Dehogynem, de azért még megnézni szabad... Viszont mindketten benéztük, hiszen most kiderült, hogy cochinról van szó... :D És még csak az sem esett le, hogy miért pont ide a cochinos fórumra írta. :D Üdv.
Ez nem jött be... Szóval: 1.kép:Kb 2 éves, nem tollas középső lábujjal. 2.kép:Kb 3 éves, nem tollas középső lábujjal. 3.kép:Kb 3 éves, tollas középső lábujjal. 4.kép:Kb 2 éves, tollas középső lábujjal.
szia bocsi a hozzászólásomért, de inkább áprilisra tervezd ezt a tojásrendelést mert akkor már biztos tojnak a cochinok sok embernél. Márciusban nem igazán szoktak még, csak úgy március vége fele április elején.
Holnap fényképezek, van több is, bár ebben a színben csak ő. Úgy vettem én is őket, sajna csak tyúkok vannak... Babosakat szeretnék majd még, ha valakinek van Bács-kiskun közelébe, akkor érdekelne 6 tyúk + kakas.
Köszönöm szépen neked és a kollégádnak, hogy épen és biztonságban eljuttattátok nekem a két Brahma tyúkot! Nélkületek nem tudtam volna sehogy elintézni a szállítást. Most jutottam csak géphez nemrég és azért írok csak most. A tyúkokat bemutattam a másik két lazacszínű tyúknak... :) Remélem hamar beilleszkednek majd. A kakasnak később mutatom be őket. Hálás köszönet mégegyszer! :) Fáradozásotokat majd valamivel meghálálom... ;) Üdv.
Hú, hát nem vagyok egy nagy genetikai zseni, pláne, hogy mindenféle színű japid van és mindegyik hordozhat többféle színt is. :-) A DEK-en megnézem majd a kakasaidat és segítek választani, hogy melyiket hagyd meg. ;) Üdv.
azokat nem én vettem de igen a tőlem való tojásokból keltek a 2008-as babos kakas az apjuk és a 3 babos tyúk meg a kék-nyírfa az anyjuk a kék illetve babos kakasom milyen? Őket hagytam meg idei évre a másik babos kakas az meg már elkelt. A tyúkoknak szerintem jó formájuk és színük van persze a gazda elfogult. A formája miatt hagytam emg az arannyakút is meg persze a kék-nyírfát is lecserélném de a formájuk...:)
tettem fel új képeket a törpe cochinokról és a japikról a Dísztyúkok és egyéb kapirgálók fórumra Lajos esetleg meg tetszene nézni véleményt mondani a cochinokról? sajnos a kék jércémnek arany nyaka lett