Keresés

Részletes keresés

A Sporttárs Creative Commons License 2023.04.01 0 1 98456

Falco - DEAC

Szolnok - Körmend

Alba - Kecskemét

ZTE - Sopron

A Sporttárs Creative Commons License 2023.04.01 0 0 98455

Baszki, Nyíregyházán hosszabbítás... :) Azon múlik, hogy a Kecsó vagy a Körmend jön-e a playoffban.

A Sporttárs Creative Commons License 2023.04.01 0 1 98454

Úgy tűnik, a 16-17 pontos vezetés a mi kriptonitunk. 

A Sporttárs Creative Commons License 2023.04.01 -2 0 98453

Hát centerben továbbra is vannak gondjaink, támadásban és védekezésben is. Más kérdés, hogy támadó hibát csak ellenünk fújnak.

A Sporttárs Creative Commons License 2023.03.30 0 0 98452

Hát, ha a Körmend megveri a Paksot, akkor a legnagyobb eséllyel velük játszunk, ez igaz. De nekem van olyan érzésem, hogy nem fog nyerni, persze ellenük sem lenne semmivel sem könnyebb. A Sopront nehéz hova tenni, nagyon hullámzóak voltak.

Előzmény: roland88 (98449)
arsen5 Creative Commons License 2023.03.29 0 1 98451

Nem vagyok biztos benne, hogy az ASE tud nyerni Körmenden, ugyanis ha kikap a Körmend, és a DEAC otthon veri a Kaposvárt, a Körmend lesz a 9.

A Sopron és a Körmend győzelme esetén pedig a Kecskemét kezében van a sorsunk. Ha nyernek velük játszunk, ha kikapnak akkor a Körmenddel.

Előzmény: A Sporttárs (98448)
elefantbaby Creative Commons License 2023.03.29 0 1 98450

Ha mindenképp pénzt kellene rakni valamelyik eredményre,akkor az első oszlopra fogadnék. A harmadik oszlop a Zetének lehet érdekes, de nekünk is jó lenne. 

roland88 Creative Commons License 2023.03.29 0 2 98449

Én inkább a Körmendet gondolnám esélyesebbnek, otthon.

A Sporttárs Creative Commons License 2023.03.29 0 1 98448

Ezek szerint a Sopront csak akkor kaphatjuk, ha kikapnak Nyíregyházán, ez azért nem túl valószínű. Szerintem Paks lesz ebből, legjobban persze a Kecsónak örülnék, de gondolom minden más csapat is.

Előzmény: arsen5 (98447)
arsen5 Creative Commons License 2023.03.28 0 3 98447

Előzmény: A Sporttárs (98445)
mattimarkanen Creative Commons License 2023.03.27 -1 0 98446

Szerintem sem.

A Sporttárs Creative Commons License 2023.03.26 0 1 98445

Egyébként az utolsó forduló legvalószínűbb kimeneteleit nézve a Körmend-Paks meccs győztese várható a nyolcban. 

Előzmény: A Sporttárs (98444)
A Sporttárs Creative Commons License 2023.03.26 0 2 98444

Kicsit azért sajnálom, hogy nem lesz éles a jövő heti meccs, de a rájátszásba való rákészülést jól segítheti. Gondolom, a Falco azért nem fog még egyszer abba a hibába esni, mint a Körmend ellen, meg aztán utána lesz ellenünk kupameccsen is, ugyebár...

Még mindig nem tudom igazán, Zubillaga személye vagy Zollner menesztése volt-e fontosabb, de az biztos, nyugodtabb mindenki, ami éles helyzetekben jól jön. Szimpatikus a spanyol, eddig nem is hibázott, de a nagy meccsek majd ezután jönnek. Én szurkolok neki. :) Úgy érzem, egy elődöntőt illene elérnünk a bajnokságban, de azért nem lesz ez sétamenet a nyolc között. Nem tudom, ki a legvalószínűbb ellenfél, de egyik esetben sem lesz könnyű.

A Falco és a Szolnok pedig egységben, kereterőben, tapasztalatban sem rosszabb nálunk, sőt, szerintem pályahátráyból indulva ellenük bravúr kellene. De legyen sok jó hangulatú meccs, ez a lényeg!

sailingman Creative Commons License 2023.03.26 0 3 98443

Elment pihenni. 

Előzmény: GABA76 (98436)
GABA76 Creative Commons License 2023.03.25 0 9 98436

Nem kellene ezt a "kosáreső" srácot kicsit elküldeni gondolkodni, kedves moderátorok?

elefantbaby Creative Commons License 2023.03.25 0 4 98433

Nem biztos!

Azért ez fontos meccs lesz.

Presztízs miatt,meg az azt követő kupameccs miatt is.

Meg élesen kell tartani a csapatot.

A kupa után 99% hogy a Körmenddel kezdünk.

Örülünk ennek? Én nem nagyon. Egy Paks vagy Kecskemét jobb lett volna. 

Előzmény: A Sporttárs (98432)
A Sporttárs Creative Commons License 2023.03.25 -1 4 98432

Megtettük, ami rajtunk múlt, az OSÉ-nak gratula és köszönet. De ettől még nem vagyunk automatikusan elődöntősök.

Viszont a Falco előrehozta azt, amit jövő héten vártam tőle. Így az ár csak labdázgatás lesz.

A Sporttárs Creative Commons License 2023.03.25 -1 9 98431

Hogyne, hiszen mi nem nyertünk, ugye? :)))) Dehát neked ilyenkor sem ez a fontos.

Teljesen hülye nem vagy, csak egy ostoba rosszindulatú szerencsétlen. Aki ráadásul nem ért magyarul.

Ne keseredj el, vagytok így páran nagy magyarok.

(A mínuszolás semmit nem jelent, esetedben sem. Egyszerűen nem fogod fel, amit olvasol, én sosem tetőzném az ebből látható bajaidat azzal, hogy még mínuszolgatlak is.)

Előzmény: kosareso_ (98429)
elefantbaby Creative Commons License 2023.03.25 -2 2 98428

Szerintem teljesen éles és motivált volt az Olaj is.

Nekem ez egy kimondottan jó és éles meccs volt.

Persze 5-6 pontos külöbségnélmindig az van hogy lehetett volna fordítva is,de végig vezettünk,és azért nagyjából a védekezés is rendben volt. Meg úgy látom hogy a csapat is rendben van.

Egyelőre úgy néz ki hogy megkapjuk az Olajt ha eljutunk addig,sztem50-50%. Aztán jövő héten meglátjuk mire megyünk a Filkóval.

Előzmény: A Sporttárs (98426)
A Sporttárs Creative Commons License 2023.03.25 0 0 98427

elkerülnének

Előzmény: A Sporttárs (98426)
A Sporttárs Creative Commons License 2023.03.25 -2 1 98426

Gratula az újabb győzelemhehz, a Szolnok ellen mindig jó. :)

Ezzel együtt szerintem a Falcot nem vennénk meg ezzel a játékkal, és egy teljesen éles Szolnok is jobb. A mezőnysor és Philmore egyéni teljesítménye döntötte el. De pl Diongot nem lehet pályán tartani... 

Amit nem tudok, hogy nem lesznek-e jövő héten pihenői meg váratlan sérültjei a Falcónak, mert azért szépen összesodorhatnak minket az Olajjal a négy között. Persze az se biztos, hogy minket jobban elkerülnek, mint a Zetét.

JPoole Creative Commons License 2023.03.25 -2 0 98425

Mintha nekünk se számítana. 

Ötlettelen semmilyen játék, laza védekezés.

A Sporttárs Creative Commons License 2023.03.25 -2 1 98424

Kár, hogy Takács a tiszta ziccert nem dobja be. De legalább a triplát igen. :) Az Olaj sok felesleges faultot üt be, cserébe mi meg hagyjuk őket palánk alatt szórakozni.

A Sporttárs Creative Commons License 2023.03.25 -2 1 98423

Azért látszik, hogy amikor védekezik a Szolnok, gondban vagyunk. 

elefantbaby Creative Commons License 2023.03.21 -1 0 98422

Így látom én is.

Ez a mai Deac azért kicsit más mint az őszi,igaz nem játszott az egyik legjobbjuk. 

Én a Matyit nem tartottam rossz szakinak,de amiket lehetett hallani,azok alapján nem jó szaki,mert az emberi oldalt nem lehet leválasztani.

Hoztunk vele sok kötelezőt,aztán párat nem,de igazi bravúr nem volt. Mostanában lesz lehetőség bravúrra. 

Előzmény: A Sporttárs (98421)
A Sporttárs Creative Commons License 2023.03.21 -1 2 98421

Jelenleg 5 győzelemnél tartunk zsinórban. Érdekes, hogy ez a második ilyen hosszúságú győzelmi sorozatunk, és a kétségtelen pozitívumok mellett ne felejtsük el, hogy Zollner alatt is ugyanezeket az ellenfeleket vertük így szériában... Egészen pontosan tavaly október vége és december eleje között úgy volt ötös nyerő szériánk, hogy a Kecskemét után vertük a Honvéd, Kaposvár, Sopron, Nyíregyháza négyes - amiket most is. Akkor mielőtt a Debrecennel játszottunk volna valamiért közben volt a szolnoki meccs, ahol kikaptunk. De ha az a menetrend szerint lett volna, akkor a DEAC-cal együtt pontosan azt a sorozatot építettük volna, mint most.

Mindez csak azért érdekes, mert a csapat Zollner alatt is tudott hozni kötelezőket, pont azok ellen, akik ellen most is, tehát nem feltétlen következtetés, hogy most sokkal jobbak vagyunk. Persze a Zollner-kapcsolat megfáradt, jött egy rossz széria, kellett a váltás - de amikor éppen ötöt nyertünk zsinórban, ezt senki nem gondolta volna. Megint csak egyértelmű, hogy igazán értékmérő meccsek jönnek most, az erősebb ellenfelekkel szemben. A lényeg meg persze a rájátszás lesz.

Előzmény: elefantbaby (98420)
elefantbaby Creative Commons License 2023.03.20 -3 1 98420

Ezért írtam itt korábban,hogy pont jól jött ki a sorsolás,mert kvázi tét nélkül tesztelhetjük mire megyünk az első kettővel.

Ráadásul a kupában is rögtön a Filkó jön szembe pár nappal később. 

Előzmény: A Sporttárs (98419)
A Sporttárs Creative Commons License 2023.03.20 -2 2 98419

Mi ez, közvéleménykutatás? :)) Kár, hogy nem arra adják az érmeket.

Várjuk meg ezt a két meccset, de legalább a szombati. Hogy lássuk, nemcsak elméletben lehetünk ellenfelei az Olajnak.

Előzmény: elefantbaby (98418)
elefantbaby Creative Commons License 2023.03.20 -1 2 98418

A Falco topicban minket tartanak a legnagyobb riválisnak.

Akkor mi is maradjunk ennél,és szerezzük meg a 3.pozit.

Előzmény: A Sporttárs (98417)
A Sporttárs Creative Commons License 2023.03.20 -1 2 98417

Így van, rajtunk múlik, de nem lesz könnyű ez a két meccs, még ilyen sorozat után sem. A DEAC volt eddig a legnehezebb Zubillaga kinevezése óta, persze mondhatjuk, hogy Drenovac nélkül esélyesebbek voltunk, de szerintem még ezt sem jelentette volna ki előre mindenki.

Viszont a Szolnok és a Falco előttünk van, a szezon eddigi része alapján erősebb, márpedig lehet, hogy csak az egyiket megverni nem lesz elég. Én is azt gondolom, hogy az Olaj ellen talán könnyebb nyerni, de inkább csak amiatt, mert nekik azért voltak hullámvölgyeik, ahol látszottak a korlátjaik. Nagyon stabil csapat, abszolút működő alapjátékkal, tudnak védekezni, biztos, hogy egyéni meg csapat szinten is kell az extra ellenük. És utána még mindig ott lesz a Falco, a legerősebb magyar csapat. Jó a két hazai pálya, de a mesternek is most jönnek az igazi feladatok.

Előzmény: elefantbaby (98414)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!