240D3.0 tulajként a következő problémával találkoztam:
Hidegen izzít, szépen indul. Melegen nem izzít, de szépen indul, viszont 1-2 óra állás után még nem izzít, de a motornak "jól esne". Ilyenkor 5-8 sec indítózás után indul. Lehet ezen vhogy állítani, esetleg hőgomba csere?? Van ötletetek?
Múltkor egy komám megkérdezte, hogy meddig jutok egy ilyen szép felhúzással....
Lehet, hogy reklámnak fog tűnni, de nem az, csupán egy lehetőséget szeretnék a figyelemetekbe ajánlani.
Pár éve összehoztunk egy kis társaságot a 123-as Mercedes szeretete jegyében. Az idők során egyre többen lettünk, akik állólámpásba ruháztak be, egyre többen fordultunk az időben nem előre, hanem hátra. Mivel a rendszer adott volt és a struktúra is tökéletes lehetőségeket nyújtott, ezért úgy gondoltuk, hogy bővítjük a weblapunkat és elindítjuk a "strichacht" szekciót is.
Hogy ez miben nyilvánul meg? Íme a lehetőségek:
- saját fórum az állólámpás témákhoz, külön kategorizálva az átláthatóság kedvéért
- saját kategóriák a Piactér menüpont alatt, ahol ingyenesen adhatóak fel hirdetések külön kínál és keres rovatban
- saját Cikkek menüpont, ahol érdekes és legfőkébb hasznos cikkeket, írásokat, javítási útmutatókat próbálunk összeszedni
- nem utolsó sorban egy jó társaságot kínálunk, nem csak a virtuális térben, hanem élőben is, sok szervezett programmal és összejövetellel (túrák, találkozók, stb.)
A cikkek száma még elég alacsony, de közösen idővel egy jó kis magyarnyelvű adatbázisssá tehetjük.
Ilyet én is vadásztam miután megtudtam, hogy 64e Ft a külső és a belső darab. És nem egbyen, hanem darabonként. Holnap hívlak, lehet, hogy van ilyenem.
Karambolos volt, össze van tákolva a jobb oldala + porrá is van rohadva.Jólennekicserélni.
A kupé tetején lévő két krómcsíkot egy zártvégű szegecs (207) fogja a helyére. Tartozik a rendszerhez egy kis tömítő gumikarika (210) is. Ezt egészen pontosan hova kellene ráhúzni? Szerintetek is a krómléc és a tető közé a logikus?
Eladó egy jobb oldali visszapillantó tükör W115-ös mercihez. Bontatlan csomagolású, eredeti Mercedes gyártmányú darabról van szó, melyet Nagypapám vásárolt tartalékba az akkori Mercedeséhez 1971-ben! (25.000 Ft)
A fentiekkel megegyező állapotú első fékbetétgarnitúra (15.000 Ft) és csapágy (5.000 Ft) is eladó!
Tehát ezek az alkatrészek még abból az időből valók, amikor magát az autót is gyártották, de koruk ellenére vadiúj állapotban vannak, annak köszönhetően, hogy eddig a garázsban álltak egy szekrényben.