Nincs hozzá leírás?Általában szokták írni, hogy milyen állatokra veszélyes.Próbáld meg hűvösebb,párásabb helyen tartani, mert az atkák azt nem szeretik.Azt meg a cicák nem szeretik.
Segítséget szeretnék kérni.Van egy kb 3 éves mangófácskám. Az utóbbi időben több folt jelent meg a levelein,illetve pókhálószerű szövedéket találtam a tetején.Ezen kívűl a
leveleken apró fehér színű mozgó rovarokat láttam. Utánanéztem a neten,és takácsatka támadásaként diagnosztizáltam a helyzetet.Az egyik bau-maxban érdeklődtem,hogy milyen
vegyszerrel lehetne elpusztítani ezeket az élősködőket. Sanmite 20wp típusú anyagot adtak.A kérdéseim:
- Helyes volt-e a diagnózisom?
- Ezzel a szerrel el lehet ezeket pusztítani?
-Ez a szer ártalmas-e valamilyen formában a cicánkra? Lakásban tartott macskáról van szó.
Megvan! Az iMac-G5 mellé egy Hp Pavilon! Már be is üzemeltem. Majdnem. Már most vírusokkal ijesztget! Azt hiszem, ez a vírus-falás nagyon jó üzlet lehet...
Huh, nagy ko esett le a szivemrol - mar attol tartottam, soha nem johetek ide vissza kertizokogni :))
Itt az igazi oszi ido - este, ejjel esett, a levelek osszeestek, es teljesen edugaszoltak az ereszeket. . .szegeny papa, megint tetore maszik :)) a hetvegen.
Elnezeseteket kerem a felre-zokogasert, de nagy a keserv.
Az ido meg ma reggelre oszi lett. Meg nem dugtam ki az orrom, de mar latni - mas mint tegnap reggel volt. Alig merek kimenni es megnezni a kameliamat, vajon mi van vele :((
Nemakartamén se malackodni, se mittoménmit. Megpróbáltam betenni ide egy slide-ot, de nem sikerült. Már nem emlékszem, hogy kell.
Mitisakartam mondani? Ja, hogy pár héttel ezelött az emailek eltüntek a gépemröl. Azt hiszem az egeremmel variáltam valamit, és a böngészökröl minden link, az iTunes-ról minden zene, az Address Book-ból minden cím eltünt! A mailboxok pedig üresek lettek! (Így jár az, aki még félálomban is a gép elött ül, aztán már assetuggyamitnyom....)
Ha valakinek tartoznék válasszal, sivalkodjon egy nagyot!