A néhai 4-ek bandájából valahogy ennek a fickónak a neve ragadt meg legjobban a fülemben valamiért, mint nyugdíjas tóra-szakosé. Ami nem gond, csak előtte miért művelte azt a sok szemétséget, amit művelt? Mózesnek képzelte magát, aki hol gyilkol, hol törvényt hoz?
Ebben en nem tudok es nem akarok allast foglalni. Mindig is irtoztam a zsidozos temaktol, ebbe is csak azert masztam be, mert ez vastagon erinti az orszag belpolitikajat, amit szeretnek megtiszitottnak latni minden fajta nacionalista jellegu gyulolkodeskeltetol, es annak szuksegkeppen nacionalista jellegu reakciojatol.
Ahogy elozo megszolaloasomban irtam, az eddig kezuket dorzsolgeto itt lapulo nyilaskak, akik boldogan vartak desperadoek provoacioja nyoman a "Na megmondtuk, hogy gyanus es veszelyes idegenszivuek" jellegu triumfalast, most csalodottan veszik elo regi, es mar maguk altal is megunt fegyvereket, hogy a topicot jol megerdemelt helyere, a vegso unalomba, es a toatalis egymas mellet valo elbeszeles posvanyaba dontsek.
kolleganom azt mondta hogy a francia csapatban nem latott feheer embert. most akkor lehet hogy egy japan kisfiuban/kislanyban kialakul az a kepzet hogy franciaorszag az egyenlitoi afrikaban van!
az azert egy picit meglep hogy egy hosszu es szerintem ertelmes hozzaszolasbol (tudom lesz oppozicio) hogy a francba tudtad kivalasztani a leheto leglenyegtelenebb elemet?
haat amikor en kajakoztam/kenuztam, illetve kenuztam/kajakoztam akkor bizony volt ott egy olyan tanmedence hogy a sivatagban is megallta volna a helyeet. es izzadni boven lehetett...
a latvanyos eredmenyek a tanmedenceben szuletnek. de ott aztan dolgozni is kell...
elnezem ezeket a zsidokat ha ramasznak a kajak/kenura akkor siman ok lesznek a vilagelsok. meeg jo hogy EDDIG nem volt indittatasuk.
nezd meg az itteni manifeszt zsidokat. szinte akadaly nem letezhet elottuk. csak akarni kell es punktum.!
max ez a nemzetisegi kezdemenyezes nem jott ossze nekik de itt az a furcsa helyzet allt elo hogy az ellenzok is zsidok voltak. igy meg az erofeszitesek egy resze ohatatlanul kioltotta egymast.
de ha akartak volna akkor hidd el nekik lenne a legnagyobb, legszebb, legjobb, legauthentikusabb, leghagyomanyorzobb meg mindenbol a legek legje nemzetisege... olyan faintos lenne mint egy futyulos bogatya!
Mecsoda? Vacak kis VB-t se? Dehonnem. Aug. 20-án itt lesz nálunk a kajak-kenu VB, ami nem oly' vacak mellesleg, mivel most kapkodtak össze az EB-n 10 aranyat az ifjak...)
ahhoz hogy oszovetseg szakerto legyek meeg hinnem sem kell. maas a hit es mas a szakertelem. majdnem inkabb azt mondanam hogy a hit eleve kizarja a tisztanlatast.
en peldaul az altalam ismert svaboknal semmi ilyen problemat nem latok. sem a multba, sem a koldokbe nezest, valahogy mindig annyit valositanak meg svabsagukbol amennyi eppen adekvat es megfelelo.
van amikor csak kardalban enekelnek es van amikor komoly gazdasagi vallalkozasokBAN hasznaljak ki/fel svabsagukat.
de semmi olyat nem latok hogy ez olyan hatalmas problemat jelentene naluk es goring(tasnadi) leszarmazottaira szamitananak vedelemert es azokat illetve cselekedeteiket relativizalnak.
talan a zsidosagnak tanulnia kellene a svabsagtol es szerintem ezek a tanulmanyok meg is tortentek illetve folyamatban vannak.
talan nemetorszag es izrael jo kapcsolatait is ezen vonal menten vizsgalhatjuk. vagy megnezhetjuk a nemet/horvat, nemet/izraeli kapcsolatokat. mert valahogy nem magyarorszag a vilag kozepe. meeg egy vacak kis vilagbajnoksagot sem tudtunk es valoszinuleg nem is fogunk tudni osszehozni.
kivancsian vaarom az europa bajnoksagra vonatkozo dontest. tenyleg kirugjak a vilagbajnok olaszokat? az osszes kapcsolatrendszerukkel? esetleg az is a dontes reszet fogja kepezni hogy egy olaszorszagi europabajnoksag tobb bevetelt, tobb presztizst jelent a sportagnak? ha nem nyerjuk meg akkor miert nem volt bennunk annyi realitaserzek hogy ne is induljunk? persze tudom es sok embernek sok sok penzt jelent, munkat, munkalehetoseget (mar a felkeszules is) es presztizst. lehet homokvarakat epitgetni es messzirol jott emberkent a sok hulyet kioktatni.! bukni meg nem lehet hiszen mindig lehet szidni a korulmenyeket, az ellenunk hato tenyezoket es MINDENEKFELETT a zsidokat!
Tamási Áron írta egy földijéről: "sok vívódás után arra jött rá, hogy kisebbségnek lenni erkölcsileg lehetetlen, s hogy erre az életformára nincsen megoldás sehol."
"Vót olyan zsidó bérgyilkos, aki szombaton nem ölt, mert a zsinagógában imádkozott."
Lehet. Bár konkrétumot,helyszínt nem emlitettél.
Azt viszont Magyaroszágon tényként emlegették,hogy a Tanácsköztársaság "dicsőséges korszakában" Kun Béla Böhm Vilmos Landler Jenő Lukács György Hamburger Jenő Rákosi Mátyás , Pogány József Korvin Ottó Szamuely Tibor stb.mellé azért vettek be a "buliba " tudatosan egy más származásút is ,hogy hétvégén is legyen aki vörösterrorozzonmíg a többiek pihennek...
erdekesen alakulnak a dolgok. komolyan kezdek azon gondolkodni hogy a regos fele alakok a zsidosag lejaratasara, az antiszemitizmus indoklasara keszulnek.
valoszinuleg semmi kozuk a zsidosaghoz.
persze tasnadi, mogiljev stb stb is tartozhatnak ide. avagy szabo albert.
ez valahogy tizenketto egy tucat.
hogy is van a mondas? jeloljon teged a solyom legfobb ugyesznek es vedjen meg a tasnadi?
az mar csak a hab a tortan hogy egy magyarokhoz szolo verset zsidokra alkalmazni?
nem lehetne a csehektol es/vagy a szlovakoktol LOPNI, hamaar lopni kell?
a maffiozokat nem megmagyarazni, magyarazkodni, relativizalni, hanem irtani kell. hiszen gyilkosok es tolvajok es rablok. ez a maffia leenyege es a vilagon minden kulturalt orszagban szetlovik oket vagy szetlovetik oket egymassal.