"Egyébként meg Curbishley és Pardew is nyilvánvalóan vakok, nem értenek a futballhoz, továbbá rasszisták és idegengyűlölők, azért nem játszatják Tevezt, aki egyedül tud futballozni ebben a csapatban."
ők biztos nem azért nem játszatták/játszatják, mert gyűlölik. Te viszont tiszta szívből, legalábbis a hozzászólásaidból ez jön le.
a mostani csapatba tulképp bárhova beállhatna, rontani biztos nem rontana :)
Ajánlom akkor ezeket a tényeket a figyelmedbe, ennyit arról, hogy Tevez nem játszott eleget. Nagyon alaposnak kell lenni, hogy győztes meccset találj köztük (1 van, elárulom):
Egyébként meg Curbishley és Pardew is nyilvánvalóan vakok, nem értenek a futballhoz, továbbá rasszisták és idegengyűlölők, azért nem játszatják Tevezt, aki egyedül tud futballozni ebben a csapatban.
Nem arra célzok, hanem arra, hogy azon a 13 darab góliszonyos meccsen egy párszor azért betalált volna. Teljesen nem mindegy, hogy én vezetek 1-0-ra vagy az ellenfél és én csak futok az eredmény után egy olyan csatársorral, amelyik képtelen gólt lőni. Vannak ám előnyei annak Tevez fickónak: normálisan le tudja venni a labdát, tud cselezni meg passzolni meg lőni. Tudod, az argentin iskola.
A védelmük nagyon nem jó, ezek a számok arról is árulkodnak. A Portsmouth ellen karácsonykor sem játszott rosszul a West Ham, mégis 2 pontrúgás, 2 védelmi hiba az első félidőben, és már 0-2 is volt az állás. Attól még, hogy nem megy a támadóknak, nem törvényszerű, hogy rendszeresen ki is kéne tömni a csapatot. Vagy inkább arra célzol, hogy Tevez egymaga rúgott volna hetet ma, ha játszik?
11 idegenbeli meccsen 2 (azaz kettő) darab gólt rúgott a WHU. Még a Watford is rúgott négyet. Nyilván a baj általánosabb, de mindenestre ezek nagyon árulkodó számok. Az ő védelmük nem olyan jó, hogy elviselje ezt a góliszonyt. Mindösszesen 13 mérkőzésen nem rúgtak gól a 22 fordulóban.
Most már úgy tűnik, hogy nagyon ég a ház a West Ham-nél, Curbishley nem indított rosszul, de azóta betli, és tartom, hogy óriási gondok vannak a támadójátékkal nála is, 5 meccsen (egy még tart...) két rúgott gól (ebből egy csatár által).
Az esélyt megérdemelné Tevez is, de szerintem nem fekszik neki a PL, főleg nem a klasszikus brit focit jobban domináló West Ham játéka. Nem is értem miért nem a spanyol vagy az olasz bajnokságot választotta.
Viszont a jelenlegi West Ham nagyon szimpatikus kis csapat, a kezdőben 11 angol anyanyelvű játékos kapott helyett, ha jól figyeltem. Többet érdemelnek.
"A két meccsen a West Ham támodójátéka a nullához konvergált, összesen sikerült egy gólt rúgni, azt is egy középpályás által és volt kb. 2 komolyabb helyzet, ami borzasztóan kevés."
Ez a mondat már megbocsáss, de faszság. Szerzett 4 pontot két nehéz meccsen a csapat, nem kapott gólt és legyőzte a listavezetőt, egyrészt. Másrészt meg ha tényleg láttad a mai meccset, láthattad, hogy jól játszott a West Ham, megvoltak a helyzetek, én jóval többet láttam, mint kettő. Csereként bejött Sheringham, aki a Manure ellen is jó húzásnak bizonyult, most meg nem sikerült, bár ki tudja, mi van, ha nincs az a hülye kiállítás. Nem látok én se a lapok mögé, azt tudom, hogy Tevezzel a pályán szinte az összes meccsét elvesztette a West Ham, Curbishley meg nem hinném, hogy saját maga ellen dolgozna.
En csak annyit tudok, hogy amikor ellenunk kezdo volt, rettegtunk minden megmozdulasanal es vartuk, hogy mikor faradt el. 70 percig eleg jol birta, de lehet, hogy azota megzuhant az eronlete. Bar nem tul valoszinu.
Miután Pardew-féle őszi időszakban alig láttam a WHU-t, most a két Curbishley-s meccset sikerült végignéznem, ezek alapján továbbra sem értem, hogy Tevez miért nem fér be. A két meccsen a West Ham támodójátéka a nullához konvergált, összesen sikerült egy gólt rúgni, azt is egy középpályás által és volt kb. 2 komolyabb helyzet, ami borzasztóan kevés. A megszerzett négy pont remek, de könnyen lehetett volna 6 is, illetve a jövőbe tekintve nem biztos, hogy elég lesz ez a minimalista támadójáték. Akármit is csinált vagy nem csinált Tevez AC előtt, mindenképpen be kéne tenni, főként ha a menedzser komolyan gondolja, amiket kinevezésekor nyilatkozott a csapatbakerülés esélyeiről. Elnézést ha hosszú voltam.
A teljességgel használhatatlan Zamora helyett be kéne hoznotok Tevezt, bár úgy látom, hogy a Curbishley által hírdetett "tiszta lap" a két argentinra nem vonatkozik...
Nabazmeg, remek. Fasz gondolta volna, hogy Cech egy koponyatöréssel hamarabb visszatér, mint a jóval korábban megsérülő Ashton. Kezdek félni, hogy ő egy újabb szem lesz az Owen, Dyer, Woodgate, Dunn-láncban.
Szép volt fiúk! Még most is alig hiszem el: NYERTÜNK!!! A játékunk is egész bíztató volt, már már a tavalyi időket idézte. Örülök, hogy Curbishley győzelemmel mutatkozott be, nem is akármilyennel :-) Green fantasztikus volt, amikor hibázott a védelem, Ő a helyén volt, szerintem mindenképpen a mezőny legjobbja, védelmünk is egész stabilnak tűnt, középpályán és csatársorban is voltak bíztató teljesítmények. Azt hiszem, ezt a meccset csapatként nyertük meg, és ez az igen fontos győzelem lökést adhat a továbbiakban. Következik egy londoni derbi a Fulham ellen, majd két hazai összecsapás a Man.City és a Portsmouth ellen. Ha ezeken a találkozókon is olyan elánnal játszunk, mint ma, még idén eltávolodhatunk a kiesőhelyektől.