes, utazós 100-110-es tempónál olyan, mintha a sisakban szólna a motor. Remélem megszokom... vagy talán egy siskcsere megoldja.
Én együtt érzek veled hang terén, nekem a speeden a gyári dob lett kipucolva :)))) úgyhogy nekem is olyan némely fordulatszámon mintha, benne ülnék a blokkban:)))). De imádom a 3henger hangját, és van egy nagy előnye hogy, nyílnak a sorok ahol megjelenünk:))))))
Gyarilag is elegge rovid attetelezese van.16/47-es.
Nekem gyari dobok vannak fenn.
Nem hangos.Bar egyedi.
Ha volt barkas/wartburg elmenyed hatborzongato a hasonlosag.
Mintha az emlitett gepek genmanipulalt valtozata lennen.
Imadom.
Tenyleg bicikli.
Ui:ha nem tetszik a dob cserelhetunk.:)))))))))))))))))
Mentem pár száz km-t a motorral, lenne pár kérdésem. Az normális, hogy hatodik fokozatban 4000-es fordulaton kb. 78-cal, 6000-nál pedig 110-zel megy, vagy ez azt jelenti, hogy le van áttételezve?
A sportkipufogónak nagyon jó hangja van, ha elveszem a gázt, hörög, néha kicsit durrog :-), viszont nagyon hangos :-(. Olyan, mintha a sisakon belül búgna, dübörögne, vagy mintha a sisak rezonálna tőle, és felerősítené a hangját. Mentem már nagyon hangos motorral, de az csak simán hangos volt, de ez valahogy más, nem is igazán tudom leírni, de tényleg olyan, mintha a sisak rezonálna. Az is érdekes, hogy ha maszk és füldögó nélkül megyek, akkor kevésbé érezhető. Valaki tapasztalt már ilyet?
A motor egyébként nagyon jó, nagyon könnyű, olyan mint egy bicikli :-).
azon filozom egyáltalán ezt a hátam mögött kapaszkodósat érdemes-e venni, én keveset megyek utassal, mert valójában ez nem túramotor egyáltalán, az ára meg 30ezer, hogy vajon érdemes-e?
robogón jó ez a hátad mögötti, de ilyen normális motoron, pasz