Jajistenem, milyen képeket szedtem le most éppen...Hugh egy korai filmjéből, a Pin for the butterfly-ból, hát mennyire édes már azzal a kislánnyal...apatípus!!! :-)
(amennyiben nem valami perverz nagybácsit játszik, hehe...)
De akkor is édes, imádom, 20 gyereket akarok tőle!!! Amivel nem vagyok egyedül... ;-)
Én már inplantátumra is gondoltam :DDDD Olyan jó kis szilikonosra, amivel mostanság a pasik és csajok tömik a feneküket :DDD Persze, attól még nem lesz erősebb, max esztétikailag javít :D A másik megoldás: sok szex Cuddyval, h visszanőljenek a lábába :DDDDDDDD
Azt elsőre kiszúrtam, h ott a bot, de gondolom azért is van a promós képeken, mert a nagy kérdés, nem az, h túléli e a lövéseket, hanem, h használ e a ketamin :D Ha bot nélküli képek lennének, már mki tudná, hogy já :D
De ezt a botos dolgot nem értem... Én azt hittem, h azért kell bot, mert egy elég nagy izom hiányzik a lábából, és nem tudja normálisan használni. Ha most beválik a ketamin akkor nem lesz fájdalma, de az izom akkor sem nő vissza. Ha azt akarják, h ne legyen bot, akkor mire fogják? :o
Az annyira sweet, és a poén, hogy nekem is van egy olyanom. Turkálóban vettem, kb 200 Ft-ért még a fősulis években, na, az tuti, hogy echte nagyapisatyó! Persze rajtam nem az. :-)
Egyébként szemezgettem a housedaily LJ-on, ahova betették ezeket az új képeket, és akkorákat röhögtem...pár gyöngyszem az ottani hozzászólások közül (pontosan olyan formában tettem be őket, ahogy megírták):
Dr. Gregory House is fucking hot. I don't care what anyone else says. He is HOT.
(minden 2. hozzászólás kb ez :-)
His eyes are...ooh, la, la.
Cameron needs to ditch her hairdresser
Oh House. Oh Wilson. HOT.
MMM...HOUSE....
JESSE,JESSE,JESSE!
i love you chase
Those bangs on that bitch have got to goooooo.
Wilson is creepy yet cute at the same time.
Hugh Laurie is so goddamn gorgeous.
...house and cuddy should reaaaaaally hook it up
i don't get the appeal of hugh laurie, although the guy who was in dead poet's society is pretty hot.
wtf, happend to camerons hair?
I've adored Hugh ever since I was about 12 (when I first watched Sense and Sensibility)
The black guy is hot. The rest, not so much.
oh, wilson. please let me have your babies. ♥
wilson has sex with terminally ill patients lol
I've always been a Hugh Lawrie fan.
WTF DID CAMERON DO TO HER HAIR
uh yeah the first three made me pee a little bit
Jesus, I hate House. (<----na ilyet se olvastam még a büdös életben)
I want to be Dr. House when I grow up. :(
Cameron looks like Wilson's sister.
damn his cane.
i want chase, like right here right now, sooo hot.
De ha nem műtik meg, akkor is maradandóan károsodik a lába és még szörnyűbb fájdalmai lettek volna. Vagyis ugyanúgy ápolásra, sőt még inkább ápolásra szorult volna.
Jaja, én is erre tippelek. Képzelem, milyen "kellemes" társaság volt ezek után...bár Sztészi sem hagyta el rögtön, azt nem lehet neki felróni, egy ideig vele maradt, miközben már magát is kikészítette.
Na, ja Cuddy képes bánni egy iylen emberrel, és azt hiszem, e tekintetben ő az egyetlen a világon. :-D
Tényleg, és ahhoz mit szóltok, hogy a promófotókon ott figyel a BOT? ;-)
Hát lehet, hogy kiderül, de szerintem, amit Sztészi csinált az elég is volt hozzá és ezt ő is tudta! A doki elég szuverén személyiség ahhoz, hogy rossz néven vegye, ha valaki szándékosan előre kitervelt módon megváltoztatja a döntését. Ráadásul ő orvos - Sztészi meg nem (vagy legalábbis nekem nem tűnt annak) tehát sokkal jobban tudta mit tesz. Sztészi egyszerűen jobban megbízott egy kívülálló döntésében (még ha Cuddy is volt az). Nem egy egyszerű probléma, de vannak emberek akik nem tudják elfogadni, hogy maradandó károsodást szenvednek és főleg a tudatot, hogy mások segítségére szorulnak- ebben az értelemben Ház elég rossz beteg.
Egy ilyen eset után egyszerűen megszűnt a bizalom köztük és ezek után már nemigen lehet fenntartani egy házasságot, még ha egyébként szeretik egymást akkor sem. Gondolom aztán amikor magához térta Doki Sztészit hibáztatta az állapota miatt...
Csajok, halálosan szívás Stacey magyar hangja, hát hogy a fenébe sikerült ezt a szinkronhangot rászabni?! Kinek kije ez a valaki?!?!:////
Én megértem Staceyt, hogy a középutat választotta, House egy év alatt tönkrement volna teljesen, ha amputálják a lábát és tolószékes lesz, egy bot is irtózatos sebeket ejtett rajta, nemhogy egy amputálás! Ezt mindketten tudták, amikor dönteni kellett, hogy valójában a két véglet - halál és csonkolás - egy, mindkettő a biztos halált jelenti, és Stacey csak egy lehetőséget adott neki, egy olyan szintet, amellyel azért megküzdhet(ne), és biztos vagyok benne, hogy abban a hitben engedélyezte a műtétet, hogy úgy vélte, House így fog a legkevesebbet szenvedni. Nem hiszem, hogy a halált kellett volna választania, kvázi magára hagyni, csak mert House így döntött kurva nagy fájdalmak közepette. Ez nem az az eset, amikor az eutanázia megérthető, mert mondjuk az illető a hátralévő kevés életében mozdulatlan bábként élhetne csak gépeken, és ágytálaznák egy nap tízszer.
Fordított esetben House ugyanígy döntött volna Stacey esetében, sőt még hülye poénokat is nyomott volna, hogy na szivi, mindig is extrémszexre vágytam, ha már a teve nem jön össze, akkor egy egylábú nő:-)))
Hát ez az, hogy az nem is derül ki, hogy hogyan s miért hagyta el Stacy a dokit (én kivizsgáltatnám Foreman-nel, mert hogy agyi probléma, az biztos), és az a bosszantó, hogy ez nem is derül ki. Mondjuk nekem megvan a nőről a véleményem, szerintem egyszerűen önző volt, megelégelte, és nem akarta ápolgatni. Mindenesetre talán ez is kiderül egyszer...
Ja igen, Cuddy hogy olvadozott meg sínylődött is egyszerre, jajj...
Innen jut eszembe, valamelyik nap letöltöttem egy viszonylag új videót, és akkorát röhögtem: valami tavaszi filmes FOX-os buli volt, vörösszőnyeges bevonulással, minden flanccal, Hugh és Lisa mennek a vörös szőnyegen (együtt), megállítja őket egy riporternő, és ez az első mondata hozzájuk, úgymond köszönés helyett:
-I want the two of you to have sex!!!
:-D
Na most képzelhetitek, hogy egy olyan pasi, mint Hugh, aki kicsit sem tartja magát jó faszinak, milyen szinten zavarba jött...de az első sokkos másopercek után jól lereagálta a dolgot, visszakérdezett, hogy "right now?", Lisa meg elkezdte levenni a cipőjét... :-DDD
És én azt nem fogom látni .. ha csak Szicílián a Ratyi Únó nem adja pont azt a részt ... áááááááááááááááhhhhhhhhhhhhh.
A tegnapi rész nagyon jó volt, és én Sztészit is megértem egy picit. A dokinak már akkora egója volt, mint a ház és nem viselte vlna el az ennél lényegesen nagyobb fájdalmat. amit viszont nem értek, hogy akkor azért lett vége románcnak, mert besértődött a doki, vagy cserbenhagyta Sztészi a dokinkat?
Viszont nagyon elolvadtam, amikor az esetéről beszélt és Cuddy-n is látszódott, hogy nagyon bántja a régi hibája, már anno is bántotta ... Szóval most még jobban a doki híve vagyok, :). És remélem Cuddy-val összeszűrik leveiket, :).