8. alkalommal kerül megrendezésre a férfi kézilabdázók kontinensbajnoksága. Magyarország a C. csoportban Németországgal, Spanyolországgal és Fehéroroszországgal mérkőzik a 8 közé jutásért.
ok, akkor raszanom magam, es elkezdek gondolkodni:P Mindenkinek koszonom, h hozzasegitettetek ehhez a fontos donteshez, nelkuletek nem sikerulhetett volna...
Sztem Zubaibol meg egyszer lehet jo beallos, de meg nem ezen az EB-n.
Jó lenne megverni Izlandot vagy a franciákat, mert különben még kiderül hogy véletlen volt a spanyolok győzelem a nyitómeccsen.... Ezt a gyenge svéd csapatot meg kellett volna verni, de legalább egy pont lett belőle.
Bocs, srácok, bevállalom ezt az eredményt, ez teljesen az én saram 20-17-nél kapcsoltam be a tévét, és kezdtem nézni a meccset, 20-24nél rájöttem, hogy ez nem jó így, és elkapcsoltam. Néha visszenéztem, így láttam kimarad magyar ziccert, kimaradt 7-est... de az eredményen láttam, hogy jövünk fel. A végén 30 mp volt hátra, amikor otthagytam, hogy a végét megnézem, 1-gyel mentünk... a végét tudjuk...
És ha jól láttam az ismétlést, a Kisiváncsiknak is szépen benéztek egy piros lapot. Akkor, amikor a két svéd maga alá gyűrte. Ott volt egy nagyon nem szép megmozdulása. Nekem legalábbis úgy tűnt.
Az eddigi legfontosabb meccs... Ha VB-döntőben kapunk ki akkor majd amiatt duzzogtok. Egy baromi jó svéd csapat ellen ikszeltünk és olyan állásból jöttünk vissza amiből nem szoktunk. Nem lehettek ezután is negatívak. Gál helyett pedig nincs más. Szar volt ma is, eddig is. Skala próbálgatja, mert ha egyszer sikerül egy magához mért 50%-ot hoznia akkor már jobb mint Zubai. Ő ebben a mezőnyben kevés, nem véletlen, hogy alig kap labdát. Valamikor meg kell találni Gyuszi elveszett góllövő kezét :) .
Az igen ha szerintük nekünk fújtak a bírók akkor biztos mi támadtunk passzívnál még vagy 1 percig...:S
Amugy gratula a csapatnak!Eleve nagyon x szagú volt ez a meccs de ha egy kis szerencsénk lett volna,na meg a 2.félidőt nem ugy kezdjük ahogy sajnos akkor most a győzelemnek örülnénk.Bár szerintem a döntetlennek is nagyon lehet örülni!
Holnap izland ellen meg mindent bele és nem bentmaradni az öltözőben!
Érzésem szerint nem segített semmivel többet a játékvezető a svédeknek mint nekünk. Ott elnéztek egy passzívot, de visszaadták mikor kiállították a második svéd játékost, mert ott a svéd figura nem ziccerben csapott oda Illyés kezére, mondhatni egy tachtikai szabálytalanságot vétett, ami szerintem nem ért két percet.
persze, még mindig a svédek előtt vagyunk azzal, hogy mi a spanyolokat vertük, ők meg Izlandot.
A másik csoportban nem hiszem, hogy a szlovénok vagy a montenegróiak négyben lennének. Innentől kezdve csak a svédekre és az izlandiakra kell figyelnünk.
Persze ugye azért nem minden az olimpiáról szól. Szerencse kell egy esetleges két győzelem mellett a továbbjutáshoz :-(
Persze, hogy jobb, mert mi már megvertük 7el a spanyolokat. Akiknek holnap élet-halál harc lesz a svéd meccs, azt már nem bukhatják el. (feltéve, ha érmet akarnak)