Budapesti belvárosi, magas színvonalú lakások folyamatos takarítására és karbantartására keresünk napi 6-8 órában megbízható, leinformálható, felelős munkatársat vidám és jókedvű csapatunkba :)
Amit kínálunk:
- állandó, folyamatos munka hosszú távon
- fizetés: 8 órás: 180.000,-
- fizetés: 6 órás: 132.000,-
- a próbaidőn túl egyéb juttatások
- stabil háttér
- előrelépési lehetőség
Amit kérünk:
- minimális tapasztalat magánlakások vagy szállodai szobák takarításában
- jó fizikai erőnlét
- pozitív gondolkodás, jókedv :)
- fényképes önéletrajz. (Fontos! Csak a fényképes önéletrajzzal rendelkező jelentkezőket hívjuk vissza!)
A jelentkezéseket július 20-ig a belvaros2015@gmail.com címen várjuk.
Bejárónöi illetve babysitteri munkát vállalnék alkalmi vagy heti rendszereséggel mindkét munkakörnél több éves gyakorlattal ,referenciával rendelkezem .Nemcsak Budapesten,de Ausztriában is szívesen dolgoznék magyar családoknál.Várom hívásukat: 0620-5481599
12éves munkataasztalattal takarítástvállalok! 40éves nem dohányzó gyermek és állatszerető nő vagyok! Jelenleg is budai nagy családi házakat takarítok! Heti 1-2 napra keresek illetve 2hetente délután 4órában! Óradíj igény:1750/óra.
Azonnali kezdéssel takarítónőt keresünk családi házunkba.
Kerepesi házunkba keresek kedves hölgyet, aki segít abban , amire sajnos nekünk nincsen időnk. Hetente 1x.
Elvárások: kedves, pontos, precíz legyen. Teendők: portalanítás, porszívózás, felmosás, vasalás (pár db ing hetente, időnként ágynemű), ablaktisztítás, mosogatógépből ki- be pakolás, indőnként nagytakarítás. Teljesen gépiesített ház.
XII. kerület Széchenyi-hegy lábánál elhelyezkedő nagyméretű családi házba keresünk állandó heti rendszerességgel megbízható takarítónőt hosszútávra.
Ingatlan elhelyezkedés: XII. ker. Mindszenty János bíboros tértől (53 busz végállomása) 7-8 perc gyalog.
Elvárás: heti 1 alkalommal általános takarítási feladatok és vasalás, alkalmanként nagytakarítás (garázs takarítás, lépcsőház takarítás, kerti lépcső, ablakmosás, kuka takarítás, kerti bútor ápolás stb).
Több éves gyakorlattal rendelkező (családi házaknál magánszemélyeknél) és referenciával rendelkező, precíz, nagy munkabírású, gyors, rugalmas hozzáállású, szolid, diszkrét, nemdohányzó és inteligens takarítónőt keresünk, aki főtevékenységként végez takarítást, nem másodállásban. Életkor 30-55 éves.
Munkavégzés hétköznap reggel 8 órai kezdéssel, heti 1 alkalommal. Alkalmanként 7-8 óra munka. Munkabér megállapodás szerint. Kezdés azonnal!
Csak a fenti leírásnak megfelelő érdeklődők jelentkezését várom. Bemutatkozó fényképes levelét e-mailen küldje óradíj igényének megjelölésével! E-mail: esfrit09@yahoo.com
Budapesti belvárosi, magas színvonalú lakások folyamatos takarítására és karbantartására keresünk napi 6-8 órában megbízható, leinformálható, felelős munkatársat vidám és jókedvű csapatunkba :)
Amit kínálunk:
- állandó, folyamatos munka hosszú távon
- fizetés: 8 órás: 180.000,-
- fizetés: 6 órás: 132.000,-
- a próbaidőn túl egyéb juttatások
- stabil háttér
- előrelépési lehetőség
Amit kérünk:
- minimális tapasztalat magánlakások vagy szállodai szobák takarításában
- jó fizikai erőnlét
- pozitív gondolkodás, jókedv :)
- fényképes önéletrajz. (Fontos! Csak a fényképes önéletrajzzal rendelkező jelentkezőket hívjuk vissza!)
A jelentkezéseket július 10-ig a belvaros2015@gmail.com címen várjuk.
Kedves fórum ozók,37 éves,minden károsszenvedélytől mentes hölgy vagyok,Budapesten bejáronői feladatokat vállalok:mosás,vasalás,főzés,rendrakás,minden t ami egy családi ház körül felmerül.Jelenleg is ilyen jellegű munkát végzek,van tapasztalatom,minden felmerülő problémát megoldom,két szabadnapom van egy héten:hétfő szerda.Hívjon bizalommal 06203811863,Köszönöm!
Megszűnt a munkahelyem és mellékállásban évek óta házvezetéssel és apartmanok karbantartásával foglalkozom.. Szívesen segítek bárkinek kezdve a pipere takarítástól a házvezetőnői feladatokig ...az ablakpucolástól sem riadok vissza.. Nagyon sok idős házaspárhoz csak ezért járok, mert nem mászhatnak létrára és csupán szeretnek kinézni a tiszta ablakon..esetleg főzni kell valami finomat ebédre ;) Referenciát tudok adni. Ár megegyezés szerint természetesen. Kérem csak budapestiek keressenek.
Egyeztetés cêljából érdemes előbb jelentkezni pár nappal. Köszönöm. Kellemes és derűs napot kívánok a továbbiakban.. SzilviaHorváth 06703158465 sisso.horvath@gmail.com
XV. kerületi egyszintes családi házba keresek megbízható, leinformálható, munkájára igényes középkorú bejárónőt heti 1 napi rendszerességgel. Feladatok: rendrakás, mosogatógéppel mosogatás, teljes körű takarítás, vasalás azaz házvezetés! Főzni nem kell. Munkakezdés 7:15 - 7:30 között van! Gyermek van, így csak gyermekszerető hölgy jelentkezését várom, akinek nem okoz gondot a gyermekszobai "rend" átlátása! Háziállat van, így kizárólag csak állatbarát személy jelentkezését várom, akinek nem jelent gondot, ha beszalad a kutya a házba! Amennyiben a fenti lehetőség érdekli, kérerm küldje el rövid bemutatkozását, munkatapasztalatára vonatkozó információkat fizetési igény megjelöléssel a takaritono15@freemail.hu e-mail címre.
Amennyiben az állás még aktuális, szeretnék jelentkezni.
Önéletrajzom röviden:
Név: Konorót Julianna
Szül.: 1949. 01. 07.
Iskolai végzettség: 8 általános iskiola
Gyors- és Gépíró Iskola
Közgazdasági Szakközépiskola
Számítógépes tanfolyam.
1966-ban kezdtem el dolgozni az akkori időben lévő MHD Váci Gyáregység Műszaki Osztályán mint adminisztrátor, itt 15 évet töltöttem, majd Budapestre kerültem a Medicor Művek Közgazdasági Főosztályára adminisztrátor, majd később titkárnői beosztásba. Két év után a Budapesti Műszaki Egyetem Gépészmérnöki Karán dolgoztam, mint gyors- és gépíró. Két év után a Minisztertanács Titkárságán voltam előadó. Az utolsó 25 évben azonban az egészségügyben tevékenykedtem mint orvos-írnok 2013 júliusáig, amikor végleg nyugdíjba vonultam. Mivel alacsony a nyugdíjam, így kezdetben egy kis panzióban dolgoztam takarítóként, mivel a téli időszakban nem volt munka, így egy családnál dolgoztam, de sajnos a sok probléma miatt már nem dolgozom, ezért ismét munkát keresek.
Ennyit röviden és várom válaszát a fenti e-mail címre, tisztelettel:
30-as éveiben lévő nem dohányzó,egészséges életet élő igényes tanult lány vagyok.Bejárónői lehetőség érdekel.(takarítás,vasalás,ügyintézés,gyermekfelügyelet is)Referenciákkal és tapasztalatokkal rendelkezem.Angolul beszélek,rugalmas vagyok időben és egész Bp területén is.
Keressen bátran,rövid időn belül visszajelzek,várom érdeklődését!
Szeretnétek kiegészítő jövedelmet? Otthon vagy,és rengeteg időd van? Keress pénzt csupán reklámok nézegetésével. Keress naponta 500 - 1000 Ft-t. Regisztrálj az alábbi linkeken, és a chaten keresztül mindenben segítek. Építs magadnak saját üzletet - otthon.
Takarítónőt keresek, a III. kerületbe a 34-es busz vonalán kertes családi ház takarításához, heti rendszerességgel. Jelentkezni lehet email-ben: kanya.ildiko@freemail.hu, visszahívom!
Kedves Segítséget keresők.Bejárónői illetve bébiszitter munkát keresek.Nagy tapasztalatom van mind két területen.48 éves vagyok.Egészségügyi érettségim van.A 3 kerületben élek,ezért itt vagy a közelben keresek munkát.Várom kedves jelentkezésüket.Órabér igényem 1500 ft vagy fix napi.Elérhetőségem:06205731679.vagy andrea.hartvanyi@gmail.com.
Kis és nagytakarítást + vasalást vállalok Budapesten! Középkorú nő vagyok , károszenvedely nélkül! Alapos, precíz a munkám, sok éves gyakorlattal rendelkezem! Oradijjam;1300frt.
Kedves fórumozók ,takarítást vasalást vállalok Budapest környékén,teljesen megbízható,becsületes nem dohányzó hölgy vagyok,hívjon bizalommal ha ilyen jellegű munkára lenne szüksége.06203811863