Sajna Tonberryn volt fenn, és hát ugye elszállt a régi rendszerrel együtt. :(
Én sem vagyok elragadtatva ettől az újtól, sokszor nem működik rendesen. A régi file-okat meg nem akarják újratölteni.
Kérdeztem a soundofjapan-fórumban is, de senki nem jelentkezett.
Mondjuk részleteit le lehet szedni máshonnan, de azért nekem egyben kéne. Bár végül is nem olyan sürgős, mert egy hónap és megveszem, de az utazás előtt jó lett volna hangolódni! :))))))
ezt BT koncertet mintha én is le akartam volna szedni, de ezek szerint nekem se jött le, mert nincs sehol. biztos kidobtam sok mással együtt, amik félbemaradtak.
ha tudod honnan töltötted le a torrentfájlt, nézz utána az oldalon, egyáltalán fent van-e még, mert pl. jpopsuki-n nagytakarítást végeztek, sok cuccot leszedtek. tonberry pedig megváltozott, régi fájlok már nem elérhetőek. amúgy jól elkúrták szegényt, pedig milyen jó kis tracker volt, ez a mostani sokkal vacakabb.
amúgy ilyen chello-s email címem nem létezik, nehogy valaki ide írjon. ez még a régmúltból maradt itt, mert nem engedi az msn a változtatást. most csak a freemail-es címem működik, de elvileg t-online-os is van.
állítólag jó. de egy Miike nem is lehet annyira rossz, bár az Izo-t még nem néztem végig, csak bele. nem tűnik valami jónak (már ahhoz képest, amiket eddig csinált).
jaja, lécci msn-re vegyük fel egymást, már épp ideje. nem tudtam, hogy van olyanod is. dejó, már mindenkinek van gépe és mindenki töltöget:)
viszont nemtom az ilyen számokat hova köll beírni, amit most megadtál, ezért inkább te létesíts velem kapcsolatot, vegyél fel ezen a néven: kokeshi doll vagy kokeshi@chello.hu
előkotrom az email-embe miket kértem tőled, mert nem emlékszem és akkor egyeztetünk. azóta már van amit én is megszereztem, pl. Izo, de ha van hozzá magyar feliratod, akkor kéne. az enyém 2 cd-s változat.
46-oku nen no koi nincs meg....kutakodom ezerrel, de nem találom. Tudom, hogy Harpo is nézegeti-nézegetné, ezért kérdeztem, hogy megszerezte-é. De ezek szerint nem volt túl egyértelmű a kérdés.
A héten már próbálkozom az msn-nel. Jut eszembe, Sárkány, neked megvan a 13th floor with Diana BT koncert dvd? Mert 2 hónapja áll a torrent. Nem bízom már abban, hogy lejön... Új filmek nekem is vannak, este küldöm a listát mindenkinek.
még nem láttam sehol. talán még nem jött ki a dvd, gondolom J-ban is az a szokás, mint nyugaton, amíg le nem fut a mozikban a film, addig nem adják ki. év vége felé már tuti lesz.