Közbe én is rájöttem hogy ez nem valódi interjú. Vesztesekkel nem szokás hosszabb riportot készíteni, ráadásul 1 komoly válasz nem volt benne. Azért szép próbálkozás volt, és pár poén tényleg jó, de ezt szvsz mégse kéne kovek.
Ha ez nem egy poén,akkor rohadt nagyot csalódtam Samprasban. Kifogások már megint, miért nem képes azt mondani,hogy basszus kikaptam,majd legközelebb jobb leszek?????
Nem is tudtam hogy Pete-nek ilyen jó humorérzéke van. Az a salakos dolog, a 2020-as Sampras-Navratilova páros, meg hogy nincs otthon vacsora rohadt jók!
Közben sikerült lefordítani a Sampras-sajtótájékozató szövegét.
K: Pete, ez nem volt egy nagyszerű teljesítmény ma.
PS: Igen, nagy csata volt. Alexnek fantasztikus lábai vannak, a feleségem is azt mondta. Egyébként nem történt semmi különös, most a salakra készülök, majd ott visszavágok.
K: Különösen a szervád mondott csődöt.
PS: Mikor bemelegedett volna a szervám, akkor mindig ritörnözni kellett, és ez annyira megzavart, hogy elment a backhand meg a forehand.
K: Mi történt a tie-breakben?
PS: Alex nagyon jól játszott, gyorsan elhúzott hat-nullra, térfelet cseréltünk, feljöttem hat-négyre, de ekkor elsüvített a fülem mellett valami sárga, és a bírók bent látták.
K: A közönség fantasztikusan buzdított.
PS: Volt néhány spanyol a nézőtéren, nem értettem mit kiabálnak, és ez nagyon megzavart a koncentrációban.
K: Pete, éppen miattad vitték fűre a találkozót, Corretja pedig pályafutása során egy meccset nyert csak ezen a borításon eddig.
PS: Igen, ez nagy lélektani terhet jelentett.
K: De hát a körülmények teljesen neked kedveztek.
PS: Az amerikai fű egészen más, mint Wimbledonban. Tulajdonképpen meglepett, hogy Amerikában is van fű. Néha a szél is fújt, felborzolta a fűszálakat, nagyon zavart. Ráadásul megfigyeltem, hogy a spanyol edző, amikor a bírók nem figyeltek oda, salakot szórt a pályára a zsebéből.
K: Mintha már a harmadik szett közepén erőnléti problémáid lettek volna.
PS: Már a meccs elején éreztem a bal vádlimat, ezért voltam lassabb. Később már nem éreztem, és ez óvatossá tett.
K: A csapatnak továbbra is jók az esélyei. Mit vársz holnap?
PS: Holnap nem játszom.
K: Pete, nem bántad meg, hogy nem vonultál vissza a 2000-es Wimbledon után?
PS: Ellenkezőleg. Úgy érzem salakon egyre jobb vagyok, de ha a Garros nem jön össze, akkor nyerek Wimbledonban. Úgy érzem, jónéhány Wimbledon van még bennem. Akár 2020-ban is jó esélyeim lehetnek Navratilovával párosban.
K: Pete, a feleséged mindig ott szorít érted a lelátón, mekkora lelki pluszt jelent ez?
PS: Igen, mindig ott ül, ha hazaérek meg nincs vacsora.
K: Thank you, Pete.
Köszönöm a reagálást mindkettőtöknek. Fenntartom, hogy csóri spanyolok esélytelenek, egy ember nem nyerhet meg egy csapatnak egy DK-fordulót, és akárhogy is tündökölnek párosban, szerintem ez a csoda megismételhetetlen. Itt jegyzem meg, hogy nagyon szurkolok az esélyteleneknek, annak ellenére, hogy nekem Pete a No1
Ezek után már nem! Párosban is játszik Alex... aki most olyan önbizalommal bír, hogy nehéz lesz ellenállni neki, ráadásul Balsells kitűnő párosjátékos, és ők ketten régóta együtt játszanak. 1-2-ről fordítani pedig sosem egyszerű.
(Szerinted csupán akarattal meg lehet verni Samprast kedvenc borításán? Akkor már nagyon nagy baj van...)
Oké, Pete vesztett a DK második meccsén Alex ellen. Nem hinném, hogy gond lenne vele, szerintem csak az az iszonyú akarat dominált, amivel Alex a pályára lépett. Szegény spanyolok úgyis esélytelenek.