Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2004.09.25 0 0 943

Lehet hidd el. Egy ilyen központban a meccs alatt képet lehet kinyomtatni.

Anno amikor egymás ellen játszottak csapataink és a készenlétisek benyomultak a D teraszra egy pofozkodás miatt, akkor is az ember kiemelése miatt mentek be. Képük is volt.

Előzmény: fepa (940)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.09.25 0 0 942

Kilehet.

Csakhogy nem érsz vele semmit. A törvényeink olyan szarok, hogy a rendbontók röhögve megússzák a dolgot.

HAJRÁKÓCZI!!!! HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: Törölt nick (938)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.25 0 0 941

Nem vertük nagy dobra.  

Előzmény: fepa (937)
fepa Creative Commons License 2004.09.25 0 0 940
Meccs után, igen. De amikor meccs közben kell a rendbontókat megfékezni, akkor nincs idő a felvételeket elemezgetni. Azokat az esetleges bírósági ügyekben lehet felhasználi.
Előzmény: Törölt nick (938)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.09.25 0 0 939

Egyébként a pécsieket abszolút nem értem.

A rendőrök jó 10 percig csak álltak a szektor előtt és nézték, hogy dobálják be a székeket. Ekkor már lehetett tudni, hogy ha még pár percig folytatják, roham lesz. Ha egy csöpp eszük lett volna, akkor abbahagyják és megússzák a verést.

Előzmény: fepa (935)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.25 0 0 938
Csendben mondom, hogy kilehet. Olyan kamera technika van már ( az EXPOL is használ ilyet) amely alapján 20x20 cm-es felület alapján beazonosíthatnak...
Előzmény: fepa (935)
fepa Creative Commons License 2004.09.25 0 0 937
Ezt sajnálom. Erről nem hallottam.
Előzmény: Törölt nick (936)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.25 0 0 936
Sajnos egy 12 éves kisrác bánta.  Még a minket kisérő készenlétisek is morogtak a helyiekre miatta.
Előzmény: fepa (933)
fepa Creative Commons License 2004.09.25 0 0 935
Ez tényleg így volt. Nem a rendőröket akarom mentegetni, de lehetetlen egy kupac hőzöngőből kiválasztani azt, hogy ki dobálózott és ki nem.
Előzmény: Kék skorpió (934)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.09.25 0 0 934

Aki jogtalanul kapott, azt én is sajnálom, de te is tudod, hogy mi van egy vendégszektorban, ha bemennek a rendőrök.

Itt az első sorokat ütötték, akik felszaladtak a szektor tetejére azokat nem bántották, esetleg aki pofázott, meg mutogatott. 

Egyébként aki már látta a rendőröket rohamozni, az tudja, hogy mikor indulnak meg. Mondtam is a mellettem ülő srácnak, hogy figyeld meg, fél perc és megindulnak. Úgy is lett. Ha a nem dobálózok elkülönülnek a vandáloktól, akkor szvsz simán megúszták volna. Csakhogy akkor a táboruk nagy része szerint ez jó móka volt és körbeállták őket.

Nem kellett volna.

Előzmény: Törölt nick (930)
fepa Creative Commons License 2004.09.25 0 0 933

"Tudom mert, volt szerencsénk látni a kaposi rendőrök attackját a semmiért. "

Jól felkészült rendőreink vannak. Ezt nevezik bűnmegelőzésnek:))))

Na jó, ez csak poén volt!

Előzmény: Törölt nick (932)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.25 0 0 932

Dehogy menetegetem őket!

A mocsok aljaiak azt hiszik ezzel fel tudnak nőni a nagy táborok mellé, de igen tévednek.

Én az ártatlanul megzuholtak miatt mondom. Tudom mert, volt szerencsénk látni a kaposi rendőrök attackját a semmiért.

Aki viszont kurvának szegődik az természetesen ne sírjon ha b*sszák.

Előzmény: fepa (929)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.09.25 0 0 931

Ne aggódj, majd biztos átjönnek a pécsiek, ha hazaértek a 20.40-essel és elmondják a véleményüket.

Előzmény: Törölt nick (928)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.25 0 0 930

Hát igen érdekes.

Mi is kikaptunk mégsem rendeztük át a stadiont. Nem értem a mocsok aljaiak mit emberkednek folyton.

Más:

Aki ártatlanul kap az jogosan háborodhat fel szerintem. Aki viszont kemény volt a székkel és a ráccsal az ne sírjon. Vállalja be.

Előzmény: Kék skorpió (926)
fepa Creative Commons License 2004.09.25 0 0 929

A teljesség igénye kedvéért, minek kellett törni, zúzni? A saját stadionjukban, ott, de ne nálunk. Ne akard mentegetni őket, a másik pedig, hogy az a pécsi szemtanú sem tekinthető teljesen elfogulatlannak.

Hajrákóczi, Hajrá Újpest!

Előzmény: Törölt nick (925)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.25 0 0 928

Igen az általad idézett cikk után írták mindketten.

Az igazság mindig az apró részletekből áll össze.

Előzmény: Kék skorpió (927)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.09.25 0 0 927

Megtaláltam a cikket, ahonnan idézgetsz.

Tessék egy idézés a másik oldalról, úgy nézem válasz az előzőre:

walker

(Idő: 2004. 09. 25. - 22:33)

Te szerencsétlen!Az volt undorito hogy csak 10 perccel azután jelentek meg a rendörök miután az elsö székek minden elözmény nélkül a pályára repültek...
Gondolkodjál mielött hülyeséget irogatsz.Undorito amit müveltetek!Szánalmas paraszt csürhe!..."

Kék skorpió Creative Commons License 2004.09.25 0 0 926

Nekem most szóltak, hogy kb. 15 sérült van.

Egyébként egy értelmetlen dolog volt az egész. Kaptak 2 gólt, na és? Ezért rögtön törni-zúzni kell? Persze, a sok nagyokos ilyenkor a rendőröket hibáztatja, de az igazi bűnösök azok, akik a balhét kreálták.

Törölt nick Creative Commons License 2004.09.25 0 0 925

A teljesség igénye kedvéért egy pécsi beírás ugyanonnan:

csabika1

(Idő: 2004. 09. 25. - 22:19)

Hát ennek kb. a fele igaz! A rendőrök nem csak a balhézókat kezdték el ütni amikor bejöttek a szektorba,hanem mindenkit akit értek. Nem csoda,hogy ekkora balhé lett belőle. Undorító volt amit a rendőrök csináltak. Az 5 sérülés se igaz, ennél jóval többen súlyosan megsérültek. A meccs után az utcán is ütöttek akit értek. És legalább 3 embert be is vittek.
Mocskos rendőrök!

Előzmény: Kék skorpió (924)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.09.25 0 0 924

www.nb1.hu:

Kaposvár, szeptember 25., 22.00 A feltépett székekkel dobálták a rendőröket a pécsi drukkerek.

A két szomszédvár rangadója nem múlt el balhé nélkül. A Kaposvár-Pécs meccs 76. percében Máté Péter bombagóljával 2-0-ra növelte az előnyét a hazai csapat. Nagyjából ez volt az a pillanat, amikor elpattant a már addig is zúgolódó vendégszurkolóknál a húr, és elkezdtek az eléjük felvonuló rendőrökkel verekedni. A bunyóban 25-30 rendőr, és mintegy 50 vendégszurkoló vett részt, na meg az a körülbelül 30 műanyag szék, amit a pécsiek feltéptek, és - vélhetően jobb híján - a rendőröket dobálták meg velük.
Eközben természetesen folyt a mérkőzés, Sóthy játékvezető ugyanis nem szakította félbe a játékot. A "különmeccs" végeredménye egyébként 5 sérült szurkoló, honlapunk információi szerint azonban előállítás nem eszközölt a rendőrség. A sérülteket a mentők kórházba szállították.
A stadionban vélhetően minimum 120 ezer forint kár keletkezett, hiszen egy széket mintegy négyezer forintból lehet pótolni.

Kék skorpió Creative Commons License 2004.09.25 0 0 923

A mérkőzés krónikájához hozzátartozik egy sajnálatos dolog:

a 2. kaposvári gól után a pécsi tábor, amely pár rigmustól eltekintve jól bíztatta a csapatát, leszedte a drapijait, majd kerítésrázásba és széktördelésbe kezdett, amiket bedobáltak a pályára.

A szektorba bevonuló rendőrök egyetlen rohammal rendet tettek, majd úgy tűnt, hogy volt még egy második hullám, utánna már rendben véget ért a meccs. 

Kék skorpió Creative Commons License 2004.09.25 0 0 922

Győzelem!!!!

2-1-re nyertünk, szvsz teljesen megérdemelten.

Az első félidőben kimaradt egy 11-es, ami érzésem szerint megfogta a csapatot. A második félidőre már egy bátrabb Rákóczi jött ki és Jovánczai, valamint Máté bombagóljával 2-0-ra elhúztunk. Egy védelmi hibából szépített a Pécs, de érezni lehetett, hogy nem lesz gond, megvan a 3 pont.

SZÉP VOLT FIÚK!!!!

Kék skorpió Creative Commons License 2004.09.25 0 0 921

Az biztos, hogy én ott leszek. :-)))

Délután edzés a konditeremben, majd otthon zuhany, egy kis kaja és irány a stadion. :-)

Lecso11 Creative Commons License 2004.09.25 0 0 920
Remélem a rossz idő nem riaszt vissza sok embert a meccsnézéstől!
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.24 0 0 919
Bizony, elvárható a Balatonlelle ellen a 16 közé jutás. Holnap viszont meccs lesz! HAJRÁ RÁKÓCZI!!!
Előzmény: Kék skorpió (918)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.09.24 0 0 918

Ha a csapat komolyan veszi a kupát, akkor tovább fog jutni.

Előzmény: Kék skorpió (917)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.09.24 0 0 917

Itt az MK sorsolása:

A 3. forduló párosításai:
Bőcs SE–Budapest Honvéd
Baktalórántháza SE–Budapesti Vasas
Szolnoki MÁV Neusidler–Fehérvár FC
Szentesi TE–Pécsi MFC
Dabas FC–Ferencváros
Szeged FC–MTK Budapest
Szombathelyi Haladás–Békéscsabai EFC
Dunaújvárosi FC–Diósgyőri BFC
Balatonlelle–NABI-Kaposvári Rákóczi
Ajkai FC–MATÁV Sopron
Rakamazi SSC–Lombard Pápa TFC
BKV Előre–Győri ETO
Felcsút SE–Debreceni VSC
Győri Integrál DAC–Újpest FC
Bodajk FC–Makó FC
Kazincbarcika–Pénzügyőr SE

Lecso11 Creative Commons License 2004.09.23 0 0 916
Köszi!
Előzmény: Kék skorpió (915)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.09.23 0 0 915

18.00-kor.

Előzmény: Lecso11 (914)
Lecso11 Creative Commons License 2004.09.23 0 0 914
Üdv!
6-kor vagy 8-kor lesz szombaton a meccs?!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!