Üdv mindenkinek! Sportorvoshoz az alábbi időpontokban lehet menni:
2010. 03. 02. kedd 13.00. -tól / 13.00.-14.00. között az asszisztens szükség esetén elkészíti az EKG vizsgálatokat és 14.00.-tól a sportorvos hölgy megvizsgálja az állományt. A tanulóknak szükség esetén igazolást állít ki az iskola részére/
2010. 03. 04. csütörtök 13.00.-15.00. között /a keddihez hasonló menetrend szerint/
Mindkét alkalomra 15 főt tudnak fogadni.
Mindenkinek akinek a bajnokság ideje alatt lejár a sportorvosija végre kell hajtania vizsgálatot, mivel az a bajnokságra történő nevezés egyik alapfeltétele, hiánya esetében a játékos nem játszhat - szóval mindenki tervezze be magát erre a két alkalomra.
Ha valakinek mégsem jó az időpont - megfelelő indoklással!!!! - még tudunk időpontot egyeztetni!
Varga Tomi kér 3 időpontot Februárra a sportorvoshoz és ad mindenkinek újfajta sportorvosi papírt. Mindenki menjen el sportorvoshoz, hogy hagy küldjem fel azokat érvényesítésre. MINDKÉT OLDAL KITÖLTENDŐ!!!!!!!!!
Pénteken ugyanúgy van edzés ahogy eddig, az egészségügyi nyilatkozatokat akinek kell hozza magával és adja oda Varga Tominak. Ez fontos mert el kell faxolnom. Szombaton nincs edzés mert a pálya teljesen jeges és balesetveszélyes, a műfüvesekre pedig nincs hely. Jövőhéten szerdán pedig mindenki hozzon protektort, sisak nem kell. Gyüjtsétek a lóvét mert a biztosítottaknak is kell fizetnie meg az éves játékos (2000ft) díjat is be kell fizetni és a jövőhétre aki tudja az hozza. Ja és persze a tagdíjat is hozzátok mert a nevezési díjat valamiből be kell majd tolni.
Nyuszika találkozik a kígyóval. - Te kígyó, ne haragudj már, hogy a múltkor cikiztelek a lábad miatt! - Jó, semmi gond. - Tényleg? - Tényleg.. - Akkor kezet rá!
Minek válaszoljak? Annyira sötét, hogy egyetlen mondatot sem tudott helyesírási hiba nélkül leírni! :D
Hiába is írnék bármit. Ha ocsmányul írok felhúzza magát és azért nem érti meg, ha normálisan fogalmazok meg nem tudja megugrani IQ-ból és azon ideggyenge, ergo ugyanott vagyunk ahol az előbb!
Én lezártam, és ha esetleg valaki nem hallotta volna személyesen, akkor még egyszer elnézést kérek amiért lejárattam a csapatot a viselkedésemmel. Elpukkant a tehetetlenség a fejemben. Ennyi!
Szerintem meg ideje lenne már lezárni az arénát!! Főleg ezt az oda mondogatást meg írást...
Ami pedig megtörtént azon már nem lehet változtatni...Sajnos a meccs végi dolog nem volt focihoz méltó...A torna szervezése rossz volt azt mindenki tudja...Én úgy emlékszem Deli már ott mondta hogy Bocsánat mindenkitől hogy égetett minket...zárjuk le!!
Inkább a hibákból kéne tanulni amik ott voltak a játékunkban...mert ez kevés lesz a bajnokságban...Ne az legyen már megint hogy ezen lovagolunk és minden ugyan olyan kezdetleges szinten megy tovább...
Le kéne szállnunk a magas lóról edzésre járni arcot otthon hagyni és jó hangulatba edzeni és beszélgetni edzésen felállásokról playekről és fejleszteni a játékunkat illetve a foci tudásunkat...
Na senki nem nézte a Super Bowl-t és aludt? Vagy csak szerintetek is unalmas volt??:D Mondjuk az első félidőt végig aludtam... Aki nem látta annak nem mondom mi lett a meccs vége!!
Amúgy szerintem szar volt a rájátszás...Arizona Green Bay fasza volt meg a Saints Vikings de amúgy nem volt valami húúhhaaa...Tavalyi jobb volt!!
én nem írok ilyen hosszú litániát a szervezés meg a rendezés miatt egyszerűen KAPJÁK BE EZ NEM ÉRT MEG 60.000 FT-t. igaz hogy mi nem tudtuk 1 ilyen csillogó villogó sport komplexumban rendezni a mi tornánkat de szervezés ügyileg magasan felettük állunk.és ami a lényeg tőlünk mindenki úgy ment el hogy szívesen vissza jönnek a 2010-esre is és már most jelezték a részt vételi szándékukat olyan csapatok is akik tavaly nem voltak. erről ennyit több szót nem is érdemel egyszerűen szar volt úgy ahogy volt nem kell szépíteni.
Ez volt a fő probléma, legalábbis ennek a szabálynak a többszörös módositása:
A csoporton belüli helyezési sorrend eldöntése az alábbiak szerint történik. Győzelemért 2 pont, vereségért 0 pont jár. Döntetlen nincs. Azonos pontszám esetén az alábbi sorrend dönt:
1. azonos pontok száma esetén, az egymás elleni mérkőzések szerzett – kapott pontjainak összesített különbsége.
2. azonos egymás elleni összesített pontkülönbség esetén, a kupán lejátszott mérkőzések szerzett – kapott pontjainak különbsége.
3. azonos pontkülönbség esetén a több szerzett pont.
4. azonos szerzett pont esetén a több szerzett touchdown a kupa egészére vetítve.
5. azonos szerzett touchdown esetén pénzfeldobás dönt.
Külön érdekesség hogy az eredmények nincsenek kint még a www.focibajnokság.hu oldalon, kiváncsi lennék hogy eredmények tükrében és az alatta olvasható szabályzattal összevonva milyen okosságot találnak ki a szervezők hogy megválaszolják miért is volt igy rendezve az egész. Lehet csak jót akartak, a nézőknek egy Wolves - Sharks döntőt, csak ezzel a csapatok felé vetett bizalmukat veszitették el... Több csapat játékosaival is beszélgettem miután kiestünk és 1től 1ig nem értették miért kellett átszervezni és hogy került a B csoportból a Sharks át a D csoportba, legalábbis a végkimenetel szempontjából a kapott ellenfelek és lejátszott meccsek alapján a Sharksnak a D csoportban kellett volna lennie, igy nézett ki az egész. Na sebaj, csak azt nem értem hogy mire ment a nagy arcolás hogy a Szolnok rendez magának egy aréna tornát hogy ő nyerje meg, miközben idén a szervezők szive sem húzott egészen más felé, előtérbe tett csapatuk felé. Nem azt akarom mondani ezzel hogy a Wolves vagy a Sharks elé helyezném magunkat, lehetnénk, csak több gyakorlással és jobb odafigyeléssel, csak a szervezők próbálták elkerülni azt hogy esetleg döntőbe jutásért már a sharksnak kelljen a wolvessal játszani. Nem a csapatok tehetnek erről, egy kicsit jobban odafigyelnek a szervezők mielőtt elkezdődik az egész és nincs probléma.