Bizony, testvérem a klubban, a mi missziónknak leáldozott.
Annyi szenvedés, pengeváltás, vita és kibékülés után fórumunk odafeküdt a kommercializálódott közízlés ágyára, ahol, bár lelkesen teszi magáévá rajongók billentyűkön babráló, tapasztalt ujjainak sokasága, már nem merülhetünk léha mivoltában is vonzó mélyére...
Úgy tudom, ott már nem dolgozik. Éppen elég elfoglaltság a Miért? és a Kultúrház.
Pár hete jöttem rá, hogy én már többször találkoztam a topik alanyával az MTV Kunigunda utcai székházának folyosóján. Ugyanis az ő műsorát a 8-as stúdióban veszik fel, én meg néha előfordulok a mellette lévő 9-esben.
Egyszer ott toporgott vagy 20-30 középiskolás a stúdió előtt, s megkérdeztük tőlük, hogy mit csinálnak itt iskolaidőben, mondták hogy a Miért?-re jöttek. Abban a pillanatban belibegett a stúdióba imádatotok alanya.
Amúgy nekem is szimpi, okos, értelmes lánynak tartom. És még milyen fiatal, meglepődtem, hogy a kishugom lehetne...
Egyébként érdekes, hogy ahogy keresgéltem a neten, találtam a Kultúrház (Extra) és a Miért? kapcsán is kritikákat. A műsorokat eléggé lehúzzák, de végkövetkeztetésként arra jutnak, hogy a műsorvezető személye a vizsgált esetben sokat dobott a színvonalon. E műsorvezető pedig e topik tárgya, pardon alanya. :)
Áh, megvan a válasz! :) Ha jól értelmezem a cikk alapján, akkor az SZTE BMI volt az oskolája. Ami nem más, mint a Havas-tanszék. Ismerős is ott végzett, nem szidni! :) – Maga riporternek született...