Az átlagbunkó politkusra jellemző (oldalfüggetlenül), hogy legjobb védekezés a támadás. Kiszáll gatyában, iratok nélkül, és elkezd hőzöngeni, hogy hol a maga azonosítója?
Azt mondd már meg nekem, hogy ez a törvénytisztelő, szelíd képviselő hol olvasta azt, hogy azonosító nélküli (?) rendőr felszólítására nem kell igazolnia magát!
Ez az azonosító-mánia egyébként is már olyan infantilis.
Mondhatta volna azt is (már ha olyan szelíd), hogy sajnálom, hibáztam, nincsenek nálam az irataim, de mindjárt hozzák. Nem hiszem, hogy erre veréssel és bilinccsel reagáltak volna. Engem is igazoltattak már, s nem lévén oly szelíd, mint az úr, nem kezdtem el rögtön a rendőrrel kekeckedni az egy szál gatyámban, hogy de hol az azonosítója. Egyébként a rendőrök is pont ezt kérdezték tőle.
nekem is volt már efféle, a törvény hírből nem ismerő, de annál önérzetesebb és a hatalmával azonnal visszaélő politikussal sztorim, ne mondja itt bárki, hogy nem ismer rá a mai magyar átlagbunkó politikusra!
Már ltom is az új Gyurcsányi érában elfogadott KRESZ-t: 1. Kösd be a biztonsági övet, különben megerőszakol a rendőr. 2. Ne autózz fürdőgatyában, különben szétveri a fejed a rendőr. 3. ... És így tovább.