Olvastam a régebbi hozászólásokat is,csak azt hittem valaki tud már valami biztosat.
Meg azért egy majdnem 100 rúgós gép nekem ne irjon ki semmi hibaüzenetet.:(
Nekem is kiírja a hiba jelzést.Megfigyeltem hogy nekem csak akkor csinálja,ha úgy kapcsolom ki hogy a lencse lefele áll.Minden kikapcsolás normálba ilyen pozicióban történik,de ha úgy kapcsolom ki,hogy felfele néz az lencse,akkor elmarad a csipogásos hibafelirat.
Különben volt már hozzászólás ebben a témában,érdemes olvasgatni a régebbi leveleket is......
Én még mindíg meg vagyok győződve róla,hogy valami egyszerű kis hiba.Talán egy sorrendkapcsoló,vagy érintkező nem precízen működik.Néha ugyan kikapcsol magától,de csak is kízárólag nézegető üzemmódban.
Köszi Szabee, da sajna most nincs autóm egy-két hétig, hogy átugorjak Szegedre.
Ha addig nem szán meg valaki, vagy ne adj úristen megakom az eredetit akkor átugrom hozzád.
Kösz szépen
Igor
Én Pécsen vettem (CC Webshop) 86e.
De javaslom hogy olyan helyen vedd ahol Canon garancia van, mert ha valami baja lesz akkor sokat számít hol vetted. És az árkülömbség kb3-4e
Greis - Sajnos akkor még nem volt meg a kis aranyos
Továbbra is várom azt a kedves fórum lakót aki lemásolná nekem a géphez járó CD-ket.
(másolási és a postaköltséget természetesen én állom)
Sziasztok! EZ az én fórumom :)
SEGÍTSETEK nekem! Szeretnék magaménak tudni egy PowerShot A60-ast. De nagyon drágának találom mindenhol. Honnan tudnám én beszerezni a legolcsóbban? Az sem érdekel ha nincs számla!
Sajnos még mindig szívatnak a géphez járó CD-vel.
Ha valaki lemásolna nekem őket, akkor azt nagyon megköszönném, természetesen a költségeket fizetem.
Vagy ha valaki Kiskunhalason vagy környékén lakik akkor küldjön egy mailt és többit majd megbeszéljük.
Szerintem ne sajnáld a 4 elemes megoldást!
Nekem A60-am van, szobatársamnak Nikon CP 2100-asa, amibe 2 elem megy, és így kisebb, könnyebb, de ő 2 elemmel 100-120 képet csinál, én néggyel 300-350-et full LCD mellett, nagyrészt vakuval.
Egyébként tapasztalataim szerint az A60 kenterbe veri a CP2100-at, legfeljebb analfabéta lányoknak ajánlanám a súlya és a 40 féle előre programozott üzemmód miatt.
Múlthét csütörtök óta vagyok Én is A60-as tulaj.
Szerintem 2Mpixelben ezen az áron nincs "ellenfele" ennek a gépnek.
Nekem ez az első gépem,sőt analóggal sem fényképeztem.
Az volt a célom ,hogy olyan gépet vegyek,amiben vannak előre beállítható automata funkciók,de ha később belejövök legyen sokrétű manuális beállítási lehetőségem is.Azthiszem ez egy két kis kellemetlenséget eltekintve bőven teljesíti.
Egyelőre elégedett vagyok teljesen.
Most egy 256-as CF és akksik a beszerzendők.. félkemény Canon PS tokot már vásároltam.
Kérdés,hogy 1850-es vagy 2000mAH-at vegyek-e..Kicsit sajnálom ,hogy nem csak 2 ceruza elem megy be ,mert akkor egy csomag elemből meg lehetne a cseregarnitúrát oldani :o)
Nemsokára teszek fel Sample képeket.. eddig csak makrókat csináltam jórészt.
Ja egyébként Én az egyesült államokból szereztem be közvetve a gépet..
szűrőket pénz hiányában Photoshoppal helyettesítem. Pl. nagyon jó polárszűrő hatást lehet elérni Nik Color Efex Pro-val.
Scott!
Én azt hittem, hogy direkt jó ott az a lányalak, erősítvén a kapu-hatást...dehát ízlések és pofonok :)
Köszönöm a véleményeket!
Megoldódott az letöltés gondom (win2k), át kellet másolni a /canontp alkönyvtárból a dll –eket a winnt/system32 alá. Egy pár dll újabb volt, a régieket felül kellet írni, ezek után csont nélkül ment. :o)
Sziasztok!
Én remélhetőleg hamarosan egy A70-es boldog tulaja leszek. Amit eddig hallottam nagyon bíztató, csak még kuporgatnom kell egy keveset. Addig is lenne két kérdésem: 1.Nem tudja valaki a lencse típusát (gyártó cég) 2. Kiegészítőként hallottam 40 m-ig vízhatlan tokról. Nem tudja valaki, ez mennyire csillagászati összeget emésztene fel? Ez utóbbi csak érdekességként, mert azért jó poénnak tűnik - akár csak esőben is.