Keresés

Részletes keresés

IRISZKE Creative Commons License 2003.12.27 0 0 282
Hát a 9. részben pedig már nagyon úgy tűnt , h a Debbie is rá van kattanva a Darrenre....no de majd kiderül:))
Előzmény: camats (281)
camats Creative Commons License 2003.12.27 0 0 281
szerintem nem Darrentől függ mikor dönti meg Debbyt. Ő már megtette volna (szerintem), de Debby nem akar egy testileg 15 évessel ágyba bújni. Hát azárt megértem őt:) De ha azt nézzük, ki illene (testile) darrenhez, egy 15 éves csaj lenne az, de az meg Darren részéről lenne pedofília. Szegény Darren:((
Előzmény: Veqfuritamma_Dzsulájska (279)
IRISZKE Creative Commons License 2003.12.27 0 0 280
De kinírta (mint még sokan másokat:( ) , úgyhogy mind1.Áhhh...a Larten úgyis meghal , majd a Paradicsomban biztos ott lesz az Arrával :)))
Nem biztos , h februárban jelenik meg....(((Olyan rossz , h már annyi féle variációt hallottam , bár ha logikusan gondolkozom , akkor tényleg ,akkor kell megjelennie...mind1.....mondjuk engem már nem nagyon érint :))
Előzmény: Veqfuritamma_Dzsulájska (279)
Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2003.12.27 0 0 279
Azaz nem teljesen nincs: D tuti nem fogadott cölibátust, csak vár a megfejelő alkalomra:) Egyébként Mr. C-nek se sok nője volt manapság. Arrával már épp összejöttek (volna) ha az a szemét író nem nyirja ki.
Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2003.12.27 0 0 278
Úgy döntöttem, még egy kicsit megtartóztatom magam, mejd februárban olvasom el:(

Darren szüzességi fogadalmat tett? Hát, ez egy gyerekkönyv végülis, emberek, csak ne legyenek vad szexjelenetek...bár belgondolva, ha az ilyen gyilkolászások mehetnek, akkor mért ne? Szerintem Debbie a probléma, mert D. annyval fiatalabbnak néz ki nála, ez neki pedolifila lenne (ha már itt, szvsz tartunk Evannának is) Lehet, hogy szegény Darrennek ki kell várnia még 15 évet, mire testileg is nagykorú lesz...csak addigra Debbie ez vén csoroszlya lesz...nem is, csak úgy 43 körül. Akkor még jó bőr:)
Összesítve az eddigi eszmafuttatásomat: Gőzöm sincs:)

IRISZKE Creative Commons License 2003.12.27 0 0 277
Ez nem igaz...mostanába mindig kéccer kell írnom , mert elspre nem hajland elküldeni...no de sebaj...van időm :))

Wow!Én azt hittem , h az a csaj is meddő...ez új infó!:))
Apropó , ha már a tmánál vagyunk , akkor a darren most örök szüzességi fogadalmat tett v mi?:))Mert már majdnem 30 éves és még le van maradva kicsit néhány dologgal..mondjuk az igaz , h van ideje :))Csak az a gáz , h a Debbie nem él örökké (mondjuk ő sem:) )....márpedig állítólag ő élete nagy szerelme...no de mind1:))

IRISZKE Creative Commons License 2003.12.27 0 0 276
Miii???Én eddig azt hittem , h ez a csaj is meddő...hát ezek új infók :)
Hát tényleg ő dönti el....
viszont hamár ilyen témához értünk: most a Darren örök szűzességi fogadalmat tett v mi?:))Mert már majdnem 30 éves és bizonyos dolgokkal le van maradva...bár van ideje.Mondjuk a Debbie nem fog örökké élni (hacsak meg nem vérezik :) )...pedig elvileg ő az élete nagy szerelme...ehhe...mingyá elfolyok :)
Előzmény: camats (275)
camats Creative Commons License 2003.12.26 0 0 275
hát elvileg csak neki lehet gyereke. mert a többi vámpír meddő. ezért mindenki őt akarja meg****. de gondolom végül ő dönti el kitől lesz a gyerek
Előzmény: IRISZKE (274)
IRISZKE Creative Commons License 2003.12.26 0 0 274
Oks , majd elküldöm , de semmisítsétek meg majd a levelet , mert evileg ilyet nem lehetne csinálni...Hehe , a Lartent nem temették el , hanem otthagyták a csontjait:( >(
Hát, elvileg mivel az Evanna minden vámpírnál idősebb , mivel jó régi darab:) , ezért bárkitől akarna gyereket az pedofília lenne:))De milyen gyereket,nekem ez új!
Előzmény: camats (273)
camats Creative Commons License 2003.12.26 0 0 273
szerintetek Evanna kitől akar majd gyereket? Darrentől csak nem, az már pedofília lenne, nem?:)
gyalogbagoly Creative Commons License 2003.12.26 0 0 272
Megkaptam, nagyon aranyos!:)))
Én szóról szóra biztos nem tudom lefordítani, de a tartalmát megértem, úgyhogy azért én is kíváncsi volnék rá, mert nagyon türelmetlen vagyok.:)))
Előzmény: camats (271)
camats Creative Commons License 2003.12.26 0 0 271
gyalogbagoly:tudod mit? beszéljük meg ki fordítsa le. Ne szenvedjünk már mind a ketten:)
asszem sikerült elküldenem a kutyás képet:)
Előzmény: gyalogbagoly (270)
gyalogbagoly Creative Commons License 2003.12.26 0 0 270
Azért nekem is küldd el!:)))
camats Creative Commons License 2003.12.26 0 0 269
Inkább nem terhelem szegény gyalogbaglyot, ha nincs időm, küldd el nekem angolul, és apámat (megint) ráveszem, hogy fordítson. Ha apám megölne temessetek Larten mellé:)
Előzmény: IRISZKE (263)
IRISZKE Creative Commons License 2003.12.26 0 0 268
Hát már én se olvasnék vissza ennyit :))
Előzmény: Toffy (266)
Toffy Creative Commons License 2003.12.26 0 0 267
Dátum: Tue, 23 Dec 2003 17:30:54 -0000
Feladó: "Darren Shan"
Címzett: "all"
Tárgy: Shanville Monthly

http://www.darrenshan.com/news/monthly.html

Hi everyone,

I'm back!! And the November/December issue of the Shanville Monthly is now online. Find out what I've been up to for the past few months, and how the books have been doing in my absence! Also, there's the link to everyone's favourite ghoultide short story, Shanta Claus!!!! To access it, click on the following link (or the one at the top of this e-mail), or cut and paste it into your browser:

http://www.darrenshan.com/news/monthly.html

Until next month, all the bloody best,

Darren Shan.

--------------------------------
to unsubscribe from this list, send your full name and e-mail address (the one this message was sent to) to unregister@darrenshan.com

Toffy Creative Commons License 2003.12.26 0 0 266
Sorry, holnap olvasok vissza... Fáradt vagyok hozzá...
IRISZKE Creative Commons License 2003.12.26 0 0 265
Hát nálam biztos nem tucc rosszabbul....
Ok, természetesen elküldöm , de csak 8 körül , mert vszínűleg az lesz , h 6kor nekiállok és akkor remélhetőleg kész leszek 8ig 8de az idegeim is :)) )
Előzmény: gyalogbagoly (264)
gyalogbagoly Creative Commons License 2003.12.26 0 0 264
:)))Iriszke, ez volt a hónap vicce.:)) Épp csak annyit tudok, hogy valamilyen szinten le tudjam szqrni belQle a lényeget. De ha küldöd, megküzdök vele.:))
Előzmény: IRISZKE (263)
IRISZKE Creative Commons License 2003.12.26 0 0 263
Hát majd megpróbálom összeszedni minden fordítói képességemet és normálisan (de legfőképp világosan :)) megpróbálom leírni , h hogy halt meg a Larten...bár az nem mostanában lesz, mert most kicsit kiakadtam , h milyen hülye vok :(((
1ébként lehet ,h azt csinálom (sőt biztos) , h elküldöm levélbe és pl a gyalogbagoly lefordíthatja neked , mert sztem ő sokkal jobb angol tudással rendelkezik...
Előzmény: camats (262)
camats Creative Commons License 2003.12.26 0 0 262
Iriszke:kérlek, magyarul összefoglalva tömören küldd el nekem, hogy hal meg Mr C.:)) Segíts szerencsétlen angol tudattla emberen, aki teljesen oda van Mr C-ért:) Már csak benned bízhatok:)
IRISZKE Creative Commons License 2003.12.26 0 0 261
Befejeztem!!!Tök jó!!!!Szegény Larten:(((Kicsit szrul hal meg...mind1.Már csak a Steve-nek kéne megdöglenie!
Jaja, sztem is jobb lenne , h ha hagynák ezt a filmes dolgot....úgyis nehéz olyat csináli , ami mindenkinek teccik.....jobb ez így.Ált.az olyan filmek , amiket könyvekből csinálnak v bénán vannak megcsinálva v a szereplők gagyik...bár vannak kivételek.Remélem ha már filmet akarnak mindenáron,akkor ez kivétel lesz...
gyalogbagoly Creative Commons License 2003.12.26 0 0 260
Kicsit szegényes az angoltudásom, segítsen ki valaki! Ugye nem az van odaírva, hogy három részbQl akarnak egyet csinálni?
Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2003.12.26 0 0 259
Megvan a megoldás: haggyák a francba az egész filmes ügyet:(
camats Creative Commons License 2003.12.25 0 0 258
De a filmmel több probléma is lenne:
1. Részenként hosszú lenne megcsinálni ( vannak részek, mint az5. is, ami hülyén fejeződik be), egy filmben meg túl hosszú.
2. a vámpírok nemöregednek, de a színészek nem. A felnőtteknél ez nem gond, de a gyerekek, főleg ilyen korban, sokat változnak.
Na meg hogy találnának olyan színészt, aki eljátszhattná Mr C-t? Mert őt nem játszhattja ám akárki:)
IRISZKE Creative Commons License 2003.12.25 0 0 257
Te jó ég!Láccik , h szünet van...bocs minden helyesírási hibáért + az időbeli kavarásért...na mind1...
Előzmény: IRISZKE (256)
IRISZKE Creative Commons License 2003.12.25 0 0 256
Hát az , h megvette a WB a jogokat még nem jelenti azt , h rögtön filmet is csinál belőle...egy csomó könyvel (pl A gyűrűk ura meg még mit tom én) , h megvették az ősidőkben a jogokat , aztán filma csak jóval később lesz.Én nem hiszem , h rossz filmet csinálna a WB-főleg , h ha nem is most kezdi el...fejlődik a technika stb- csak hát az egyik gond az , h ugye sem idő sem pénz nincs arra sztem , h úgy csinálják , h teljes legyen (főleg , h ha vki kitalálja , h egyes dolgok máshogy legyenek) , másrészt meg nehéz olyan színészt találni , aki mindenkinek teccik...vki biztos , h utálni fogja...azért azt is remélem , h nem ilyen befutott színészekkel fogják csinálni...az olyan rossz lenne.Új arcokat akarok!:))Bár azzal is az a gond , h ha pl nem jön be a Darren , miután megnézem esetleg a filmet biztos , h a filmszereplő jut eszembe :(((
Hát tényleg elég kiszámítható ez az egész...na jó, én 100%ra nem mondtam volna ezeket a dolgokat , de a tippeim nekem is gyanazok voltak...vmit még okvetlenül akartam írni , de most nem jut eszembe szval egyeőre ennyi :)))
Előzmény: Veqfuritamma_Dzsulájska (255)
Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2003.12.25 0 0 255
Ez mindenestre nem túl biztató:(

Lizo
Lots of people want to know is there any news on the Cirque de Freak films at the moment?

Darren: Well the last time I heard what they are planning to do is take the first three books and combine them so take bits out of each book and mix them up into one big story line so you would have Sam Gresque, you can have a Merlock you could have a Mr Tiny, there would loads going on in it. Now there is no sign of a script yet, we are still working on that. There is no guarantee there will be a movie but they did renew the rights this year, when they first bought they had it for 18 months and now they have bought for another 18 months so they are still working on it. But there is no definite news yet.

(http://news.bbc.co.uk/cbbcnews/hi/chat/hotseat/newsid_1608000/1608873.stm)

Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2003.12.25 0 0 254
Hát engem is, de az vki más volt...
Filmről annyit tudni kb, hogy talán, egyszer, majd vmikor...mindenesetre énszerintem ha lesz, az is összevissze lesz kutyulva, nem sok örömem lesz benne.
Előzmény: camats (253)
camats Creative Commons License 2003.12.25 0 0 253
Mit tudtok arról, hogy filmet csinálnak róla? Állítólag már szerződést is kötöttek valakivel.
Én is biztos voltam benne, hogy Steve lesz az, de akkor a 8. rész végén a kapucnis fazon, akit annyira védtek, csak álca volt? Mert engem ez bizonytalanított el.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!