Nem kötekedni akarok, csak kíváncsi vagyok: Nektek hogy sikerült lealkudni 10 euróra ? Nekünk nem engedtek a 15-ből. Igaz, nem tartom magam jó alkudozónak.
Szia, köszi a választ, de mi az északi részen lépnénk be az országba, szóval Bogojevo-nál mennénk át Horvátokhoz, és onnan Boszniába.
Ez az útvonal milyen lenne? : Samac-nál belépni, és Modriča - Doboj - Zenica - Nova Bila - Novi Travnik - Kupres - Buko Jezero melletti uton Aranonal lépni be Horvátokhoz.. és uticél Makarska..
Esetleg ha tapasztalatból tudtok ajánlani jobbat akkor meghallgatom, mivel még soha nem voltam Boszniában. A google fizetős útként jelöli meg, mennyi az útidíj? Akkor mégis van autópálya? vagy nem értem :)
ha megis troli lenne, akkor repterrol jobbra fordulva vegigmenni az epulet elott, majd balra es ahol az autok is kijonnek a soromponal egyenesen at a fouton
aztan a lakotelepen terkep szerint jobbra, vannak utcatablak
eleg ostobanak kell lenni, hogy eltevedjen az ember:)
normalis szallas felhivja a figyelmedet a szokasosra:
"Please be carefull if taking a taxi, they charge much more then regural price!!! The ride to our place with a taxi should not cost more then 20 km = 10 euros Please if you have any questions you can contact us also on our mobile phone.."
A szarajevói reptérről mennyire nehéz eltalálni a 103-as troli megállójához? Milyen messze van? A taxi mennyiért visz be egyébként a reptérről a belvárosba (a Bistrik negyedbe)?
Nem jártam arra mostanában, de merem garantálni, hogy most tele van vízzel. A környező országokban mind tele vannak a tározók. (Jablanicai tavat meg néhány másikat láttam is)
A múlt hét közepén befizettem a második féléves kötelezőt, hétfón láttam, hogy már év végéig érvényes a biztosításom, lekönyvelték. Kattintottam, hogy kérem az új zöldkártyát, ma már a postaládámban volt. (Aegon)
Kedves Fórumtársak! Járt valaki mostanában a Rama tó felé? Jövő hétvégén arra tervezzük az utunkat, érdemes? Milyen a tó feltöltöttsége? Előre is köszönöm a válaszokat!
Ez a tuti, legyen meg, a zöld kártya a biztosítás igazolása: kellhet, ha történik vmi, ha meg csak ellenőrzik, és nem tudja felmutatni az ember, akkor meg igen költséges a határon biztosítást kötni.
A H matrica is téma volt, láttam, ahol izélgették a magyart a hiánya miatt. Egy 100 Ftos tétel, csak érdemes előre gondolni rá az eu-n kívüli utazáskor. Ne keressük, hogy hülyeség-e, sokfelé és sok okból felesleges ezt a kérdést feltenni:-)