Lányok, tegnap voltunk Encsivel vendégségben, egy barátnőmnél, akinek 4 és fél éves kisfia van, és a kisöcsi 2 hét múlva fog megszületni (ecsv, Kornélnak fogják hívni a picit:).
Hát, Csajok, én világ életemben kizártnak tartottam, hogy nekem kis (<3 év) korkülönbséggel legyenek gyerekeim, de azért azt be kell valljam, hogy ugye Eni és a meglátogatott Vilmos közt épp 2 év van, és hát szóval 40 percnyi háborítatlan konyhai beszélgetés után Vilmos anyja jobbnak látta benézi a gyerekszobába, hogy élnek -e még...:))
Szal rendesen pihentető volt nekem ez a tegnapi vendégség, mert ez a 2 gyerek úgy elvoltak együtt, amilyet korábban még nem láttam...
OK, mondjik onnantól került némi porszem a gépezetbe, amikor Vilmos kitalálta, hogy most akkor HARCOLJANAK, és bunkereket épített a nappaliban, amik között vetődni kellett, hát Eni ekkor kicsit nem értette, hogy mi van, de visszament nyomdázni meg ragasztózni, amíg Vilmos kiharcolta magát:)
Ráadásul én még azt se tudom, hogyan is néz ki az a híres Lindt csoki :)))!
De majd egyszer ha egyedül megyek boltba, megkeresem, a gyerekekkel nem nagyon merek csokik közelébe menni :).
((Bár ma mégis arra mentünk, amit ők vettek, mindent visszatettem, mondván, hogy itthon a sok mikulási édesség, de azért egy aranyos feliratú, almás fahéjas tibinek nem tudtam ellenállni. Nem is terheltem vele az ő kis szervezetüket, így azt hiszem, jó úton haladok... :o))
Jaaaaaj, felreertheto volt, nem latszik lanynak, csak mindenki azt mondja, es mar kezdem elhinni...semminek sem latszik, csak ORIASnak...:-)))))) (bar az igazsag az, hogy tok mas "terhesseg", mint Bendivel volt, tehat ezek alapjan inkabb lany...persze ettol meg kukis is lehet...:-)))
(en spec. mar 13 kilot hiztam...epp 16 kioval vagyok tobb, mint mikor Bendivel teherbe estem, es epp 18 kiloval vagyok tobb a legeslegidealisabb sulyomnal...a vicc csak az, hogy nem tudom, hol van rajtam ez az irdatlan suly, mert nem is nezek ki annyira daginak....).
En nem tudok sielni, de szivesen megtanulnek!!!
Es tegnap voltam dokinal, a lepeny meg okes, es Anginak kulon irom, hogy BPD 99...Nol meg?????????????
Lanynev...lehet, hogy Dora...de meg semmi sem biztos...
Es kezdek kicsit nyugisabb lenni, az utobbi napokban elegge depike voltam, es paraztam ezerrel mindentol...de mulik...remelem nem jon vissza...
Meghoztatok a kedvem a karacsonyi sutikekhez, van egy csomo receptem, ki kellene mar parat probalni (igazsag szerint a multkor neztem, tobb ezer receptem van a gepen, meg egyeb helyeken, es joval tobb mint 100 szakacskonyvem...tudnam minek ennyi???)
Off idike, én is írtam, ha az ottani kérdésre "nem" a válasz, itt is megírhatod (ha úgy egyszerűbb)
On(hamárittvagyok) Jövőre is lesz karácsony, na én addigra szeretnék még min. nyolc kilót lefogyni (az elmúlt egy évben megvolt, csak sajna nem folyamatosan, hanem pár hónap alatt. azóta meg föl-le ingadozok- bár mostanában inkább föl-föl...)
Te az uralkodonk vagy, kapjal mar a fejedhez. Meg a birtok valamint javak adomanyozoja.
Ne izelgessel mar, ha masnak is jut cim ezen nyalizos egymas s*gebe bujos tarsasagon :)
tovabba: Encsi jo fej, mi fel7kor kelunk.
Azutan: nem, nem mosok sem ablakot sem fuggonyt.
Esmeg: utalom a havat es a hideget
Noaztan: nem kuldtem levelet :)
Andrea: kiskegyed miiii? en meg lelkifurdalok hogy a szennyirodalomnak csak egy reszevel rendelkezem. szorom a hamut a fejemre, keszulok a Fszek-be, mert ha megigertem megszerzem :)
aztan hat nem a nonevu ujsagban van, szerencsere :)))))))))