Hát sajnos én nem tudok ilyesmit csinálni, azt se tudom, hogy kezdjek hozzá. Agyonütni se akarom, nem tudnám megtenni. Hátha még összeszedi magát, de nem nagyon bízom benne. Ez a várakozás a legszarabb. Amikor SEMMIT se tudsz tenni érte. De én ezt mindig kifogom. Amikor a mica volt nagyon beteg, az is péntek este kezdődött, és szombat estére azt hittem szegény ott fog kinyiffanni a karomban. Rohantunk az ügyeletre, de most nem megyek. Sztem már semmi remény.
Dorinesz: Amikor az én hörim is nagyon beteg volt, és rádásul Vasárnap, nekem kellet elaltatni nagyon nehezen szántam el magam, de meg kellet tenem szegénykével. De együtt érzek veled.
Úgy két hete vettem észre, hogy húzza a lábát. Előtte be volt gyulladva a füle, de azt kikezelték. Aztán pár napja voltunk Gráféknál, hogy nézzék meg a lábát. Aszonták, a csípője az, kapott fájdalomcsillapítóval kevert gyulladáscsökkentőt. Úgy látszott jobb lett a helyzet, de nem. Tegnap egész nap feküdt, ma is. Már lábraállni se tud. Ha meg igen, úgy megy, mint aki éppen altatásból ébredezik. Nem tudom tulképpen, hogy mi történt, mindez kb két-három nap alatt történt. Fogalmam sincs mi lehet vele, de nagyon rossz a helyzet.
szóval az előbuli megvolt... este meg a folytatás :)
Dorinesz: Jut eszembe!!!!!!! Az incredimail-lal voltak gondok, és lehet hogy azért nem kaptam meg, de akkor a g-mail-on megvan..megnézem. Bocsi, lehet én avgyok csak béna... :)
Elvileg már napok óta ott kell, hogy legyen. Valamikor múlt héten küldtem, vagy még régebben. Mindegy, írok majd. Nózika nagyon rosszul van. Szerintem már csak pár óra és vége van. A hátán fekszik, az összes lába az égben, de még lélegzik. Szegény. És még orvos sincs, hogy elaltassam.
Dorinesz: nem kaptam meg a leveled :( átküldöd mégegyszer??????? De ha jött volna se tudtam volna válaszolni, mert nem is voltam gépnél, szóval ne aggódj e miatt :))))
Nagyon jó bulit mindenkinek, aki készülödik valahova....
Megkaptad a levelemet? Vagy nem küldte át ez a dög? ~:)))) Ha nem ment át, akkor írok még eccer, csak nem válaszoltál, és ezért kérdezem, hogy megkaptad-e egyáltalán.
Szia! Patik épp most verekednek. Dévi cukkolja Fonnyát :) De nem nagyon zavarta őket, hogy megjöttem, mert úgy aludtak. Kicsit kiszórták a forgécsot, de semmi más... az összes zöltséget megették, amit kaptak csütörtök reggel :) Még az uborka héját is, pedig azt nem szokták :))))) Megyek, adok is nekik vacsit :) és a cicók? volt macskabuli?
Azt még nem mondtam hogy amikor 2 napig Horvátországban voltam, akkor az egyik kis mozgos szegrény felboritoták a Frigyesék. És amikor haza értem ez fogadot engemet, de nem tört össze semmi hálistenek.