na látja, ettôl kezdve válik relatívvá a becsület fogalma.
szerintem ilyenkor / ezért is kell elmenni inkább az öreg barátokkal vodkázni. különösen úgy, ha már tételt is bizonyítottak, vagy fôztek egy jó levest, vagy elmentek legalább a Himalaja alaptáborig, vagy megtanultak biciklizni. Egyszóval, elértek valami értelmeset.
sôt, ha maradsz a kisbetűzésnél, akkor egyrészt rossz kedvem lesz, mert az az én kopirájtom, vagy mondjuk úgy, az iagoság ismérve, másrészt meg mivel tenni ellene nem tudok, így elbujdoklom magam bele a világba szerteszét.
a TP melyik nyomozási fázisában ügynökösködik épp? (nekem a legutolsó szakasz volt, amikor már a vörös szobában zajlottak az események. azt hittem, megbolondulok, olyan még nem volt, hogy semmit sem kellett feldolgozni, csak arra vigyázni, hogy egy pillanatra se hunyjam le a szemem. yesss)
becsületet védeni úgy érdemes, ha a védôk közben nem sérülnek le.
libebols olvasatban alá-fölé rendeltségi helyett mellérendeltségi viszony és megfelelô munkaruházat biztosítása korrekt.
Ez egy igazi férfibarátság volt. Barátom felkapott a porból, hogy bizonyítson egy tételt, én éltem az alkalommal, hogy legyen pénzem, meg hírnevem, aztán meg hogy átmentünk együtt az összes hülye stáción, békésen és önzetlenül el kezdtünk vodkázgatni ott, ahová eltévedtünk, hö.
de ha a helyzet nem hasonló, akkor leginkább a legutolsó dolgot fejezem ki vele, keverve a tisztelettel. Akkor a dolog úgy hangzik, hogy mennyire tisztelem a hülyeségeit. vagy hogy alkalmanként tisztelettel elviselem a hülyeségeit.
Az ön becsületének megvédése a legfontosabb szempont. Továbbra is a szolgálatában állok, ha nem sérti libebols érzeményeit ez az egyébként roppant tiszteletteljes felajánlkozás, hö.
Nekem volt egy egy öreg jóbarátom, szegény meghalt már rég, akivel évekig magázódtam, pedig sokat piáltam vele mindenféle kocsmákban, meg olyan volt a környezet, hogy ott, abban a környezetben meg hivatásban mindenki rögvest tegeződött, mégis a magázódás volt a legjobb, mert így nagyon ki lehet fejezni az őszinte tiszteletet, nagyrabecsülést, meg kifejezni azt, hogy mennyire el tudom viselni a hülyeségeit, hö.
ôszintén szólva nem sokat foglalkoztam a film hátterével.
különben meg amikor nagyon gyorsan kellett egy nick, akkor ez ugrott be elsônek, persze, gondolom, nem véletlenül, de nincs különösebb jelentôsége annak, hogy éppen ezen a nicken firkálok.
én szoktam magázódni, azért. következetesen, vagy keverve. egy kedves ifjú barátomat pl. nagyon szórakoztatja hogy amikor mérges leszek, magázódásból tegezésbe váltok.
Hál'istennek. Bennem is van csekély libebols érzemény, de ha arról van szó, akkor (mindgyán el kezdem magázni... vajh, mié?) oda tudok vonszolódni lovassági karddal, bandázs nélkül, szóval, ha kavarnának a Pásztorok, hö. Ha nem sértelek meg.
errôl jut eszembe, gyerekkoromban volt egy rakás üveggolyóm, valami kirakós társasjáték részei voltak, talán az egyetlen, amit sosem játszottunk. made in china. viszont volt jó sok üveggolyónk, mindenféle célra.
a dolog kis helyesbítésre szorul: nem tudom honnan a téves beidegzôdés, miszerint bárkinek is úrnôje lennék. ezt egy kicsiny szívemben rejtôzô aprócska libebols érzemény mondatja velem.
Elsődleges és eredeti fogcsikorgatást kapok néha a szövegeidtől, amelyeknek szellemisége úgy rohangászik a megszégyenítő iróniát a jóleső hódolattól elválasztó borotvapange hegyén, hogy fizikai fáraccságomat feledve kinyilvánítom:
csípem az agyadat. Smlz.
Ps: ps-ben azt akartam írni neked, hogy keríccsed mán elő úrnődet, de ez a ps okafogyottá aszalódott, mer Ő már itt van, csak éppen telefonozik egyet, hö.