Keresés

Részletes keresés

csakis_3 Creative Commons License 2006.03.19 0 0 149
Bocs, ha állítasz valamit, azt illik bizonyítani. De hát úgy látom, hiába várom ezt el.

Hol olvastad, hogy GyF-k ingyenes szállítást igérnek?
Előzmény: Állatka (144)
csakis_3 Creative Commons License 2006.03.19 0 0 147
Végig olvastam. Mégsem találok rá magyarázatot.(Az nem magyarázat, hogy akkor a sajtó csak az MSZPről szólna, mert ilyen alapon így is szólhatna csak arról.)
Előzmény: póráz (106)
Szezonális Uborka Creative Commons License 2006.03.19 0 0 146

Most van a szezon.

amúgy meg kéne tudni a rend őreitől, hogy ki mikor kérte a foglalást

Előzmény: Daemon (25)
polites Creative Commons License 2006.03.19 0 0 145

Az MSZP már március 9-én emlegette egy leendő Kossuth téri gyűlést, de akkor dátumot nem mondtak.

http://www.nol.hu/voks/cikk/396722/

Az MSZP.hu oldalán tegnap Hiller Budapestre hívta a híveket, április 2-ára, de ott meg nem nevezte meg a helyszínt.

http://www.mszp.hu/index.php?gcPage=public/hirek/mutatHir&fcHirTipus=h&fnId=90822&fnHid=90822

Ez némiképp valóban arra utal, hogy mégsem mehetnek a Kossuth térrre.

Egyik párt jól elcseszte, mert gyakorlatilag április 2. az egyetlen szóba jöhető időpont.

Előzmény: Törölt nick (107)
Állatka Creative Commons License 2006.03.19 0 0 144
Már honnan lenne bizonyítékom arra, hogy az MSZP szervezi a buszokat, nem én vagyok a számlázójukban, hogy legyen bizonyítékom.
De nem is kell nekem semmit bizonyítani.
Előbb azt állítottam, hogy nem a Fidesz szervezte azt az egy-két különjáratot, és ez így is van. A helyiek keresték meg a Volánt meg a Mávot azzal, hogy sokan vannak, nem indítanának-e külön valamit, erre amazok rábólintottak. Pár esetben ez történt, semmi több. Ugyanúgy fizettek érte, mint bármelyik másikért, csak éppen ezek menetrenden kívül közlekedtek akkor.

Viszont ez a soxázezres tömeg elhanyagolható részét érintette csak, ellentétben Gyurcsányékkal, akik a résztvevők számára ingyenes utaztatást szerveznek, és ezzel hozzák össze a közönségük többségét.
Pusztán ennyi a picinyke különbség.
Előzmény: csakis_3 (141)
csakis_3 Creative Commons License 2006.03.19 0 0 143
Még valami: A MÁVtól megszervezték/megrendelték a különvonatot. Ennek kérésére indult a különvonat. Tehát kár azt állítani, hogy a MÁV csak úgy szervezte vonatot, ahogy itt lentebb más sugalja.
Előzmény: kupica (140)
csakis_3 Creative Commons License 2006.03.19 0 0 142
Nem is mondtam, hogy baj van. Csak itt más valaki állítja azt, hogy baj, ha az MSZP szervez buszokat a feljutáshoz. Érdekes, hogy neki ugyanaz 2002-ben a Fidesz esetében nem volt baj.
Előzmény: kupica (140)
csakis_3 Creative Commons License 2006.03.19 0 0 141
Az a baj, hogy te azt állítod, hogy az MSZP szervezi, hogy kiket honnan hogyan hoz. Persze erre semmi bizonyítékod nincs, csak úgy belevágod a levegőbe. Lentebb azt állítottad, hogy a Volán, meg a MÁV szervezte meg a különjáratok, most meg azt modnod, hogy az eljutni kívánok szervezték meg. Na most akkor döntsd már el, ki szervezte! :DDDDD
Előzmény: Állatka (137)
kupica Creative Commons License 2006.03.19 0 0 140
Akkor pontosítsunk. Pécsről beszélek, mert innen mentem. A helyi Fideszhez érkezett rengeteg jelzés, hogy szeretnének ott lenni a Kossuth téren. Jelezte a párt a MÁV felé és rendelt egy különbuszt. A MÁV megszervezte a különvonatot, mi pedig azzal mentünk és fizettük a jegyet. nyilván valamennyit a párt ill. civil szervezetek is befizettek, de ezzel nincs semmi baj.
Előzmény: csakis_3 (134)
csakis_3 Creative Commons License 2006.03.19 0 0 139
Na te aztán ne mond meg, hogy ki hol tarthat gyűlést! Hol élünk már, hogy te úgy érzed jogod van ilyeneket megszabni?
Előzmény: kominform (92)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.19 0 0 138
Előzmény: kupica (135)
Állatka Creative Commons License 2006.03.19 0 0 137
Nem a Fidesz szervezte a "különjáratokat", tökre jól mondod.
Legjobb tudomásom szerint 2-3 különjárat volt az egész országban, a győrieknek meg a szegedieknek, de azokat Győrben, ill. Szegeden szervezték meg, hogy induljanak el.

Mellesleg engem nem érdekel annyira, hogy ki mit szervez. Ha jól esik neki, szervezzen. Ha jól esik Gyurcsányéknak, szervezzenek ők is buszokat, én nem fogok az útjukba állni.
Az egészben az a jelzésértékű, hogy az egyik félnek szervezett szállításokra van szüksége, a másiknak pedig az elkötelezettség és önkéntesség viszi az embereit.
Előzmény: csakis_3 (130)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.19 0 0 136

Rossz helyen vastagítottál:)))

"... április másodikára Budapestre hívom a köztársaság valamennyi barátját, legyen baloldali, vagy legyen másképp gondolkodó, de egy dologban egyetért velünk, abban, hogy Magyarországon ma a köztársaságot, a demokráciát, a jogállamot, a szabadságot, a becsületet, és a tisztességet a baloldalnak lesz dolga megvédeni" - mondta Gyurcsány Ferenc."

Előzmény: takacsi (131)
kupica Creative Commons License 2006.03.19 0 0 135
Eddig már 10-en biztosan megyünk a haveri körből.  A szervezés pedig folytatódik tovább. :)
csakis_3 Creative Commons License 2006.03.19 0 0 134
Pl #126
Előzmény: kupica (133)
kupica Creative Commons License 2006.03.19 0 0 133
Ezt ki tagadja. Megrendelik a különjáratokat, amit ki kell fizetni. Olyan mintha egy iskola rendelen különbuszt osztálykirándulásra. A szolgáltatást bárki igénybe veheti.
Előzmény: csakis_3 (132)
csakis_3 Creative Commons License 2006.03.19 0 0 132
Bocs, akkor nem volt ingyen. De tény, hogy a Fidesz szervezett különjáratokat, mert nem lett volna ennyi vonat.
Előzmény: kupica (129)
takacsi Creative Commons License 2006.03.19 0 0 131
"... április másodikára Budapestre hívom a köztársaság valamennyi barátját, legyen baloldali, vagy legyen másképp gondolkodó, de egy dologban egyetért velünk, abban, hogy Magyarországon ma a köztársaságot, a demokráciát, a jogállamot, a szabadságot, a becsületet, és a tisztességet a baloldalnak lesz dolga megvédeni" - mondta Gyurcsány Ferenc."
csakis_3 Creative Commons License 2006.03.19 0 0 130
Ja persze. Nem a Fidesz szervezte meg a különjáratok a nagygyülésre, ugye? Ugyanmár!
Ha meg a te állításodhoz ragasztkodunk, akkor az MSZP-s emberek it a Volán fogja hozni.
Előzmény: Állatka (126)
kupica Creative Commons License 2006.03.19 0 0 129
Én négy éve ott voltam a kossuth téren, Pécsről. Vonattal mentünk és fizettem is érte.
Előzmény: csakis_3 (127)
takacsi Creative Commons License 2006.03.19 0 0 128
"Orbán Viktor, a Fidesz elnöke azt mondta: azokat várják a Parlament elé, akik félelem nélküli Magyarországon szeretnének élni. A Fidesz miniszterelnök-jelöltje szerint "az egykori pártmunkásokból verbuválódott pénzügyi spekulánsok politikai és gazdasági hatalmuk megtartása érdekében fenyegetik és megfélemlítik a kormányváltást akaró embereket". "Mindenki, aki tud, legyen ott a Kossuth téren, hogy kiálljunk a béke, az egyetértés és a jóakarat értékei mellett" - mondta Orbán Viktor, hozzátéve, legyen április 2-a a Magyar Szolidaritás Napja."

Ezzel nem lehet háborus gyurcsániádákkal, mesterlövészekkel versenyezni...
csakis_3 Creative Commons License 2006.03.19 0 0 127
Olvasd el mire válaszoltam, és megtudod, kikre is gondoltam.
Előzmény: kupica (124)
Állatka Creative Commons License 2006.03.19 0 0 126
A buszok és a vonatok szervezőit úgy hívják, hogy Volán meg MÁV, ebben a sorrendben.
Ha bármiben segíthetek még, csak szólj nyugodtan.
Előzmény: csakis_3 (123)
Állatka Creative Commons License 2006.03.19 0 0 125
Bizomány.
Az együttes gyűlés K.O. Gyurcsányéknak.
Ezek a szegénylelkűek annyira vágynak Orbán népszerűségére és szavazótáborának pozitív hozzáállására, hogy míg négy éve azon tiltakoztak, hogy a "Fidesz az utcára viszi a politikát", most ugyanazt próbálják lenyúlni ők is.
Csakhogy a nyílt tömegrendezvények egyértelműen Orbán terepét jelentik. Itt Gyurcsány nem rúg labdába, tizedakkora tömeget sem tud összeszedni.
Előzmény: takacsi (100)
kupica Creative Commons License 2006.03.19 0 0 124

Az MSZP-ekre gondolsz?

Amúgy ajánlom mindenki figyelmébe a mai fehérorosz választást. Mindenki megcsodálhatja azt, ami nálunk is ment.

Előzmény: csakis_3 (121)
csakis_3 Creative Commons License 2006.03.19 0 0 123
És anno a Kossuth térre az emberek szállító vonatokat, buszokat ki szervezte meg??
Előzmény: Állatka (118)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.19 0 0 122

Minek ehhez forrás?

Már az is valami, hogy válaszoltál rá:)))))))

Előzmény: csakis_3 (116)
csakis_3 Creative Commons License 2006.03.19 0 0 121
Majd megint hozzák a vidékieket az ingyenes vonatok, buszok.
Előzmény: Törölt nick (62)
Állatka Creative Commons License 2006.03.19 0 0 120
A rendőrségnek nincs "engedélyezési" joga. Tudomásul kell vennie.
Előzmény: Vajk (36)
kupica Creative Commons License 2006.03.19 0 0 119
Ott leszünk Pécsről is, több százan.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!