gondoltam, hogy próbálkozol majd ilyesmivel, de nem baj, átmegyek hozzátok, és elveszem erőszakkal. bazzeg , amikor te vezettél, hogy szenvedtél, hogy adjak bankszámlaszámot átutalod, vergődtél, mint a partra vetett hal...
A Magyar Nemzeti Bank tájékoztatója... Jövõre kezdik nyomni az ötvenezer forintos bankjegyeket. Cicciolina és Rózsa Sándor lesz rajta, jelképezve, hogy kurva egy betyár világ gyün ...
de ha müan szaunakörútra indul, akkó tutira nem értek idejében a strandtúrára
fürdi, gombák nekem is cápa
mit szóltok a főnököm testreszabott feladatot adott ki nekem:
ma 22:30-kor érkezik THIERRY FONSECA FERREIRA portugál szobrász a ferihegyi reptérre..... igen én megyek érte és elhozom Füredre. Állítólag nem kell félnem, mert nem Mikelandzseló, szal felesége van és vele jön és nem kell külön szolgáltatásokat adnom.
basszátok meg ez 2-2, most menjek vagy sem? Jó lenne ha nem szórakoznátok velem! Előre megbeszélt döntetlent érzek! Rohadt csalók! Így viszont sajnos lehet, hogy kiesek.... a főiskoláról.
Én voltam a Sörsátorban tegnap és véletlenül ittam 3 sört (sajnos csak a 2. félidőre értem oda), utána meg otthon még 3-at, de mentségemül szóljon, hogy nem olvastam az előző hozzászólásban a kérést.